5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cafer-abi

Üye

Buyur kardeşim. Rof2 yi NFE ile aç daha sonra içindeki anlatım.txt dosyası dahilinde denilenleri yap. Bunları yaptıktan sonra Tarayıcıyı ve t9 u c hafızasına almış olacaksın ve ikinsinide hafıza kartsız kullanacaksın.

bakıyorum inş işime yarar eyvallah

cafer-abi

Üye
sülüman

kardeş ben nfe kullanmadım hiç indirmedim bile nedir nasıl yapılır hiç bilgim yok

Süleyman

Süleyman

Üye
rofst 2 içine nasıl atıcam ben bunu?
Nokia firmware editör ile rofs2 dosyasını aç verdiğim rar dosyasının içindeki private ve sys klasörülerini nfe nin içine sürükle bırak.

Nokia firmware editör kullanımı http://www.maxicep.com/modifikasyon...-cfw-hazirlama-yeniden-duzenlendi-612848.html linkinde detaylı bir şekilde anlatılmış. (sayfanın alt taraflarına doğru PORT(FW) İÇİNDEN PROGRAM SİLME İŞLEMİ başlıklı bir yer var oradan NFE yi indir. Ve rofs dosyasını orada yazdığı gibi aç. Sonra verdiğim rar dosyası içindeki klasörleri nfe programında klasörlerin bulunduğu yere at. Daha sonra paketle ve telefona tekrar flashla.

- - - Eklendi - - -

sülüman

kardeş ben nfe kullanmadım hiç indirmedim bile nedir nasıl yapılır hiç bilgim yok
Hiç kullanım bilmiyorsan ben sana yapıp gönderirim. sen hangi menü düzenini indirdin? 3*4 mü 4*4 mü? Bu arada yapınca özelden gönderirim. Gelen kutunu boşalt. :)

cafer-abi

Üye
3 4 indirdim. uğraşıyorum bi saattir ama çözemedim programı aga :/

edit: yaptım galiba bi flashliyim de olmazsa sen yardım edersin aga

Süleyman

Süleyman

Üye
3 4 indirdim. uğraşıyorum bi saattir ama çözemedim programı aga :/

edit: yaptım galiba bi flashliyim de olmazsa sen yardım edersin aga
Tmm bekliyorum. Eğer olmamışsa ya gelen kutunu boşalt yolluyayım ya da msn adresini özelden bana at.

• Beğen
Tepkiler: cafer-abi

cafer-abi

Üye
eyv dostum çözdüm programı da sorunu da. teşekkürler çok :)

cafer-abi

Üye
t9 kullanmıyorum zaten ama 2si de çalışıyor evet denedim. hatta rof2 dosyasını bu şekilde upload bile edebilirim. vardır illa ki kartsız kullanan. ben çok sıkıntısını yaşamıştım bunun.

Süleyman

Süleyman

Üye
t9 kullanmıyorum zaten ama 2si de çalışıyor evet denedim. hatta rof2 dosyasını bu şekilde upload bile edebilirim. vardır illa ki kartsız kullanan. ben çok sıkıntısını yaşamıştım bunun.
Yok upload etme haqanguven ana sayfada ne yazmış görmedin mi? düzenlenip paylaşılması yasaktır diye belirtmiş. Gerçi bu yasağa girer mi bilmem ama olsun sen yinede upload etme bence. İsteyen olursa ben modu paylaştım. Alır yapar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
linklerde nokiasuite ve jaf yok

pc geçince ekliycem

- - - Eklendi - - -

bunları yaptığın için :tşk: kurdum ve siyah tema çok hoşuma gitti çok sade ve siyah temaları seviyorum :)
rica ederim güle güle kullanın...

- - - Eklendi - - -

hakan abi sen nrde otruyosun.bzm orda hakan güven die biri warda(köyceğiz-muğla) abi linklerde jaf ve nokia suite yokh

izmirde oturuyorum. Pc geçince ekliycem

SLH.55

SLH.55

Üye
Ellerine sağlık hocam birde icon belledaki gibi olsaydı 4-4lükdü. ;).

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Yok upload etme haqanguven ana sayfada ne yazmış görmedin mi? düzenlenip paylaşılması yasaktır diye belirtmiş. Gerçi bu yasağa girer mi bilmem ama olsun sen yinede upload etme bence. İsteyen olursa ben modu paylaştım. Alır yapar.
ben kimseye yasak koymak istemezdim. Isteyen yazılımın üstünde oynayıp düzenleyip kendi konusunu açabilirdi ben bu kadar emek verdim emegimin çöpe atıldığını gördüm o yüzden yasakladım... Konuyla ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim

- - - Eklendi - - -

Ellerine sağlık hocam birde icon belledaki gibi olsaydı 4-4lükdü. ;).

uğraşsaydım oda olurdu ama bu kadar benden kardeşim. İnşallah yapan çıkar... Güle güle kullanın

omerynd

omerynd

Üye
kardeşim qt yi ne yapacağız simdi ?

naturelmania

Üye
Dostum tek kelimeyle mükemmel olmuş. Ellerine ve emeğine sağlık.

poyo34

Üye
hakan usta mesela nokia suite 6.003 yüklü diyor bunun üzerine nokia suitten yükleme yapsam orijinal yazılım yüklenirmi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

isovn

Üye
Teşekkürler eline sağlık kurdum denedim gayet sağlıklı stabil, başarılarının devamını dilerim kardeşim :)

Üst Alt