5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye

O zaman güncelleme çıkana kadar bekle... ne istiyorsanız yazın ona göre ekliyeyim yazılıma ama çoğunlukla istenilenleri eklerim...
ben ses kaydedicisinin olmasını istiyorum kardeş arada lazım oluyor..

sezer4545

sezer4545

Üye
Symbian Belle Final klasörü nü nerden indircez kopyala demişsin ya ikinci aşamada

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir bilgisayardan bu Cfw yi kurabilirmiyim, nasıl yapacağımı bilmiyorum

kurabilirsin. ana baslikta detayli anlattim incele ilk sonra yuklemeye basla sorunsuz yuklersin

----------Eklendi @ 16:43:22 ---------- Yazıldı @ 16:42:18 ----------

ben ses kaydedicisinin olmasını istiyorum kardeş arada lazım oluyor..

tamam guzel kardesim eklerim

----------Eklendi @ 16:44:05 ---------- Yazıldı @ 16:43:22 ----------

Symbian Belle Final klasörü nü nerden indircez kopyala demişsin ya ikinci aşamada

ana baslikta linkler ekli kardesim

aliosman166

aliosman166

Üye
isteyenler http://www.maxicep.com/symbian-s60v...r-v2-2-turkce-destegiyle-birlikte-430777.html bu program ile istemedikleri modları kaldırabilirler..
Bu arada tarayıcıda bir şey yazarken (mesela buraya yazdığım gibi) parmağımızla kopyalamak için veya silmek için işaretlediğimizde işaretlediğiz yer gözükmüyor (arka planla aynı renkte olduğu içindir) mesela mesajlarda ve tarayıcının adres kısmında bu sorun yok işaret beyaz olarak çıkıyor.. Yeni gelecek güncellemede bu sorun da çözülebilirse iyi olur :)

----------Eklendi @ 21:23:44 ---------- Yazıldı @ 21:18:45 ----------

symbian belle 3*4 menü düzeni
symbian belle 4*4 menü düzeni
bunlar o klasördür arkadaşım sadece adı değişik hangisini istiyorsan onu indir :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
isteyenler http://www.maxicep.com/symbian-s60v...r-v2-2-turkce-destegiyle-birlikte-430777.html bu program ile istemedikleri modları kaldırabilirler..
Bu arada tarayıcıda bir şey yazarken (mesela buraya yazdığım gibi) parmağımızla kopyalamak için veya silmek için işaretlediğimizde işaretlediğiz yer gözükmüyor (arka planla aynı renkte olduğu içindir) mesela mesajlarda ve tarayıcının adres kısmında bu sorun yok işaret beyaz olarak çıkıyor.. Yeni gelecek güncellemede bu sorun da çözülebilirse iyi olur :)

----------Eklendi @ 21:23:44 ---------- Yazıldı @ 21:18:45 ----------

symbian belle 3*4 menü düzeni
symbian belle 4*4 menü düzeni
bunlar o klasördür arkadaşım sadece adı değişik hangisini istiyorsan onu indir :)

tamam kopyalama renginide cozerim...

aliosman166

aliosman166

Üye
bir hata daha buldum internet tarayıcısında kopyaladığım siteyi mesajlara veya herangi bir sitenin içine yapıştıramıyorum mesela buraya..
Ayrıca şu opera mobile deki gibi sitelerdeki yazılar işaretlenip kopyalanabilsin hani bir yazının üstüne baslı tutarsın 2 imleç gelir o imleçleri kopyalayacağın yazının başına ve sonuna koyarsın öyle.. Opera kullanmışsındır bilirsin..

----------Eklendi @ 21:45:37 ---------- Yazıldı @ 21:44:24 ----------

tamam kopyalama renginide cozerim...

eywallah..

----------Eklendi @ 22:03:17 ---------- Yazıldı @ 21:45:37 ----------

kulaklığı çıkarınca müzik dursun :) (admin biliyorum çok şey istiyorum ama her şey iyi bir cfw için.. yapabildiklerini yap)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bir hata daha buldum internet tarayıcısında kopyaladığım siteyi mesajlara veya herangi bir sitenin içine yapıştıramıyorum mesela buraya..
Ayrıca şu opera mobile deki gibi sitelerdeki yazılar işaretlenip kopyalanabilsin hani bir yazının üstüne baslı tutarsın 2 imleç gelir o imleçleri kopyalayacağın yazının başına ve sonuna koyarsın öyle.. Opera kullanmışsındır bilirsin..

----------Eklendi @ 21:45:37 ---------- Yazıldı @ 21:44:24 ----------

eywallah..

