5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

d_yagli

Üye
bu da işe yaramadı :S yükleme tam JAF COM Driver klasöründe kesiliyor. Her hangi hata iletisi de almıyorum direk kapanıyor. Jaf kurulmuş halini bulabilirmiyim acaba ya da uplanmış var mıdır. Bu arada ilginize tşkler.

JAF açık halini up laya bilirseniz çok sevinirim..

Kardeş! TCK,yükleme prosedürünü uygula bilgisayarındaki nokia ile ilgili uygulamaları kaldır.TCK nın aynen dediklerini uygula kurulum yaparken ve cfw yüklerken antivirüs uygulaman kapalı kalsın.Kurulumu yaptıktan sonra hep bu yolla yüklemelerini yap sorun çıkmayacaktır.

- - - Eklendi - - -

Hakan hocam sorunsuz bir cfw olmuş tebrikler.Her şeyi ile normal çalışıyor . Eline emeğine sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu da işe yaramadı :S yükleme tam JAF COM Driver klasöründe kesiliyor. Her hangi hata iletisi de almıyorum direk kapanıyor. Jaf kurulmuş halini bulabilirmiyim acaba ya da uplanmış var mıdır. Bu arada ilginize tşkler.

JAF açık halini up laya bilirseniz çok sevinirim..

Kardeş! TCK,yükleme prosedürünü uygula bilgisayarındaki nokia ile ilgili uygulamaları kaldır.TCK nın aynen dediklerini uygula kurulum yaparken ve cfw yüklerken antivirüs uygulaman kapalı kalsın.Kurulumu yaptıktan sonra hep bu yolla yüklemelerini yap sorun çıkmayacaktır.

- - - Eklendi - - -

Hakan hocam sorunsuz bir cfw olmuş tebrikler.Her şeyi ile normal çalışıyor . Eline emeğine sağlık.

teşekkürler. Güle güle kullan

nefrt

nefrt

Üye
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

jaf bu hatayı veriyor sonunda. bi türlü yazılımı tam atamıyorum

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan anlatamıcakmısın ? bekliyorum seni

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

jaf bu hatayı veriyor sonunda. bi türlü yazılımı tam atamıyorum
pm kutuna bak msn den halledelim

- - - Eklendi - - -

hakan anlatamıcakmısın ? bekliyorum seni

Private / 200159c0 /install /view /xuikon/14/View.o0014
bu dısyayı temiz porttan çek cfw ye aktar... seçenekler simgesi gider... normal seçenekler yazar.. düzenlemen gerek o düsyayıda..

ykpknl

ykpknl

Üye

pm kutuna bak msn den halledelim

- - - Eklendi - - -

Private / 200159c0 /install /view /xuikon/14/View.o0014
bu dısyayı temiz porttan çek cfw ye aktar... seçenekler simgesi gider... normal seçenekler yazar.. düzenlemen gerek o düsyayıda..
temiz portu nerden bulucam nasıl çekecem ve nasıl aktaracam bi yardım bu konularda hiç bi bilgim yok ..... :hih:

nefrt

nefrt

Üye
bende msnen var. Şuan dışardayım. Gelince hallede bilirmiyiz

cozmoz

Üye
yükelmeyi nasıl yapacaz forumda yeniyim yardımcı olun arkadaşlar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
temiz portu nerden bulucam nasıl çekecem ve nasıl aktaracam bi yardım bu konularda hiç bi bilgim yok ..... :hih:

ugrasman bosa cikicak secenekler iconu gidicek oyle kullanicakmisin???

- - - Eklendi - - -

yükelmeyi nasıl yapacaz forumda yeniyim yardımcı olun arkadaşlar

ana baslikta detayli anlattim

- - - Eklendi - - -

bende msnen var. Şuan dışardayım. Gelince hallede bilirmiyiz

olur

nefrt

nefrt

Üye
eyvallah gelince mesaj atarım

Lancerr

Lancerr

Üye
ben yükledim eline sağlık on numara olmuş :) daaa ben web tarayıcısına girince bu beni direk dışarı atıyo onu napcam :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

blue87m

Üye
kardeşim ben yükledim kullanımda falan bir kaç gün sıkıntı yaşamadım çokta hoşuma gitmişti fakat şimdi bluetooth da sorun yaşamaya başladım bluetoothu açtıgım zaman işlem gerçekleştirilemiyor diye bir mesaj gösteriyor ve fabrika ayarlarına da çevirdim hard formatta attım jaf tan tekrar yükleme de yaptım yine de düzelmiyor şimdi tekrar jaftan yüklemeyi yapıyorum

