5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

nefrt

nefrt

Üye
kardeşim burdan anlatsan net yok bende şuan. Bütün cfw lerde aynı hatayı yapıyo jaf. Nasıl yapıcam. Bi anlatsan

nefrt

nefrt

Üye
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: (
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

jaf bu hatayı veriyor sonunda. bi türlü yazılımı tam atamıyorum.. Bu sorun kardeş sayfa 273 te belirttiğim gibi kusura bakma telefondan giriyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: (
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

jaf bu hatayı veriyor sonunda. bi türlü yazılımı tam atamıyorum.. Bu sorun kardeş sayfa 273 te belirttiğim gibi kusura bakma telefondan giriyorum

local modede kaliyor yazilinm normal yukleniyor. bataryayi cikart tak telefonu ac

nefrt

nefrt

Üye
ama ürün kodunu falan tanımlamıyor. eskiden attığımda herşey tamamlanıyordu hatta telefon kendiliğinden açılıyordu. local mode de kalmıyordu hiç. msn deyim kardeşim bide

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ama ürün kodunu falan tanımlamıyor. eskiden attığımda herşey tamamlanıyordu hatta telefon kendiliğinden açılıyordu. local mode de kalmıyordu hiç. msn deyim kardeşim bide

jaf i tekrardan kur.. yada baska pcde dene... senin pc ile alakali...

nefrt

nefrt

Üye
yok pc le alakalı değil. pc suite ile alakalı. onla ilgili bütün şeyleri kaldırdım öle attım oldu. ya bu yazılımda sağ üstte hep hafıza kartı simgesi gösteriyor. hep öle mi olcak o. kaldıramaz mıyız

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok pc le alakalı değil. pc suite ile alakalı. onla ilgili bütün şeyleri kaldırdım öle attım oldu. ya bu yazılımda sağ üstte hep hafıza kartı simgesi gösteriyor. hep öle mi olcak o. kaldıramaz mıyız

yorumlara bak paylaştım hafıza kartı simgesini kaldırma modunu

serdand

Üye
çok teşekkürler usta

Lancerr

Lancerr

Üye
ustam önerebileceğin güzel temalar varmı :D

nefrt

nefrt

Üye
kardeş bi sürü yorum var ya. Telefondan giriyorum. Nasıl kaldırılıyor bu hafıza kartı simgesi yukardan. Mesaj varmış gibi oluyo şaşarıyorum :) bi zahmet anlatsan kardeşim

Lancerr

Lancerr

Üye
tmm pm kutum boş :)

- - - Eklendi - - -

aynen hafıza kartı simgesini kaldırsak iyi olur :D

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan banada güzel bi tema atabilirmisin ? veya birden fazla tema :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm pm kutum boş :)

- - - Eklendi - - -

aynen hafıza kartı simgesini kaldırsak iyi olur :D

hafıza kartı iconu kaldırma sayfa 264 var

- - - Eklendi - - -

hakan banada güzel bi tema atabilirmisin ? veya birden fazla tema :D
pm kutunuza atıyorum...

- - - Eklendi - - -

kardeş bi sürü yorum var ya. Telefondan giriyorum. Nasıl kaldırılıyor bu hafıza kartı simgesi yukardan. Mesaj varmış gibi oluyo şaşarıyorum :) bi zahmet anlatsan kardeşim
sayfa 264 mod orda...

ykpknl

ykpknl

Üye

hafıza kartı iconu kaldırma sayfa 264 var

- - - Eklendi - - -

pm kutunuza atıyorum...

- - - Eklendi - - -

sayfa 264 mod orda...
hakan attığın pmde cepmodda kaliteli tema yazıyo nasıl indiricem benmi yanlış yapıyırum anlamadım ?

nefrt

nefrt

Üye
verdiğin hafıza kartı kaldırma iconunu telefon dan indiremiyorum. Telefona mı yüklüyoruz yoksa pcden mi. Eğer telefona yüklüyosak direk rar değil de yükleme şeyini buraya yükleyebilirmisin kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin hafıza kartı kaldırma iconunu telefon dan indiremiyorum. Telefona mı yüklüyoruz yoksa pcden mi. Eğer telefona yüklüyosak direk rar değil de yükleme şeyini buraya yükleyebilirmisin kardeşim
moddur o.. rofs2 atmayı öğrenmen gerek...

Lancerr

Lancerr

Üye
son bişey daha sorcam kardeş. başını ağrıtıyoruz ama seninde.
şu ana ekrandaki sağ seçim tuşunu yani menü tuşunu nasıl ortaya alabilirim ?

Üst Alt