5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

fbxxfbxxfb

fbxxfbxxfb

Üye
saolasın... Bu arada bildğnz uygulama paketi warmı?formda baktm kırık link war.....4 4 mü 4 3 daha ıyı hakan kardşm

omerynd

omerynd

Üye
dosya yöneticisineen yedekleme yapıp geri yükleme yapıyorm kardeş . Telefon hafızami kullanıyorum ben onda her kartvizitte ekstra bilgiler olduğu için. Telefon hafızasında bir numarayı favori eklersem rehberee hiçbir şekilde görünmüyor silinmiyor da. Ama hallettim neyse bir şekilde. Favori çok da önemli değil benim için. De hakan kardeş yukarı da yazdıgim mod var mi sende acaba anaekranda üst kısmın görünmesini istemiyorum. Bazı yazılımlarda vardı da sırf ona sebep senin yazılımı bırakamam. Yine de elinde varsa bana verebilirmisin

jetblacklife27

Üye
5230 için de geçerli mi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
saolasın... Bu arada bildğnz uygulama paketi warmı?formda baktm kırık link war.....4 4 mü 4 3 daha ıyı hakan kardşm

ben 4x4 ü kullanıyorum. Zevkimiz ayrı olur belki dene hangisi hoşuna giderse onu kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

5230 için de geçerli mi ?

sadece 5800

- - - Eklendi - - -

dosya yöneticisineen yedekleme yapıp geri yükleme yapıyorm kardeş . Telefon hafızami kullanıyorum ben onda her kartvizitte ekstra bilgiler olduğu için. Telefon hafızasında bir numarayı favori eklersem rehberee hiçbir şekilde görünmüyor silinmiyor da. Ama hallettim neyse bir şekilde. Favori çok da önemli değil benim için. De hakan kardeş yukarı da yazdıgim mod var mi sende acaba anaekranda üst kısmın görünmesini istemiyorum. Bazı yazılımlarda vardı da sırf ona sebep senin yazılımı bırakamam. Yine de elinde varsa bana verebilirmisin

şimdi denedim gayet sorunsuz favori kartvizit siliniyor... Var topbarı tamamen gizliyorsun...

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
3x4 menü düzeninin modu var mı acaba ? Kendi Fw me eklemek istiyorum. Yatayda 2x6 Dikeyde 3x4 ?

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam final yarın yayınlanıyordu değil mi?

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
kardesim finalde görsel olarak ne gibi özellikler olucak kısaca anlatabilirmisin?

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
ellerine sağlık görsellik iyi :)

Ali Emre Çirik

Üye
mediabarda accel switch uzun süre basıldığında videolar diye yazıyodu o sorun düzeltildi mi ?

- - - Eklendi - - -

bide müzik çalarda müzik mağazasına git kaldırdın mı kusura bakma çok soru sordum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mediabarda accel switch uzun süre basıldığında videolar diye yazıyodu o sorun düzeltildi mi ?

- - - Eklendi - - -

bide müzik çalarda müzik mağazasına git kaldırdın mı kusura bakma çok soru sordum

düzeltildi
müzik çalarda müzik mağazasına git duruyor. onu kaldırınca müzik çalar menüye atıyor onu çözüncede bu sefer parça listesi ve müzik çalardan şarkı silinmiyor.. o yüzden müzik mağazasına gir hala duruyor...

isovn

Üye
yazılım olarak son versiyondan farkı ney hakan kardeş ana sayfaya baktım haritadan güncelleme yapılmıyordu sanırım o yapılıyo artık ama eminde olamadım anlamadım tam sen zahmet olmazsa yazarmısın bana burda ona göre teleonu o kadar ayarlamısım geçmiyeyim son versiyona sorun yok :)

Ali Emre Çirik

Üye
kardeş ovi müzik sis dosyasının link var mı ? müzik mağazası git o zaman çalışır

- - - Eklendi - - -

bide sensörü yan çevirdiğimiz de tuş kilidi de dönüyor mu ?

vlkn9303

Üye
yüksek hızlı paket erişimini açıklar mısın? Nedir, ne değildir? Göz boyamacama mı yoksa gerçekten çalışan birşey mi? Çalışan birşeyse çalışma mantığı nedir? Telefonu modem olarak kullanıyorum pc internet bağlantım hızlanır mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazılım olarak son versiyondan farkı ney hakan kardeş ana sayfaya baktım haritadan güncelleme yapılmıyordu sanırım o yapılıyo artık ama eminde olamadım anlamadım tam sen zahmet olmazsa yazarmısın bana burda ona göre teleonu o kadar ayarlamısım geçmiyeyim son versiyona sorun yok :)
yazılım güncellemesinde çıkanlar yazılımda zaten var diye eklenmiyor... zaman dilimi güncellemesini bile entegre ettim ben yazılıma o hala çıkıcaktır... ana başlıkta eklicem şimdi finalde neler var bakarsın kardeşim...

- - - Eklendi - - -

yüksek hızlı paket erişimini açıklar mısın? Nedir, ne değildir? Göz boyamacama mı yoksa gerçekten çalışan birşey mi? Çalışan birşeyse çalışma mantığı nedir? Telefonu modem olarak kullanıyorum pc internet bağlantım hızlanır mı?

Yüksek hızlı paket erişimi 3g ile daha hızlı bağlanmanızı sağlar.. sadece 3g çekerken aktif olur onun dışında göremezsiniz.. göz boyamaca filan değil.. göz boyama olsaydı operatör menüsü eklerdim operatör gizlenmesi için ama çalışmıyor o yüzden yazılıma eklemedim.. ben herşeyi tek tek deneyip yazılıma ekliyorum bundan kuşkunuz olmasın kardeşim

- - - Eklendi - - -

kardeş ovi müzik sis dosyasının link var mı ? müzik mağazası git o zaman çalışır

- - - Eklendi - - -

bide sensörü yan çevirdiğimiz de tuş kilidi de dönüyor mu ?

bende yok arattır belki bulursun... :) kiminiz telefon cebimizde fırl fırıl dönüyor mandaldan açmak zorun kalıyoruz diye çok şikayet ettiniz bende o yüzden kaldırdım.. tuş klidi kesinlikle dönmüyor...

Üst Alt