5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ediz96

ediz96

Üye

böyle bir hata veriyor yardım eder misiniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

böyle bir hata veriyor yardım eder misiniz

telefon local modede kalmış... usb kablosunu çıkart, bataryayı çıkar tak telefonu aç...

kanbozli

Üye
ben flash a basınca ekrana başka bi kutucuk çıkıyor hata veriyor hiç birsey olmuyor ingilizce birşeyler yazıyor yardım ederseniz sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam bu aralar müzik çalardan müzik dinlerken ekolazyera giriyorum tarz değiştiriyorum müziği tekrar durdurup başlatman devreye girmiyor sorun nerde olabilir acaba

*-king-*

*-king-*

Üye
flash player 10 sürümü desteklenmiyor diyo swf falan açamıyorum onu nasıl hallederız

Enes

Enes

Üye

hayır internetten değil indirdiğim swf leri açmıyo halbuki diğer yüklediğim bütün yazılımlarda açıyodu

ben de swf dosyalarında ilk defa gördüm bunu ama yok yani Flash Player 10 yok bize göre :)

Mert045

Mert045

Üye
ekran parlaklığı hassasiyet modu yapar mısın usta ışığı çok az bile kısabiliyoruz öyle.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu aralar müzik çalardan müzik dinlerken ekolazyera giriyorum tarz değiştiriyorum müziği tekrar durdurup başlatman devreye girmiyor sorun nerde olabilir acaba

güncellemelerde müzik çalar güncellemesini yükledinmi :)

- - - Eklendi - - -

flash player 10 sürümü desteklenmiyor diyo swf falan açamıyorum onu nasıl hallederız

bi bakayım bilgilendirim kardeşim

- - - Eklendi - - -

ekran parlaklığı hassasiyet modu yapar mısın usta ışığı çok az bile kısabiliyoruz öyle.

ekran parlaklık ayarı standart ki... ben % 50 de bıraktım onu... ne kadar ayarlarsam ayarlıyayım kısıcağı ışık o kadardır kardeşim

Mert045

Mert045

Üye
yok abi hassasiyet modu var mesala bunda 1 kere %20 kısılıyorsa onda %5 kırılıyor daha iyi.

Mert045

Mert045

Üye
Tamam abi anchorda falan var haberin olsun.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/sadece-yardim-satirini-kaldiran-mod-652391.html#post4793193 buyur abi bu galiba.

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi 10 mayıs güncellemesinde ovi sorunu çözülmüş halde mi ben 6 mayısı kullanıyorumda

Üst Alt