haqanguven
Üye
o imkansız alamazsın...son bişey daha sorcam kardeş. başını ağrıtıyoruz ama seninde.
şu ana ekrandaki sağ seçim tuşunu yani menü tuşunu nasıl ortaya alabilirim ?
o imkansız alamazsın...son bişey daha sorcam kardeş. başını ağrıtıyoruz ama seninde.
şu ana ekrandaki sağ seçim tuşunu yani menü tuşunu nasıl ortaya alabilirim ?
sağ seçum tuşunu değiştirebilirsin zaten... ama sen menü tuşunu ortaya almak istiyorum dedinben sanki bi yerde buldum sağ seçim tuşu ayarları yazıyodu sanki . ama ben yanlış gördüm o zaman.
sağ seçum tuşunu değiştirebilirsin zaten... ama sen menü tuşunu ortaya almak istiyorum dedin
sağ seçim tuşunu nereden değiştirebilirim ?
attım saykardeş bana da atar misin tema

elimde yok...adamım şu navi bar simgeleri var ya yazı ortalama yapmışssın onu en kenara çekmek için bi mod verebilirmsn çok lazım
normal ne kadar bekliyodun ki? ofw gibi ram miktarı alamazsın...MemCheckv1.00 yükledim tele ram 56.60mb/120.31mb neden bukadar düşük arkadaslar symbian belle suan paylaşmış oldugunuzu kullanıyorum.
final dedim aama bi güncelleme daha çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma eklicem... onunla facede fotoğraf yükleyebilirsiniz...Belle güncellemesi ile Facebook'a fotoğraf yüklemenin bi yolu var mı
ben sizdeki uygulamarın çoğunu sildim...haritaları bile.. sade bir cfw kullanıyorum... ram yine aynı.. bende 60 mb boşta... c hafızası 81.3 mb boş...sizin kaç ram hızı?
virüs programı engelliyor olabilir devre dışı bırakarkadaşlar belki yazılmıştır ama bütün sayfaları okuyamadım şu jaf programını bir türlü çalıştıramadım.ilk çalıştırdım yüklenmedi sonra sildim tekrar yükledim pcden bu sefer de hata verdi cx0000142 diye bir hata anlamadım 2 gündür uğraşıyorum
saolasın.. güle güle kullan...benim win7 x64 de de hata verdi jaf. hiç uğraşmadım,xp yüklü olan başka bi bilgisayarda yükledim sorun çıkmadı.
güzel olmuş 1 yıl aradan sonra ilk defa bi cfw beğenerek yükledim,eline sağlık..