5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
Belle shell kurun süper ama ram falan kalmıyor.

goksel722

goksel722

Üye
hangi sürümdü kardeşim hepsi mevcut bende 20 mart hariç eğer yardımcı olursan ben bu şkilde yapmak istiyorm çok hoşuma gidiyor

edilecik11

Üye
her yerinden öpuyorum.:aha::tşk:

hilal52

Üye
kardeş led modunu iptal etmek istiyorum hangi dosyaları sileceğim içinden modlayacağım ben kendi kafama göre

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hangi sürümdü kardeşim hepsi mevcut bende 20 mart hariç eğer yardımcı olursan ben bu şkilde yapmak istiyorm çok hoşuma gidiyor

bundan bi önceki sürümde vardı o tema Desk Clock saat programınıda kurdunmu tamadır.. tek iconların altındaki yazı şekli olmaz..

---------- Eklendi @ 14:34:53 ---------- Yazıldı @ 14:34:33 ----------

her yerinden öpuyorum.:aha::tşk:

:) güle güle kullan

---------- Eklendi @ 14:35:11 ---------- Yazıldı @ 14:34:53 ----------

bencede :D

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
hakan ben hafıza kartını biçimlendirmek yerine private, system ve sys yi silsem olur mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş led modunu iptal etmek istiyorum hangi dosyaları sileceğim içinden modlayacağım ben kendi kafama göre

modlar bölümünde var yeşil ışık yanmasın diye onu indir rofs2 e at yeter

---------- Eklendi @ 14:44:35 ---------- Yazıldı @ 14:43:32 ----------

hakan ben hafıza kartını biçimlendirmek yerine private, system ve sys yi silsem olur mu?

tam sonuç alırmısın bilmem bi dene kardeşim.... hataları yazarsın.. gelçi bu son güncellemede aceleyle hatalar oluştuda güncelleme çıkınca gidericem.. dene sen bi..

hilal52

Üye

kardeş modu bulamadım bana link versen?

aliosman166

aliosman166

Üye

olur. Önceki sürümde o temayı yüklemştm pek begenen yoktu kaldırdm. Saatıde clock desing programini kurdunmu ayni o şekıl olur
kastım tema deil o saat ve widgetler aynı şekil olsun :) şu dediğin programı bulamadm link atar msn? Bir de bu programı siscontect ile açıp rofs2 ye atsam çalışır mı?

---------- Eklendi @ 18:54:24 ---------- Yazıldı @ 18:51:35 ----------

kardeş modu bulamadım bana link versen?
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ivi-rambo_ftnin-mod-arsivi-c6-ofw-570181.html buraya bak bunu indir istedğn bütün modları bulabilirsin..

---------- Eklendi @ 18:58:12 ---------- Yazıldı @ 18:54:24 ----------

Belle shell kurun süper ama ram falan kalmıyor.
o zaman tel ne işe yarar ki bize ram lazım :)

---------- Eklendi @ 19:52:45 ---------- Yazıldı @ 18:58:12 ----------

arkadaşımın c6 sında kulaklığı çıkarınca ses vermiyo dışarı bizimki c6 portu deil mi bizde neden olmuyo? Onunki v42 bizimki v41 yeni güncellemede o özellik gelmştr belki o yüzden mi acaba?
Bir de herhangi bi fotoyu mobilden internete yükledğmde (mesela facebook) ters olarak çıkıyo normalde telefonda düz gösteriyo bu neden kaynaklanıyo? fotoyu pc ye attığımda da ters gözüküyo..

ugurmaxi

ugurmaxi

Üye
Kardeş biraz zor oldu ama yaptım gerçekten çok güzelmiş sorunsuz çalışıyor.emegine saglık saol

tdd46

tdd46

Üye
arkadaşlar ben bu konuda yeni sayılırım yardım edebilecek biri var mı yüklerkçeşitli sorunlarla karşılaştım uyarılar filan bıraktım

denns17

Üye
telefon local mode de kaldı ne yapıcam

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bu konuda yeni sayılırım yardım edebilecek biri var mı yüklerkçeşitli sorunlarla karşılaştım uyarılar filan bıraktım

anasayfada anlatılanları tek tek yap yaparsın... Virüs programını devre dışı bırak

aliosman166

aliosman166

Üye
o uyarılar çıkar sen anlatılanlarda denileni yap..

denns17

Üye
oldu sağolun teşekkürler

tdd46

tdd46

Üye
bu iyiliği bana da yapar mısın :)

Üst Alt