5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

asdf47

Üye
ya telefonu sağa yatırınca neden sensörü algılayıp yan döndürüyo? (her zaman deil ama genelde oluyor) normalde sola yatırınca dönüyor orjinal yazılımda da vardı aynı sorun bunun bi çaresi war mı?

ayarlara gir telefon>sensör ayarları orda döndürme kontrolù war, ordan kapat tmmdır

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonu sağa yatırınca neden sensörü algılayıp yan döndürüyo? (her zaman deil ama genelde oluyor) normalde sola yatırınca dönüyor orjinal yazılımda da vardı aynı sorun bunun bi çaresi war mı?

ofw de bnde denk geldim ama kendi yazilimimda olmadi.. sensor degisim hizini dusurursek buyuk ihtimal kalkar... ama o zamanda olmaz bekliyceksin donsun...

----------Eklendi @ 19:09:49 ---------- Yazıldı @ 19:05:58 ----------

güncellemede neler farklı olcak

aciklama yapicam detayli.. hatalardan kurtulduk gibi suana kadar rastlamadim hic bir hataya..

----------Eklendi @ 19:11:08 ---------- Yazıldı @ 19:09:49 ----------

ayarlara gir telefon>sensör ayarları orda döndürme kontrolù war, ordan kapat tmmdır

ondan bahsetmiyor kardesim. o tamamen kapatma.

patr_10

patr_10

Üye
ayrıca tuş kilidi açma kısmında sıkıntı varr.........ekran dönmese daha iyi tabi sadece tuş kilidi kısmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca tuş kilidi açma kısmında sıkıntı varr.........ekran dönmese daha iyi tabi sadece tuş kilidi kısmı

tus klidinde ne gibi sorun var. tek sorun klitlenmemesi oda tum cfwlerde var benlik bisey degil.. ama onunlada ilgilendim minimuma dusurdum kararsizligi arada klitleyince aciliyor.. daha fazlasini yapamadim. ilerliyen zamanlarda artik.

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam Yeni çıkacak sürüme KeyLock ve rompatcher+ koyarmısınız.

metalbozkurt145

metalbozkurt145

Üye
fw çok qüzel emeğine sağlık kardeşim 5230 da denesek bi sıkıntı yaratır mı yada 5230 için belle tarzı bi fw war mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
fw çok qüzel emeğine sağlık kardeşim 5230 da denesek bi sıkıntı yaratır mı yada 5230 için belle tarzı bi fw war mı ?

Kardeşim 5230 da deneme imkanım yok... 5230 Kullanan biri portlayabilirse denesin öyle yükle sonra sorunla karşılaşmayalım kimsenin başı ağrımasın...

metalbozkurt145

metalbozkurt145

Üye
ben feda ediyim kendimi o zman deneyim 5230 da =) şuan c6 fw kullanıyorum ama bu fw daha çok hoşuma qitti deneyim bi =) olmazsa tekrar bi fw atarımm yalnız linkde bi sorun war mı bende dosya bulunamadı diyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben feda ediyim kendimi o zman deneyim 5230 da =) şuan c6 fw kullanıyorum ama bu fw daha çok hoşuma qitti deneyim bi =) olmazsa tekrar bi fw atarımm yalnız linkde bi sorun war mı bende dosya bulunamadı diyor

Sen bilirsin kardeşim dene bakalım... Linklerde sorun yok şimdi kontrol ettim.. dns ayarını değiştir kardeşim

metalbozkurt145

metalbozkurt145

Üye
tamam kardeş tekrar emeğine sağlık düzeldi şimdi Allah razı olsun

SLH.55

SLH.55

Üye
O zaman sadece keylock koyarmısın.Çünkü sonradan yüklediğimde anna ikonlarına uymuyo keylock simgesi :).Onun için icon dosyasına keylock ikonuda atarmısın hocam.İconlar birbirine uygun olsun :).

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sadece keylock koyarmısın.Çünkü sonradan yüklediğimde anna ikonlarına uymuyo keylock simgesi :).Onun için icon dosyasına keylock ikonuda atarmısın hocam.İconlar birbirine uygun olsun :).

Keylock için anna icon yok elimde ama kardeşim.. bi tane pro var telefonu sallayınca tuş klidi aktif oluyor... onu deniyorum o olursa onu koyucam.. o zaman senin içinde keylock a gerek kalmaz herhalde :)

----------Eklendi @ 23:20:49 ---------- Yazıldı @ 23:19:40 ----------

tamam kardeş tekrar emeğine sağlık düzeldi şimdi Allah razı olsun

Rica kardeşim.. sende saolasın

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bu inanılmaz Bir Şey ya Eline Sağlık Yeni yükledim inşallah şarj uzun gidiyordur.
Eksiklerini Söyliyeyim Tuş Kilidi pek Olmamış gibi :) Tuş Kilidindeki tarih çok aşağıda duruyor?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu inanılmaz Bir Şey ya Eline Sağlık Yeni yükledim inşallah şarj uzun gidiyordur.
Eksiklerini Söyliyeyim Tuş Kilidi pek Olmamış gibi :) Tuş Kilidindeki tarih çok aşağıda duruyor?

:) Güle güle kullan kardeşim. yorumlara bakarsan şarjın 4 gün gittiğini söyleyen var.. Tabi bu kullanıcan kullanıcıya değişir... tuş klidi sadece sürüklemeliydi dokunmatiğe çevirdim.. Başka bişe yapmadım. O genel bişe

yunus dere

Üye
olmuyor bi türlü

ilknurs

Üye
bn bilee yapptm:]]]]] çok gzlll anlatmmsnz harikaa teşkkrlerr

hatefulsky

Üye
- Telefon kilit kodu girilirken tuşa basınca 'tick' işareti, herhangi birşey yapmazken 'tamam' yazısı çıkıyor. (Sanırım oradaki senkronda bir sorun var.)
- Rehberden soy isim hücresi çıkarılmış. Uzun isimler sığmıyor. Ve çift numara girilemiyor.(Bir kartvizit bir numara)
- Ünlem, soru işareti vb... gibi uyarı sembolleri yerine gülen, şaşıran vb... ifadeler kulanılmış. benim hoşuma gitmedi.
- Telefon kilitli durumda iken 'bazen' menü tuşuna basınca 'kilit aç' butonu çıkmıyor.

+ Hız gerçekten tatmin edici seviyede. (FW teması ile ve efektler kapalı konumda iken)
+ Tema gayet hoş.

= İlk izlenimlerim bunlar. ' - ' olan maddeler düzeltilirse (bana göre) çok kullanışlı bir FW olur.

NOT: Bu FW yi dün yükledim ve ilk gözüme çarpanlar bunlar. Eğer bunlar düzeltildiyse bana bilgi verebilir misiniz? Malum 46 sayfa okumakla bitmez :)

Üst Alt