5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

marincap26

marincap26

Üye
haritalar çalışmıyo,yüklemeyede izin vermiyo

Maynard

Maynard

Üye
kuzenin 5800'a kurdum. Bende 5230 var. Çok beğendim, 5230'a da çıkartamaz mıyız acaba? Tester lazımsa olabilirim :)

marincap26

marincap26

Üye
haritalarıda yükledim belle gibi 3 4 sayfa değil 2 sayda var 1 sayfa hiç çalışmıyo içerik eklenmiyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haritalarıda yükledim belle gibi 3 4 sayfa değil 2 sayda var 1 sayfa hiç çalışmıyo içerik eklenmiyo
tek ev ekranına sahiptir.. 2 . sayfa yok o ekrandaki herşeyi gizlemek için 2. bi sayfa olarak gözküyor.. 5800 bunların olmasına şükret bence :)

- - - Eklendi - - -

kuzenin 5800'a kurdum. Bende 5230 var. Çok beğendim, 5230'a da çıkartamaz mıyız acaba? Tester lazımsa olabilirim :)
5230 a uyarlıyamam telefon olmadan olmuyor kardeşim

- - - Eklendi - - -

vala kim ne derse desin kullandığım en iyi en mükemmel en başarılı en sorunsuz cfw bu. Tebrikler hakan kardeş :)

RAM 50 den aşağı düşmüyo :D
yorumun için teşekkürler... güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

CFW için teşekkür ederim telefonuma renk geldi. v.60.003 kullanıyordum en büyük sorunum 3 taneden fazla mail adresi tanımlayamamdı. şu an 4 tane rahat rahat kullanıyorum. 2 ekran varmış gibi görünüyor. ama 2. ekran boş bişey konulamıyor. bunu düzeltme şansımız varmı..
tek ev ekranına sahip 2. si simgeleri gizlemek için kullanılıyor hata filan yok... güle güle kullan

ykp28

Üye
telefonun açılması ne kadar sürüyo??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonun açılması ne kadar sürüyo??
yazılımdan sojnra hemen açılır.. eğer local modede kalmışsa yani test modunda... bataryayı çıkart tak telefonu aç tamamdır...

ykp28

Üye
teşekkürler ama bir sorum daha olacak. Senin yazmış olduğun bütün her şeyi yaptım fakat telefonu pc ye bağladığımda bir işlem göremiyorum öylece kalıyor. yardım pls...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama bir sorum daha olacak. Senin yazmış olduğun bütün her şeyi yaptım fakat telefonu pc ye bağladığımda bir işlem göremiyorum öylece kalıyor. yardım pls...

pm atıyorum msn i ekle halledelim

liyla

liyla

Üye
arkadaş lar bunu yüklediğimde başka tm yüklesem ondada 4x4 menü görünümü varmıdır acaba acill cevap deneyenler hemen bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Atacan-

Atacan-

Üye
tema sanırım :)

lazye

lazye

Üye
arkadaş lar bunu yüklediğimde başka tm yüklesem ondada 4x4 menü görünümü varmıdır acaba acill cevap deneyenler hemen bekliyorum
evet kardşm 4x4 menü görünümü devam eder ...

byzamane00

Üye
ve sonunda yükledim kardeş eline emeğine sağlık her zaman ki gibi harika görünüyor teşekkürler...

byzamane00

Üye
sağ üst köşedeki hafıza kartı simgesi bir türlü gitmiyor (: ne yapmalıyım ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

kazeTR

Üye
Teşekkürler

byzamane00

Üye
peki bu modu nasıl atıcam bu konuda bilgim sınırlı ?

Üst Alt