Setting test mode..
Failed! Aborting!
Done!
mesajıyla bitiyor ilk yüklemede çift
Done!
Done! die bittiğini hatırlıyorum şimdi ne gibi bir sorun var anlamadım bluetooth yazılım sürümünü sıfırlayacağım yada güncelleyeceğim düzgün çalışacağım bir yazılım sürümünü paylaşırsan sevinirim kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben yükledim kullanımda falan bir kaç gün sıkıntı yaşamadım çokta hoşuma gitmişti fakat şimdi bluetooth da sorun yaşamaya başladım bluetoothu açtıgım zaman işlem gerçekleştirilemiyor diye bir mesaj gösteriyor ve fabrika ayarlarına da çevirdim hard formatta attım jaf tan tekrar yükleme de yaptım yine de düzelmiyor şimdi tekrar jaftan yüklemeyi yapıyorum

Setting test mode..
Failed! Aborting!
Done!
mesajıyla bitiyor ilk yüklemede çift
Done!
Done! die bittiğini hatırlıyorum şimdi ne gibi bir sorun var anlamadım bluetooth yazılım sürümünü sıfırlayacağım yada güncelleyeceğim düzgün çalışacağım bir yazılım sürümünü paylaşırsan sevinirim kardeşim
yazılımda bluetooth hatası yok... hafıza kartını çıkart ve tekrar yazılımı at... local modede kalıyor onda kalması sorun teşkil etmezz..

blue87m

Üye
aynı dediğin gibi bende hafıza kartını çıkarıp yaptım aynı devam ediyor bugüne kadar hiç bir sorun yoktu 3gündür sorunsuz kullanıyordum şimdi hiç almadığım bluetooth hatası başladı hafıza kartına format attım denedim çıkardım denedim hard formatın üstüne tekrar cfw attım yine de düzelmiyor kardeş var mı bildiğin bir çözüm? başka formları da dolaşıyorum sabahtan beri denen ne varsa yaptım bir türlü düzelmedi

Kartepe41

Üye
Kablosuz ağlarda tümünü şifresiz gözteriyor. Birde mesaj yazarken yada alarm gibi klavye uygulamalarında sensörler kapalı olduğu halde direk yatay moda geçiyor.

Lancerr

Lancerr

Üye
Kablosuz ağlarda tümünü şifresiz gözteriyor. Birde mesaj yazarken yada alarm gibi klavye uygulamalarında sensörler kapalı olduğu halde direk yatay moda geçiyor.

o ayarlanıyor arkadaşım üstte küçük bi klavye simgesi var ona bastığında alfasayısal tuş takımı yap düzelir.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynı dediğin gibi bende hafıza kartını çıkarıp yaptım aynı devam ediyor bugüne kadar hiç bir sorun yoktu 3gündür sorunsuz kullanıyordum şimdi hiç almadığım bluetooth hatası başladı hafıza kartına format attım denedim çıkardım denedim hard formatın üstüne tekrar cfw attım yine de düzelmiyor kardeş var mı bildiğin bir çözüm? başka formları da dolaşıyorum sabahtan beri denen ne varsa yaptım bir türlü düzelmedi
başka bir cfw at dene bakalım sorun yine devam edicekmi..

- - - Eklendi - - -

farkettim bende icon paketiyle alakalı.. kimi dinlediysem istediğini yazılıma eklediysem hata ile karşılaştım.. sensör açıkken yatayda bırakmışsında ondan öyle geliyor... sensörü aç dikeye al yada sol üstte klavye simgesi var ona tıkla alfasayısalı seç tamamdır..

- - - Eklendi - - -

o ayarlanıyor arkadaşım üstte küçük bi klavye simgesi var ona bastığında alfasayısal tuş takımı yap düzelir.
:oke:

Kartepe41

Üye
Teşekkürler

Üst Alt