5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

oktayyhan

Üye
mrb arkadaşlar benim bi sorum olacaktı bayağı bir işlemi yaptım sanırım ama bir yerde takıldım ve ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten yardımcı olursanız sevinirim ve şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşa.en son şurada takıldım OMG JAF PKEY EMULATOR V.5 i 2 sefer tıkladım açıldı GO dedim ama 2. bir ekran çıktı ilkinden farksız ve yine GO var ona da tıklayınca ekranıma tam olarak şu yazı çıkıyor ( Cannot create file C:/Program Files/ODEON/JAF/winscard.dll. ) yazıyor simdi ben ne yapmalıyım acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mrb arkadaşlar benim bi sorum olacaktı bayağı bir işlemi yaptım sanırım ama bir yerde takıldım ve ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten yardımcı olursanız sevinirim ve şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşa.en son şurada takıldım OMG JAF PKEY EMULATOR V.5 i 2 sefer tıkladım açıldı GO dedim ama 2. bir ekran çıktı ilkinden farksız ve yine GO var ona da tıklayınca ekranıma tam olarak şu yazı çıkıyor ( Cannot create file C:/Program Files/ODEON/JAF/winscard.dll. ) yazıyor simdi ben ne yapmalıyım acaba?
pm attım ekle halledelim kardeşim

- - - Eklendi - - -

Abi 26'sındaki güncellemeye Online Paylaşımı koyacak mısın? Eğer mümkünse koyar mısın? Çünkü bazı durumlarda telefondan facebook ya da twitter'a fotoğraf yüklemek gerekiyor da. Ama tabi stabilite bozulur bazı uygulamalarla çakışır dersen diyecek bir şey yok. Yine de cfw için çok sağol :oke:
düşünücem kardeşim

byzamane00

Üye
paylaşım meselesine katılıyorum özellikle twitter paylaşımı sıkıntı çıkarmayacaksa koyarsan çok iyi olur.Birde rehberde direk numaraların görünmeside güzel olabilir tercih senin tabi.

eramis

Üye
aha yaptım :) sağol Allah razı olsun sıkılmıştım telefondan harika oldu :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

byzamane00

Üye
yanlış anlattım rehberde kişilerin isimlerinin yanında numaralarınında görünmesi iyi olurdu demek istedim.

oguzton

Üye
peki unsigned uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyor muyuz sertifikalamadan?

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
bide hakan kardeşim yeni gelecek olan için şu belle barı hallet ya bazı yerlerde simgeler yazıya dönüşüyor tamam çık vs. Bide google da arama yaparken falan bazı karakterler yerine bar seçenekler iconu çıkıyor onları hallet tamamdır başkada sorun bulamıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki unsigned uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyor muyuz sertifikalamadan?

evet...

- - - Eklendi - - -

bide hakan kardeşim yeni gelecek olan için şu belle barı hallet ya bazı yerlerde simgeler yazıya dönüşüyor tamam çık vs. Bide google da arama yaparken falan bazı karakterler yerine bar seçenekler iconu çıkıyor onları hallet tamamdır başkada sorun bulamıyorum

hex değerleriyle ilgili hexten o kadar anlamıyorum kardeşim

- - - Eklendi - - -

yanlış anlattım rehberde kişilerin isimlerinin yanında numaralarınında görünmesi iyi olurdu demek istedim.

o mümkün değil

essenyel

essenyel

Üye
teşekkürler Hakan

fb li

fb li

Üye
eline sağlık kardeş cfw çok güzel olmuş :oke:
fakat ben telefona 800 tane kadar şarkı attım hepside sevdiğim şarkılar ama hepsini göstermiyor I harfine kadar olanları gösteriyo geri kalan şarkıları göstermiyo bir çözüm yolu bulabilirimisin...?

engin5454

Üye
hakan kardeşim ben daha öncede yazmıştım ben sana bi kaç sorun daha buldum cfwde bazı uygulamaları yüklerken pytons60 bileşeni eksik hatası bide qt bileşeni eksik hatası veriyor ofwye dönmek istemiyorum cfw çok hoş fakat bu sorunları çözermisin rica etsem 26 haziranda gelecek olan güncellemede ?

oguzton

Üye
konuyu üst konulara taşımaları gerek :)
bu arada güncelleme olacaksa ne zaman yapacaksın ?
yaprak teması gibi bildiğin güzel temalar var ise bizimle paylaşabilir misin ? :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim ben daha öncede yazmıştım ben sana bi kaç sorun daha buldum cfwde bazı uygulamaları yüklerken pytons60 bileşeni eksik hatası bide qt bileşeni eksik hatası veriyor ofwye dönmek istemiyorum cfw çok hoş fakat bu sorunları çözermisin rica etsem 26 haziranda gelecek olan güncellemede ?

dahili bileşen hatası 26.06.2012 de gelecek güncellemede çözüldü.. qt hatası yok.. ovi mağazadan qt uygulaması yükle gerekli qtleri telefona yükleyecek sorunsuz kullanırsın qt uygulamarı...

- - - Eklendi - - -

konuyu üst konulara taşımaları gerek :)
bu arada güncelleme olacaksa ne zaman yapacaksın ?
yaprak teması gibi bildiğin güzel temalar var ise bizimle paylaşabilir misin ? :)

:) teşekkürler...
26.06.2012 de final...
tema paketi hazırlıyorum extra olarak vericem size kardeşim

- - - Eklendi - - -

eline sağlık kardeş cfw çok güzel olmuş :oke:
fakat ben telefona 800 tane kadar şarkı attım hepside sevdiğim şarkılar ama hepsini göstermiyor I harfine kadar olanları gösteriyo geri kalan şarkıları göstermiyo bir çözüm yolu bulabilirimisin...?

:) teşekkürler kardeşim naptın sen ya... hatayı bulmam için 800 tane şarkı atmam gerek... extra müzik çalar kullansan olmazmı... mesela ttpod.. nede olsa uygulamarı sertifikasız kurabiliyorsunuz ;)

reha431

Üye
sa . Bi sorum olacaktı benim
telefonumda
symbian belle nin nisan sürümü var . Kilit kodunu değiştiremiyorum
güvenlik
kodu koymak isterken şifreyi yazıyorum
yeni
şifre geliyor arkasından onuda yazdıktan sonra kod hatası diyor . Ne yapabilirim .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sa . Bi sorum olacaktı benim
telefonumda
symbian belle nin nisan sürümü var . Kilit kodunu değiştiremiyorum
güvenlik
kodu koymak isterken şifreyi yazıyorum
yeni
şifre geliyor arkasından onuda yazdıktan sonra kod hatası diyor . Ne yapabilirim .

a.s... güvenlik kodunu değiştirmişsin onu girmen gerek... yada pcnde pc varsa pc ye format atmalısın... pc suitiyi kurmadan sadece jaf driverlarını kurup flaşhlamalısın anca o zaman orjinal güvenlik koduna döner...

Metin MF

Metin MF

Üye
5800 linkini başka bir yere upload eder misin

Üst Alt