5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Lancerr

Lancerr

Üye
ben sanki bi yerde buldum sağ seçim tuşu ayarları yazıyodu sanki . ama ben yanlış gördüm o zaman.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben sanki bi yerde buldum sağ seçim tuşu ayarları yazıyodu sanki . ama ben yanlış gördüm o zaman.
sağ seçum tuşunu değiştirebilirsin zaten... ama sen menü tuşunu ortaya almak istiyorum dedin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sağ seçim tuşunu nereden değiştirebilirim ?

bekleme ekranından seçenekler iconuna tıkla içeriği düzenlede de tekrar seçenekler de sağ seçim tuşuna tıkla istediğini ata

ByKatre

ByKatre

Üye
kardeş bana da atar misin tema

ByKatre

ByKatre

Üye
sağol usta

- - - Eklendi - - -

sağol usta

isovn

Üye
hakan kardeş banada tema linkini atarmısın :)

hakanLp07

hakanLp07

Üye
adamım şu navi bar simgeleri var ya yazı ortalama yapmışssın onu en kenara çekmek için bi mod verebilirmsn çok lazım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
adamım şu navi bar simgeleri var ya yazı ortalama yapmışssın onu en kenara çekmek için bi mod verebilirmsn çok lazım
elimde yok...

Sys / Bin / 10283389 bu dosyayı temiz porttan çek tamadır..

envarenvar

Üye
MemCheckv1.00 yükledim tele ram 56.60mb/120.31mb neden bukadar düşük arkadaslar symbian belle suan paylaşmış oldugunuzu kullanıyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
MemCheckv1.00 yükledim tele ram 56.60mb/120.31mb neden bukadar düşük arkadaslar symbian belle suan paylaşmış oldugunuzu kullanıyorum.
normal ne kadar bekliyodun ki? ofw gibi ram miktarı alamazsın...

vschultz77

Üye
Belle güncellemesi ile Facebook'a fotoğraf yüklemenin bi yolu var mı

envarenvar

Üye
sizin kaç ram hızı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Belle güncellemesi ile Facebook'a fotoğraf yüklemenin bi yolu var mı
final dedim aama bi güncelleme daha çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma eklicem... onunla facede fotoğraf yükleyebilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

sizin kaç ram hızı?
ben sizdeki uygulamarın çoğunu sildim...haritaları bile.. sade bir cfw kullanıyorum... ram yine aynı.. bende 60 mb boşta... c hafızası 81.3 mb boş...

ertu55

ertu55

Üye
arkadaşlar belki yazılmıştır ama bütün sayfaları okuyamadım şu jaf programını bir türlü çalıştıramadım.ilk çalıştırdım yüklenmedi sonra sildim tekrar yükledim pcden bu sefer de hata verdi cx0000142 diye bir hata anlamadım 2 gündür uğraşıyorum

apili

Üye
benim win7 x64 de de hata verdi jaf. hiç uğraşmadım,xp yüklü olan başka bi bilgisayarda yükledim sorun çıkmadı.
güzel olmuş 1 yıl aradan sonra ilk defa bi cfw beğenerek yükledim,eline sağlık..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar belki yazılmıştır ama bütün sayfaları okuyamadım şu jaf programını bir türlü çalıştıramadım.ilk çalıştırdım yüklenmedi sonra sildim tekrar yükledim pcden bu sefer de hata verdi cx0000142 diye bir hata anlamadım 2 gündür uğraşıyorum
virüs programı engelliyor olabilir devre dışı bırak

- - - Eklendi - - -

benim win7 x64 de de hata verdi jaf. hiç uğraşmadım,xp yüklü olan başka bi bilgisayarda yükledim sorun çıkmadı.
güzel olmuş 1 yıl aradan sonra ilk defa bi cfw beğenerek yükledim,eline sağlık..
saolasın.. güle güle kullan...

Üst Alt