5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Avunyali

Üye

jaf usb driveri system32 nin icine kopyaladinmi

---------- Eklendi @ 09:21:13 ---------- Yazıldı @ 09:19:56 ----------

saolasin guzel yorumun icin gule gule kullan kardesim

Tabiki :) çalışmıyorr Not Find JAF.exe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Şimdi Deniyorum Eline Sağlık Forumdaki Diğer Belle Cfw Sinin Temasınıda Koysan Mükemmel Olucak :D

dready112

dready112

Üye
benim için bi önemli bir de önemsiz hata var :)
önemsiz olan: müzik çalar'dan çıkınca menü'ye atıyor :) ben kullanmıyorum ama :)
çok önemli olan: telefon çalarken kesik kesik çalıyor zil sesi :s

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benim için bi önemli bir de önemsiz hata var :)
önemsiz olan: müzik çalar'dan çıkınca menü'ye atıyor :) ben kullanmıyorum ama :)
çok önemli olan: telefon çalarken kesik kesik çalıyor zil sesi :s

hard format atip hafiza kartini bicimlendirdin mi. soyledigin hatalar yok

dready112

dready112

Üye
o kesik çalma bi kez oldu ama şimdi olmadı :) neye göre oluyo bilmiyorum ama tamamdır yani :)

Avunyali

Üye
Haqangüven kardeşim hatayı düzelttin sorun nokia ila DAF ı Ayrı Dizinlere Aynı Hard Diske Atmam :) teşekkür ..

dready112

dready112

Üye
her şeyi yapıyorum formattan sonra :) müzik çalar'ı kullanmıyorum ama o hata var bende :) yoksa da beni ilgilendirmiyo :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqangüven kardeşim hatayı düzelttin sorun nokia ila DAF ı Ayrı Dizinlere Aynı Hard Diske Atmam :) teşekkür ..

hallolduguna sevindim kardesim

---------- Eklendi @ 09:33:23 ---------- Yazıldı @ 09:32:31 ----------

her şeyi yapıyorum formattan sonra :) müzik çalar'ı kullanmıyorum ama o hata var bende :) yoksa da beni ilgilendirmiyo :D

suan denedim atmiyor menuye sende neden atiyor anlamadim

dready112

dready112

Üye
boşver :D kullanmıyorum zaten :)

muzo696

Üye
arayanın ısmını neden soylemez benım ıcın onemlı yokmudur bır yolu hocm bunun

byd42

Üye
Tamam kardeşim ozan sırayla hakanın anlattığı gibi yap jaf i kurmadan önce uyumluluk ayarı yap kurarken yeni sürüm diyor ona hayır de geç kurduktan sonra kopyalama işlemleri windows/system32 ye dosyaları at emulatora aynı uyumluluk win xpsp3 e ayarla çalıştır Programda GO ya bas JAF programı çalışacak ikinci sekmede Hakan resim eklemiş onun aynısını yap (Telefonu mutlaka yedekle) INI bas telefonun modelini seç RM356 olacak. FLASH a basmadan önce (Telefonu kapat) kabloyu ayarla flasha bastıktan sonra kabloyu bağla güç düğmesine bir kere bas sonra işlem başlayacak cfw yüklenecek telefon açılınca sistem kurulmuş oldu. Hard format at ve hafıza kartını biçimlendir sorunsuz çalışsın.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arayanın ısmını neden soylemez benım ıcın onemlı yokmudur bır yolu hocm bunun

modu rofs2 atman gerek. buradan indir rofs2 at yeter..

http://www.mediafire.com/?109w64pq65osc4j

---------- Eklendi @ 09:49:15 ---------- Yazıldı @ 09:47:40 ----------

Tamam kardeşim ozan sırayla hakanın anlattığı gibi yap jaf i kurmadan önce uyumluluk ayarı yap kurarken yeni sürüm diyor ona hayır de geç kurduktan sonra kopyalama işlemleri windows/system32 ye dosyaları at emulatora aynı uyumluluk win xpsp3 e ayarla çalıştır Programda GO ya bas JAF programı çalışacak ikinci sekmede Hakan resim eklemiş onun aynısını yap (Telefonu mutlaka yedekle) INI bas telefonun modelini seç RM356 olacak. FLASH a basmadan önce (Telefonu kapat) kabloyu ayarla flasha bastıktan sonra kabloyu bağla güç düğmesine bir kere bas sonra işlem başlayacak cfw yüklenecek telefon açılınca sistem kurulmuş oldu. Hard format at sorunsuz çalışsın.

detayli anlatimin icin tesekkurler kardesim.. halletti sanirsam..

Avunyali

Üye
Tamam kardeşim ozan sırayla hakanın anlattığı gibi yap jaf i kurmadan önce uyumluluk ayarı yap kurarken yeni sürüm diyor ona hayır de geç kurduktan sonra kopyalama işlemleri windows/system32 ye dosyaları at emulatora aynı uyumluluk win xpsp3 e ayarla çalıştır Programda GO ya bas JAF programı çalışacak ikinci sekmede Hakan resim eklemiş onun aynısını yap (Telefonu mutlaka yedekle) INI bas telefonun modelini seç RM356 olacak. FLASH a basmadan önce (Telefonu kapat) kabloyu ayarla flasha bastıktan sonra kabloyu bağla güç düğmesine bir kere bas sonra işlem başlayacak cfw yüklenecek telefon açılınca sistem kurulmuş oldu. Hard format at ve hafıza kartını biçimlendir sorunsuz çalışsın.

o Hatayı Düzelttim , ancak olmuyor yüklenmiyor msnyi özelden verinde team viewer den yapsanız .

Avunyali

Üye
Acaba Sadece 5800 damı oluyor acaba onu sorucam Benim telfon C5-03

---------- Eklendi @ 13:02:23 ---------- Yazıldı @ 13:01:22 ----------

Acaba Sadece 5800 damı oluyor acaba onu sorucam Benim telfon C5-03

Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02

HATALARI