5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Arkadaşımın telefonunda v52 yüklü ben bunu direk üstüne kurabilirmiyim

Versiyon önemli değil denilenleri uygula ama unutma bilgisayardaki format gibi telefonunda ve hafıza kartında hiçbirsey kalmıyacak bu yüzden yedekleme yap . Atmadan önce.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güzel Bi çalışma elinize sağlık görsel ve hatasız olarak çok güzel fakat bi sorum olacaktı daha önceki kullandığım cfwlerde hafıza kartındaki oluşturduğum Gizli klasöründeki içerik Galeride Gözükmüyordu.ama kurduğum bu cfwde gizli klasörünün içindeki Resimler galeride gözüküyor.ne yapmam lazım bunun çaresi ne ???

x_plorer dosya yoneticisinden nitelik ayarlarindan gizleye bilirsin. galeri modlari uygulamadim hata aldigim icin

aliosman166

aliosman166

Üye
tema efektleri çok abartılı olmuş sanki <font size="4"><span style="font-family:times new roman;"><strong>[video=youtube;uRjMl5GHemY]http://www.youtube.com/watch?v=uRjMl5GHemY[/video] buna benzer daha sade olsa daha iyi olur hem daha az ram yer bi nevi bir önceki yazılımın tema efektinin geliştirilmiş, eklemeler yapılmış hali gibi birşey olsun..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kiminiz boyle olsun,soyle olsun diyonuzda her istek olmaz ki. birazda yazilimi kendinize gore siz duzenleyin. tema efekti degisimi kolay bise. rofs2 ac resource efect klasorune istediginiz efekti atin...

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Oda olmazsa temayi değiştir efektleri kapalı yap ram artar.

sağlıkcı28

Üye
web önbelleğinin hafıza kartına taşıdığını söylemişsin ama webde gezerken yine hafıza dolu uyarısı veriyor ve web browser kapatıyor kendisini ne yapmak gerek

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
web önbelleğinin hafıza kartına taşıdığını söylemişsin ama webde gezerken yine hafıza dolu uyarısı veriyor ve web browser kapatıyor kendisini ne yapmak gerek

yazilimdan sobnra hard format atip hafiza kartini bicimlendirdinmi.. bide yedegini alip geri yuklemekle olmaz onu yapinca eski sistemin dosyalarida geri gelir

caglarertas

caglarertas

Üye
4x4 ile 4x3 farkı ne görünümde gibi bi fark oluyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: aliosman166
caglarertas

caglarertas

Üye
İconların Boyutu Büyük Tıklama Avantajı Var 3 * 4 ' ün :)

o tam benlikmişmiş o zamn dokunmatik tel ilk defa aldım zor kullanıyorum bastımmı parmağı yazacak :D bu arada hemen cevap geldi çok teşekkürler

---------- Eklendi @ 17:25:08 ---------- Yazıldı @ 17:20:51 ----------

bi sorum daha var jaf deilde phonex proğramıyla yüklesem olur demi ?

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Olur kardeş . Programa göm dosyaları ama bence jaftan at bu daha basit ;)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Sen bilirsin ph'den at o zaman :D

dready112

dready112

Üye
Ne yaptıysam güncellemelerdeki ovi haritalar güncellemesini yükleyemedim. telefonun internetiyle yüklemeye çalıştım başarısız, nokia suite ile denedim yine başarısız :S

Perfect!

Üye
e mail ayarları nasıl yapılacak. kaldırılanlar kısmında yazıyor email. artık telefona email gelemiyecek mi??? cevaplarsanız sevinirim.

Üst Alt