Avunyali
Üye
jaf usb driveri system32 nin icine kopyaladinmi
---------- Eklendi @ 09:21:13 ---------- Yazıldı @ 09:19:56 ----------
saolasin guzel yorumun icin gule gule kullan kardesim
Tabiki
çalışmıyorr Not Find JAF.exe
---------- Eklendi @ 09:21:13 ---------- Yazıldı @ 09:19:56 ----------
saolasin guzel yorumun icin gule gule kullan kardesim
çalışmıyorr Not Find JAF.exeYazılımdaki temalar çok güzel upload eder misin![]()
Tabikiçalışmıyorr Not Find JAF.exe
Evet Aynı hata
benim için bi önemli bir de önemsiz hata var
önemsiz olan: müzik çalar'dan çıkınca menü'ye atıyorben kullanmıyorum ama
çok önemli olan: telefon çalarken kesik kesik çalıyor zil sesi![]()
Şimdi Deniyorum Eline Sağlık Forumdaki Diğer Belle Cfw Sinin Temasınıda Koysan Mükemmel Olucak![]()

o kesik çalma bi kez oldu ama şimdi olmadıneye göre oluyo bilmiyorum ama tamamdır yani
![]()
Haqangüven kardeşim hatayı düzelttin sorun nokia ila DAF ı Ayrı Dizinlere Aynı Hard Diske Atmamteşekkür ..
her şeyi yapıyorum formattan sonramüzik çalar'ı kullanmıyorum ama o hata var bende
yoksa da beni ilgilendirmiyo
![]()
boşverkullanmıyorum zaten
![]()

arayanın ısmını neden soylemez benım ıcın onemlı yokmudur bır yolu hocm bunun
Tamam kardeşim ozan sırayla hakanın anlattığı gibi yap jaf i kurmadan önce uyumluluk ayarı yap kurarken yeni sürüm diyor ona hayır de geç kurduktan sonra kopyalama işlemleri windows/system32 ye dosyaları at emulatora aynı uyumluluk win xpsp3 e ayarla çalıştır Programda GO ya bas JAF programı çalışacak ikinci sekmede Hakan resim eklemiş onun aynısını yap (Telefonu mutlaka yedekle) INI bas telefonun modelini seç RM356 olacak. FLASH a basmadan önce (Telefonu kapat) kabloyu ayarla flasha bastıktan sonra kabloyu bağla güç düğmesine bir kere bas sonra işlem başlayacak cfw yüklenecek telefon açılınca sistem kurulmuş oldu. Hard format at sorunsuz çalışsın.
Tamam kardeşim ozan sırayla hakanın anlattığı gibi yap jaf i kurmadan önce uyumluluk ayarı yap kurarken yeni sürüm diyor ona hayır de geç kurduktan sonra kopyalama işlemleri windows/system32 ye dosyaları at emulatora aynı uyumluluk win xpsp3 e ayarla çalıştır Programda GO ya bas JAF programı çalışacak ikinci sekmede Hakan resim eklemiş onun aynısını yap (Telefonu mutlaka yedekle) INI bas telefonun modelini seç RM356 olacak. FLASH a basmadan önce (Telefonu kapat) kabloyu ayarla flasha bastıktan sonra kabloyu bağla güç düğmesine bir kere bas sonra işlem başlayacak cfw yüklenecek telefon açılınca sistem kurulmuş oldu. Hard format at ve hafıza kartını biçimlendir sorunsuz çalışsın.
---------- Eklendi @ 10:01:09 ---------- Yazıldı @ 10:00:54 ----------
o Hatayı Düzelttim , ancak olmuyor yüklenmiyor msnyi özelden verinde team viewer den yapsanız .
msn e girme imkanim yok suan nerde hata yapiyon. telefon kapali konumda olucak sarjida 3 dis olsa yeter.
Acaba Sadece 5800 damı oluyor acaba onu sorucam Benim telfon C5-03