5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

catlax66

catlax66

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
karakter desteği indirgenmiş olması lazim arkadaşım tam olunca 160karakterin altına düşer özel karakterlerde.

hiç alakası yok.. tam destekde kullanıyorum ben özel karakter yazsamda 160 dan sonra 2 mesaj gönderiyor...

hasbaly

hasbaly

Üye
Selam bende kullanıyorum fakat bir sorun var benimkinde. Sorun şöyle: Telefonun yanındaki kilid düğmesini 5-6 saniye çekili tuttuğumuzda telefon ilk önce kilitleniyor daha sonra tekrar açılıyor. Hata nasıl düzeltilebilir?

Enes

Enes

Üye
Selam bende kullanıyorum fakat bir sorun var benimkinde. Sorun şöyle: Telefonun yanındaki kilid düğmesini 5-6 saniye çekili tuttuğumuzda telefon ilk önce kilitleniyor daha sonra tekrar açılıyor. Hata nasıl düzeltilebilir?

aynısını ben de sormuştum c6 port olduğu için çözüm yok :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

c6 port genel hatası yapıcak bişe yok ona.. hızlı bir şekilde klitlersen sorun yaşamazsın

- - - Eklendi - - -

aynısını ben de sormuştum c6 port olduğu için çözüm yok :)

:oke:

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye

c6 port genel hatası yapıcak bişe yok ona.. hızlı bir şekilde klitlersen sorun yaşamazsın

- - - Eklendi - - -

:oke:

catlax66 arkadaşım, sag seçim tuşuna tuş kilidi uygulamasını getir, dokun tel kitlensin, gözün arkada kalmasın...

catlax66

catlax66

Üye

hiç alakası yok.. tam destekde kullanıyorum ben özel karakter yazsamda 160 dan sonra 2 mesaj gönderiyor...

orjinal yazılım kullanıyorsan hak tepiyorum kardeşim. Lakin cfw lerde özel karakter kullanacaksan karakter desteğini tam yaparsın ve özel karakter kullandığın zaman mesaj 160karakter bi sms olmaz karakter sayısı düşer tecrübeyle sabittir. Ama yeni yazılımla orjinal kullanan arkadaşlar bilirler ki özel karakterde 160 da gider lakin eski bi cihaza mesaj atmışsa özel karakter ş ise s ye dönüşür önünde yada arkadaşında bi karakterlik boşluk olur. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

catlax66 arkadaşım, sag seçim tuşuna tuş kilidi uygulamasını getir, dokun tel kitlensin, gözün arkada kalmasın...

onu ben sorun olarak görmüyorumda teşekkür ederim kardeşim :) sayfayı batırıyoruz gibi oluyo ama ne yapalım yeni sürüm bekliyoruz burdan ayrılamıyoz .d

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
orjinal yazılım kullanıyorsan hak tepiyorum kardeşim. Lakin cfw lerde özel karakter kullanacaksan karakter desteğini tam yaparsın ve özel karakter kullandığın zaman mesaj 160karakter bi sms olmaz karakter sayısı düşer tecrübeyle sabittir. Ama yeni yazılımla orjinal kullanan arkadaşlar bilirler ki özel karakterde 160 da gider lakin eski bi cihaza mesaj atmışsa özel karakter ş ise s ye dönüşür önünde yada arkadaşında bi karakterlik boşluk olur. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

onu ben sorun olarak görmüyorumda teşekkür ederim kardeşim :) sayfayı batırıyoruz gibi oluyo ama ne yapalım yeni sürüm bekliyoruz burdan ayrılamıyoz .d

bende tam destek sorun yaşamıyorum... yok ne batırması, yazılım üzerinde tartışıcaz tabikide.. :)

byzamane00

Üye
kardeş öncelikle emeğine sağlık yazılımı indirdim kudum fakat bir kaç sorum olacak:
internet tarayıcıda görüntü kalitesi çok iyi değil yani yazılar biraz bulanık görülüyor söylenen herşeyi yaptım(hard format ve biçimlendirme gibi.) ne yapmam gerekiyor?Bir ikincisi bu yazılımın 2.si yoldamı yoldaysa önerilerimizi yapabilir miyiz?Ayrıca içimde kalmasın keşke devletimiz sizler gibi bu tür konularda bilgisi olan arkadaşlara destek verse de bizde kendi yazılımımızı telefonumuzu yapsak bizim neden androit'imiz ios'umuz olmasın umarım ileride böyle şeyler bu ülkedede olur.Tekrar emeğine sağlık...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca farklı temalarda denemek istiyorum bunu istediğim temalarla yapabilir miyim yoksa belirli temalarmı kullanılabilir?

- - - Eklendi - - -

Uyumadan son bişey (baya uzadı kusura bakma) font değişikliği yapabilir miyim araştırdım ama :
S60ZDIGI
s60tsb
s60ssb
s60snr
istediğiniz fontu kullanabilirsini pc nizdeki
Bu kodlarla istediğimiz fontu kullanabileceğimiz belirtilmiş yapabilir miyim 5800 belle cfw de?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c6 portun genel sorunları.. sağ tuş klidi mandalı yavaş klitleyince klitlenmiyor hızlı klitlemelisin.. bide web browser sorunu var... ikikez ekrana tıklayınca yakınlaştırıyor görüntü daha okunaklı oluyor... yada opera kur sorun yaşamazsın...
26.06.2012 de final çıkıcak... önceki sürümlerde isteklere önem verdim sen söyle isteklerini banada uyarsa eklerim ama uymazsa sen sonradan yaparsın...
tema s60 v5 temaları yükliceksin... sen temelar için c6 , n97 ve 5800 olanları yükle sorun yaşamazsın...
font olarak belle fontları kullanıcaksın.. pc fontlarınıda kullanırsın ama belle destekli olmadı için seçenekler yazızı filan değişik şekillerde çıkar...

byzamane00

Üye
tekrar teşekkürler aklıma geldikçe önerilerimi yazarım sen zaten düşünmüşsün herşeyi benim bu konularda bilgim yok denecek kadar az ileride belki tavsiye edebilecek duruma gelirim iyi çalışmalar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tekrar teşekkürler aklıma geldikçe önerilerimi yazarım sen zaten düşünmüşsün herşeyi benim bu konularda bilgim yok denecek kadar az ileride belki tavsiye edebilecek duruma gelirim iyi çalışmalar.

rica ederim sende saolasın kardeşim

Mert045

Mert045

Üye
Meşgul simgesini değiştir hakan abi yav bu hiç güzel değil bi tane var yeşil yuvarlak o süper duruyor.

Mert045

Mert045

Üye
Ben pm atıyorum abi bir dakika.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Peki ne yapmak lazım CFW atmadan da kodu kabul etmiyordu CFW'den sonra da kabul etmiyor.

aynı sorun bendede oldu... flaşlamama rağmen güvenlik kodunu sordu 12345 i kabul etmedi eski kodu girdim kabul etti.. nedenide sistemde nokia suiti olmasından kaynaklanıyor.. nokia suiti telefonun hafızasını tutuyor.. format attım pc ye daha sonra sadece driverları kurdum ve jafladım resetledi 12345 e döndü güvenlik kodu...

- - - Eklendi - - -

Ben pm atıyorum abi bir dakika.

tamam kardeşim

Üst Alt