5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tdd46

tdd46

Üye
yazılım yüklemeye geçmede iki kere hata verdi şectikten sonra telefonun açma düğmesine bastım ne telefon açıldı ne yazılım yüklendi

BaranASYA

BaranASYA

Üye
yazılım yüklemeye geçmede iki kere hata verdi şectikten sonra telefonun açma düğmesine bastım ne telefon açıldı ne yazılım yüklendi

Kardeş Daha Ayrıntılı Anlat Detaya In Ben Birşey Anlamadım :(

tdd46

tdd46

Üye
o uyarılar çıkar sen anlatılanlarda denileni yap..
kutucukları işaretleyip rm seçmeden önce bir uyarı verdi seçtiktten sonra yine uyarı flash bastığımda dosya adlarıyla ilgilii sorun verdi ona da evet dedikten sonra telefonu açtım ama tel açılmada yazılımda yüklenmedii sonra çıkardım kabloyu normal açıldu

aliosman166

aliosman166

Üye
kutucukları işaretleyip rm seçmeden önce bir uyarı verdi seçtiktten sonra yine uyarı flash bastığımda dosya adlarıyla ilgilii sorun verdi ona da evet dedikten sonra telefonu açtım ama tel açılmada yazılımda yüklenmedii sonra çıkardım kabloyu normal açıldu
normal açıldı derken? cfw olmuş mu?

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Galiba fabrika ayarlarına dönmüş dosyaları manuel olarak seç ;) Açıklamada ki dosya uzantılarını doğru seç.

tdd46

tdd46

Üye
you have selected to flash MCU:C\program....... DOWNGRADING WILL KILL THE PHONE contiine diye hata verdi ilk olarak

aliosman166

aliosman166

Üye
yok eski yazılımla vardı içinde olmadı buğün bunu yüklemek istiyorum nasıl yapmalıyım ayrıntılı olarak tarif edebilirmiisiniz?
bir yerde hata yapmışsın her şeyi baştan dene..

BaranASYA

BaranASYA

Üye
MCU Dosya uzantısı olan C00 uzantısını C0r olarak değiştir ;) CNT 308'in tıkını kaldır :)

• Beğen
Tepkiler: aliosman166
tdd46

tdd46

Üye
arkadaşlar şimdi o hatalları vermesine rağmen yükledi sorun oluşturmaz demi

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Yok Tel. Ekranında Local Mod Yazısı Gelicek Local Modda Takılı Kalırsa Bataryayi Çıkar tak Tmamdır Hayırlı Olsun :)

tdd46

tdd46

Üye
çok teşekkürler telefon süper oldu ellerinize sağlık :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yarım bi arkadaştan pc ni istedim getirirse benim hdd bağlıycam çalışıcam tüm gün akşama güncelleme getirmeyi düşünüyorum... Bu hatalar canımı sıkıyor halletmem lazım... Tabi arkadaşa bağlı aksilik çıkmazsa getirir.. :)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Yarım bi arkadaştan pc ni istedim getirirse benim hdd bağlıycam çalışıcam tüm gün akşama güncelleme getirmeyi düşünüyorum... Bu hatalar canımı sıkıyor halletmem lazım... Tabi arkadaşa bağlı aksilik çıkmazsa getirir.. :)

Inşallah kardeşim işini halledersin :)

Üst Alt