5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

dready112

dready112

Üye
Yarım bi arkadaştan pc ni istedim getirirse benim hdd bağlıycam çalışıcam tüm gün akşama güncelleme getirmeyi düşünüyorum... Bu hatalar canımı sıkıyor halletmem lazım... Tabi arkadaşa bağlı aksilik çıkmazsa getirir.. :)

arama titreşimini kapat ve cevaplama sürgüsünü sarı'dan yeşil yap benim için yeter de artar :D telefon açarken takılma olayına ben takıldım ayar oldum resmen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arama titreşimini kapat ve cevaplama sürgüsünü sarı'dan yeşil yap benim için yeter de artar :D telefon açarken takılma olayına ben takıldım ayar oldum resmen

Başladım yazılıma halledicem hepsini :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arama kısmına hiç mod uygulama usta :)

Onu neden yaptığını buldum... biz c5 tuş klidi kullanıyoruz ya... c6 renklerini attığım için donuyordu... ordaki renkleri değiştirmedim orjinalinde bıraktım donma yok.. :)

• Beğen
Tepkiler: dready112

hilal52

Üye

Onu neden yaptığını buldum... biz c5 tuş klidi kullanıyoruz ya... c6 renklerini attığım için donuyordu... ordaki renkleri değiştirmedim orjinalinde bıraktım donma yok.. :)

kardeş tuş kilidini c6 yapsan olmazmı birde dediğim gibi ışık modu uygulamışsınya ondan dolayı tuş kilitli iken mesaj gelince açıyorsun dokunarak göster deyince tuş ışıkları falan yanmıyo onu da çözebilirmisin

dready112

dready112

Üye
c5 tuş kilidi daha pratik ya :D sürüklemek isteyen yandaki mandalı çeksin aynı iş :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çözüyorum hataları arkadaşlar :)

rft2626

rft2626

Üye
Güzel bir çalışma eline sağlık :) hız olarak nasıl?

eyesche

Üye
Kardeşim eline sağlık ben bu cfw yi kurdum tek sorunum foto galeride herşey görünüyor Ndrive kurulu 230 tane değişik resim var ambulans bilmem ne bir sürü resim çıkıyor rica etsem bu konuya bir çarebulurmusun foto galeride sadece kamera resimleri ve videoları görünse hiçbir sorunum kalmayacak ilgilenirsen çok sevinirim saygılar.

aliosman166

aliosman166

Üye
ne zaman yayınlayacaksın ?
aynen?
Kardeşim eline sağlık ben bu cfw yi kurdum tek sorunum foto galeride herşey görünüyor Ndrive kurulu 230 tane değişik resim var ambulans bilmem ne bir sürü resim çıkıyor rica etsem bu konuya bir çarebulurmusun foto galeride sadece kamera resimleri ve videoları görünse hiçbir sorunum kalmayacak ilgilenirsen çok sevinirim saygılar.
"fotoğraf sadece images, videolar sadece videos okur" modunu yazılıma gömeceksinhttp://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ivi-rambo_ftnin-mod-arsivi-c6-ofw-570181.html burada bulabilirsin modu..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Şuan bununla ilgilenemem hatalardan arındırdım sadece bi kaç uygulama eklendi... hafıza hafifletildi döndüğümde ilgilenicem

---------- Eklendi @ 11:29:04 ---------- Yazıldı @ 11:28:33 ----------

aynen?

"fotoğraf sadece images, videolar sadece videos okur" modunu yazılıma gömeceksinhttp://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ivi-rambo_ftnin-mod-arsivi-c6-ofw-570181.html burada bulabilirsin modu..

olmuyor işte galeride bu sefer fotolar silinmiyor.. geniş çaplı ilgilenmem lazım şuan olmazz. . .

---------- Eklendi @ 11:35:37 ---------- Yazıldı @ 11:29:04 ----------

Hatalar Giderilmiş, Yazılım Hafifletilmiştir.. Linkller Ana Başlıkta Eklenmiştir GÜle GÜle Kullanın. . .

• Beğen
Tepkiler: eyesche

eyesche

Üye
O zaman ben siz gelene kadar mevcut sürümü kullanayım en son haliyle indiririm tahminen ne kadar bir sürenizi alır halledip yüklmeniz?..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
dready112

dready112

Üye
Başıktaki tarihi de güncelle arkadaşım :) güncel olduğuna emin olamadım bi iki kez baktım yorumlara :D

eyesche

Üye

yazılım güncellendi kardeşim

Yani o dediğim foto galeri olayı halledildi mi ben ondan sonra kurayım istiyorum her zaman bütün programları kurmak için vaktim olmuyor bir kerede halledeyim tek sorunum o foto galeride herşeyin görünmesi olayı gerisi çok güzel ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma....

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yani o dediğim foto galeri olayı halledildi mi ben ondan sonra kurayım istiyorum her zaman bütün programları kurmak için vaktim olmuyor bir kerede halledeyim tek sorunum o foto galeride herşeyin görünmesi olayı gerisi çok güzel ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma....

saolasın kardesim. Döndügümde onuda halledicem. Güle güle kullan

• Beğen

Üst Alt