5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye

Büyük değil ya mobil siteler. Bide arkadaşların dediği gibi edgedeyken 3.5 g yazıyor.
hmm orasını bilemeyeceğim.. telefonu pc ye tak, hafıza kartını biçimlendir, kabloyu çıkarmadan direk güç düğmesinden kapa telefonu, yeniden flasla, telefon açıldıktan sonra (pin kodunu felan girip açtıktan sonra) kabloyu çıkar, telefonu kapat yeniden, sonra hard format at gir gezin bakalım yine olcak mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm bu yazılım çok karıştı... Yeniden başlayıp C6 v42 üzerinden yapıcam. Şuanlık böyle idare edin 1 hafta sonra dönücem...

eyesche

Üye
bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızlıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..

Değerli cevabın için çok teşekkürederim.
Zaten bende öyle yapıyorum 2 senedir kullandığım cihaz tuş kilidini kapatmak sorun değil hızlıca yapıyorum zaten ama ışık yanıp sönüyor ekran gidip geliyor ama tuş kilidine geçmiyor.
Telefonu kapatıp açtığımda media bar çalışıyor tuş kilidinden sonra çalışmıyor bir daha.
Fotoya mod uygulanmadı ama arkadaş döndüğünde yapacakmış onu altına not olarak düşmüştüm zaten.

---------- Eklendi @ 00:31:14 ---------- Yazıldı @ 00:28:55 ----------

hmmm bu yazılım çok karıştı... Yeniden başlayıp c6 v42 üzerinden yapıcam. şuanlık böyle idare edin 1 hafta sonra dönücem...

v42 yerine v60 üzerinden yapilsa daha iyi olmaz mi mal ca bir soru olabilir pek bi bilgim yok lütfen yadirgamayin sorduğum şeyi sadece mantik çerçevesi içinde bilgim olmadan fikir yürüterek yaptim ki bilgisi olmayip fikir sahibi olan adamlardan nefret ederim :)

Atacan-

Atacan-

Üye
bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızlıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..

Zaten bende öyle yapıyorum 2 senedir kullandığım cihaz tuş kilidini kapatmak sorun değil hızlıca yapıyorum zaten ama ışık yanıp sönüyor ekran gidip geliyor ama tuş kilidine geçmiyor.
Telefonu kapatıp açtığımda media bar çalışıyor tuş kilidinden sonra çalışmıyor bir daha.
Fotoya mod uygulanmadı ama arkadaş döndüğünde yapacakmış onu altına not olarak düşmüştüm zaten.

---------- Eklendi @ 00:31:14 ---------- Yazıldı @ 00:28:55 ----------

v42 yerine v60 üzerinden yapilsa daha iyi olmaz mi mal ca bir soru olabilir pek bi bilgim yok lütfen yadirgamayin sorduğum şeyi sadece mantik çerçevesi içinde bilgim olmadan fikir yürüterek yaptim ki bilgisi olmayip fikir sahibi olan adamlardan nefret ederim :)

V42 C6 nın Son yazılım versiyonu.v60 da 5800rın son yazılımı.Buda cfw olarak ikisinin karışımı oluyor :) Arkadaşım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar zaten herkes ne istiyor acik acik belli... ilk 2 guncellemede sorun yoktu istekler dogrultusunda yaptim cok hata ile karsilastim onun icin artik yazilima bastan basliycam v41 uzerine kuruluydu artik 42 olucak.. yine suana kadar herkesin istedikleri olucak yazilimda...

• Beğen
Tepkiler: eyesche

cono01

Üye
kardeş be...bende bi sorunla karsılastım...belki bilgin vardır yada ben beceremedim...rehberimdeki birine zil sesi atıyorum ancak kendi kafasına göre nokıa melodisi calıyor.... ayrıca kişiselleştirdigim zil sesibazen calıyor bazen gene nokıa melodisi calıyor... bi gariplik var anlamadım.... hafıza kartını biçimlendirdim ondan kaynaklı diyecek olsursan...yardımcı olursan sevinirim...saygılar....

aliosman166

aliosman166

Üye

telefonu pc ye tak, hafıza kartını biçimlendir, kabloyu çıkarmadan direk güç düğmesinden kapa telefonu, yeniden flasla, telefon açıldıktan sonra (pin kodunu felan girip açtıktan sonra) kabloyu çıkar, telefonu kapat yeniden, sonra hard format at gir gezin bakalım yine olcak mı?

memoli1996

Üye
Normal c6 cfw lerden daha yavaş neden acaba

Mert045

Mert045

Üye
Dosya yöneticisinden müzik açıp geri deyince menüye atıyor.

veycell_72

Üye
eline sağlık çok iyi olmuş ama küçük qwerty klavyeyi iphone nin ki gibi yapma şansmıız var mı:)

veycell_72

Üye
teşekkürler :)

gorconos

Üye
Dayı bu OGM JAF PKEY EMULATOR V.5.EXE dosyası virüslü olduğu için açamıyorum ben.

dready112

dready112

Üye
Dayı bu OGM JAF PKEY EMULATOR V.5.EXE dosyası virüslü olduğu için açamıyorum ben.
hack programlarını genelde virüs olarak gösterir antivirüsler, antivirüsünü devre dışı bırakarark yap işlemi

gorconos

Üye
Yaptım yine rardan çıkarmıyo dosyayı.

Üst Alt