5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
müzik çalarda bellekten ekle çalışıyor mu

burak.golcuk

Üye
oyunlar klasörü gömülü kalmış böyle şeyleri hiç sevmiyorum nasıl düzeltebilirim ? :D

Silinen Üye 952129

Silinen Üye 952129

Kapalı Hesap
Eline Sağlık Güzel Görünüyor.Hemen indiriyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
silmekten başk çare yokmu oyunlar klasörü olsun ama gömülü ikon olmasın istiyorum :D

rofs2 de gerekli yeri düzenlemen gerek... kullanmayanlar silsin.. kullananlar için sorun olmaz.. daha sonra ekleyebilirsin yeni klasör olarak.. bula bula bunumu dert edin be kardeşim :D

burak.golcuk

Üye
ne bılim kardsım hosuma gtmıyo rofs 2 de nereyi silmem gerektgini açıkça soylebılırsin :D tekrardan cok guzel elıne saglık benim gordugum tek sorun bu yanı bana gore sorun :D

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan bu gün abimin galaxy tabıyla video çektim onu benim 5800 atacaktım yollarken hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın vaye silin dedi ama telefon hafızasında 71,7 mb boş yer var ve hiç bi uygulamada açık değildi sorun ne?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bu gün abimin galaxy tabıyla video çektim onu benim 5800 atacaktım yollarken hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın vaye silin dedi ama telefon hafızasında 71,7 mb boş yer var ve hiç bi uygulamada açık değildi sorun ne?

telefou kapat aç tekrar dene... bu tür hatalar sadece cfw de olur diye düşünmeyin.. ofw dede oluyor..

- - - Eklendi - - -

ne bılim kardsım hosuma gtmıyo rofs 2 de nereyi silmem gerektgini açıkça soylebılırsin :D tekrardan cok guzel elıne saglık benim gordugum tek sorun bu yanı bana gore sorun :D

:) sorun demeyelim... Private / 200113DD /content / matrixmenudata yı not defteri ile aç.. oyunlar satırları var 3 tane onları sil yeter

• Beğen
Tepkiler: burak.golcuk

candumann

Üye
Hocam yeni gelecek güncellemede android stili statüs bar olacak mı? Ayrıca rusca smslerde karakter problemi çekiyorum. İlk yazdığım rusça karakterden itibaren karakter limiti 69 a düşüyor. 3 satır yazı yazıyorum, 4-5 sms olarak gidiyor. Bunun bir çözümü var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yeni gelecek güncellemede android stili statüs bar olacak mı? Ayrıca rusca smslerde karakter problemi çekiyorum. İlk yazdığım rusça karakterden itibaren karakter limiti 69 a düşüyor. 3 satır yazı yazıyorum, 4-5 sms olarak gidiyor. Bunun bir çözümü var mı?

hayır gelmiycek., mesaj ayarlarından karakter destegini tam yap

Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
çok sağol kardeşim eline sağlık...

Üst Alt