5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Xenshard

Xenshard

Üye
hocam telefon çalarken zil sesi takılıyor,neden olabilir bu? ses biraz duraksıyor

asmanyas

Üye
arkadaşlar bu konu altında yazmak belki çok doğru değil ama bi siteden başka bir cfw buldum ama jaf ile nasıl yükleyeceğimi bilemedim belki anlayıp anlatabilecek biri olur şimdiden teşekkürler site

kamikaze5561

Üye
Eline sağlık çok güzel olmuş :) Tuş kilidi titreşimi kapalı mı ? bende çalışmıyor ??

kamikaze5561

Üye
Tamam :) titreşimsiz idare edicez artık :) önceden titreşim mi vardı zaten :) aç kapa 3310 :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam :) titreşimsiz idare edicez artık :) önceden titreşim mi vardı zaten :) aç kapa 3310 :)

:D hehe gereksiz zaten sarj yer...

---------- Eklendi @ 18:04:38 ---------- Yazıldı @ 18:04:07 ----------

arkadaşlar bu konu altında yazmak belki çok doğru değil ama bi siteden başka bir cfw buldum ama jaf ile nasıl yükleyeceğimi bilemedim belki anlayıp anlatabilecek biri olur şimdiden teşekkürler site

anlatimlara bak yaparsin kolaylikla

asmanyas

Üye
sn: hakanguven bu işte çok bilgili olduğunuzu biliyorum yüklemeyi denedim ama sizin cfw de 7 parça dosya var bu cfw de 5 adet çıkıyor eğer yardımcı olursanız ben nokia klasöründeki yere hangi dosyaları atacağım yardımcı olursanız sevinirim attığım bazı dosyalar var ama format başlamıyor

bulentkrd

Üye
OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 mause sağa tıklayıp uyumluluk icinde windows xp seceneği cıkmıyor yanlış bir şeymi yapıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 mause sağa tıklayıp uyumluluk icinde windows xp seceneği cıkmıyor yanlış bir şeymi yapıyorum

isletim sistemin ne?

---------- Eklendi @ 18:25:27 ---------- Yazıldı @ 18:24:05 ----------

sn: hakanguven bu işte çok bilgili olduğunuzu biliyorum yüklemeyi denedim ama sizin cfw de 7 parça dosya var bu cfw de 5 adet çıkıyor eğer yardımcı olursanız ben nokia klasöründeki yere hangi dosyaları atacağım yardımcı olursanız sevinirim attığım bazı dosyalar var ama format başlamıyor

mobilden giriyorum bakmadan bisey diyemem k

bulentkrd

Üye
windows xp

lazoin35

Üye
5230 da calısıyor mu bu ?

asmanyas

Üye
hakan bey teşekkürler eğer bakıp da haber verirseniz devinirim

aliosman166

aliosman166

Üye
güncelleme iyi de eski menü iconları olsa daha iyi olurdu onlar güzeldi.. :)
şu temaları yazılıma gömmesek de ekte versek daha mantıklı olmaz mı hem isteyen yükler istemeyen yüklemez hem de yazılımda boş yer kalır..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey teşekkürler eğer bakıp da haber verirseniz devinirim

sehir disindayim sinavlarimdan sebep.. donmeme daha var bu aralar yardim edemem ama dondugumde mutlaka bakarim

---------- Eklendi @ 18:37:53 ---------- Yazıldı @ 18:35:58 ----------

güncelleme iyi de eski menü iconları olsa daha iyi olurdu onlar güzeldi.. :)
şu temaları yazılıma gömmesek de ekte versek daha mantıklı olmaz mı hem isteyen yükler istemeyen yüklemez hem de yazılımda boş yer kalır..

su v70 kesinlessin.. daha saglam gelicek yazilim.. suanlik boyle kalicak. guncellemede getiremem unv sinavlarim var

asmanyas

Üye
teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bulentkrd

Üye
OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 calıstırıp dedğklerinizi yapıp enson RM-356 Seçip Tamam'a tıkladım sonra Flaşhı tılayınca aşagıdki hatayı verdi napmam lazım

Can't detect flashing server
you have selected to flash
mcu:
ppm:
make sure you have checked the version of the phone before flashing
downgradıng wıll kıll the phone
continue

Üst Alt