hangi sürümdü kardeşim hepsi mevcut bende 20 mart hariç eğer yardımcı olursan ben bu şkilde yapmak istiyorm çok hoşuma gidiyor
her yerinden öpuyorum.![]()
güle güle kullanAyıp ayıp![]()

kardeş led modunu iptal etmek istiyorum hangi dosyaları sileceğim içinden modlayacağım ben kendi kafama göre
hakan ben hafıza kartını biçimlendirmek yerine private, system ve sys yi silsem olur mu?
kastım tema deil o saat ve widgetler aynı şekil olsun
olur. Önceki sürümde o temayı yüklemştm pek begenen yoktu kaldırdm. Saatıde clock desing programini kurdunmu ayni o şekıl olur
şu dediğin programı bulamadm link atar msn? Bir de bu programı siscontect ile açıp rofs2 ye atsam çalışır mı?http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ivi-rambo_ftnin-mod-arsivi-c6-ofw-570181.html buraya bak
kardeş modu bulamadım bana link versen?
o zaman tel ne işe yarar ki bize ram lazımBelle shell kurun süper ama ram falan kalmıyor.

telefon local mode de kaldı ne yapıcam
Kardeş biraz zor oldu ama yaptım gerçekten çok güzelmiş sorunsuz çalışıyor.emegine saglık saol
kabloyu çıkar sonra bataryayı çıkar tak aç telefonu..telefon local mode de kaldı ne yapıcam
bataryayı cıkart tak tamamdır

arkadaşlar ben bu konuda yeni sayılırım yardım edebilecek biri var mı yüklerkçeşitli sorunlarla karşılaştım uyarılar filan bıraktım
o uyarılar çıkar sen anlatılanlarda denileni yap..arkadaşlar ben bu konuda yeni sayılırım yardım edebilecek biri var mı yüklerkçeşitli sorunlarla karşılaştım uyarılar filan bıraktım
oldu sağolun teşekkürler