----------Eklendi @ 22:03:17 ---------- Yazıldı @ 21:45:37 ----------

kulaklığı çıkarınca müzik dursun :) (admin biliyorum çok şey istiyorum ama her şey iyi bir cfw için.. yapabildiklerini yap)

o mod elimde yok arastiririm. bu gzl fkir ama aklima gelmemisti :)))))

aliosman166

aliosman166

Üye

o mod elimde yok arastiririm. bu gzl fkir ama aklima gelmemisti :)))))

ben teli kullandıkça hataları ve gerekli modları sana söliycem admin her şey 5800 için :D şu kopyalama işi de olsa iyi olur :)

aliosman166

aliosman166

Üye
orjinal telefonu güncellermiş gibi siz de telefon üzerinden güncelleme yapamıyor musunuz? Veya usb ile ovi suite den güncellediğimiz gibi telefonun ayarlarına dokunmadan sadece sürümü güncellemek gibi yani telefonu yeniden flashlamaya gerek kalmayacak ? :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
O Kadar gelişmedik be kardeşim.. bu gidişle nokia nın ürettiği telefonları biz satıcaz onlara modifiyeli nokia diye :D ah görseler 5800 ne hale gelmiş daha başka telefon çıkartmazlar... :)))

aliosman166

aliosman166

Üye
ana ekrandan menüye girerken herhangi bir slayt yok olsa güzel olur :)
ovi haritaların son sürümü yüklenmiyor neden olabilir?

----------Eklendi @ 09:21:05 ---------- Yazıldı @ 09:19:53 ----------

O Kadar gelişmedik be kardeşim.. bu gidişle nokia nın ürettiği telefonları biz satıcaz onlara modifiyeli nokia diye :D ah görseler 5800 ne hale gelmiş daha başka telefon çıkartmazlar... :)))
aynen :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tema efekti hıza önem verildiği için yok... denemedim hiç ovi haritaları... ben zaten sevmiyom kaldırınca bi kaç sorunla karşılaştım diye kaldırmadım

aliosman166

aliosman166

Üye

kont_34

Üye
eline sağlık abi tek takıldığım noktası mesajda suratlar var kullanınca normal yazı ikonlu oluyor suratlar yok görsel olarak sadece eklemede var abicim ama süper telefon evrim geçirdi bide tam belle gibi ana ekran 3 olamazbı bide üstteki şarj şebeke barlarıda belle gibi olamazmı abi eline sağlık yeniden şu mesaja çare bulabilirmiyiz

aliosman166

aliosman166

Üye
ya admin ben en fazla 45 mb free ram gördüm sen nasıl 60 a çıktın ya? :D
bu arada yazılımı attıktan sonra neden hafıza kartını biçimlendirmemiz gerekiyor?
Ve simgelerde "¥" bu simgenin desteği yok 3 tane üst üste çizgi gözüküyo seçenekler ikonu gibi :)

xezx00

Üye
Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 Klasörünün İçine İndirdiğimiz Symbian Belle Final Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz... burayı anlamadım açarmısın ilk defa cfw yüklüyorumda. symbian belel final diye bi dosya yok aynı şekilde phoenix diyede ?

aliosman166

aliosman166

Üye
Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 Klasörünün İçine İndirdiğimiz Symbian Belle Final Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz... burayı anlamadım açarmısın ilk defa cfw yüklüyorumda. symbian belel final diye bi dosya yok aynı şekilde phoenix diyede ?

symbian belle 4x3/4x4 menü düzeni dosyaları symbian belle final dediği klasördür istedğn menü düzenini indir..
Daha sonra program files e girdiğinde nokia diye bir klasör göreceksin oraya gir içine phoenix adında bir klasör oluştur, onun da içine products adında bir klasör oluştur ve onun içine de son olarak RM-356 klasörünü oluşturacaksn ve o klasörün içine ilk başta indirdiğimiz menü düzeni klasörünün içindekileri atıyoruz..

xezx00

Üye
symbian belle 4x3/4x4 menü düzeni dosyaları symbian belle final dediği klasördür istedğn menü düzenini indir..
Daha sonra program files e girdiğinde nokia diye bir klasör göreceksin oraya gir içine phoenix adında bir klasör oluştur, onun da içine products adında bir klasör oluştur ve onun içine de son olarak RM-356 klasörünü oluşturacaksn ve o klasörün içine ilk başta indirdiğimiz menü düzeni klasörünün içindekileri atıyoruz..

saol hacı şimdi en son aşamadayım powere bastım ne kadar bekleyeceğim ?

aliosman166

aliosman166

Üye
saol hacı şimdi en son aşamadayım powere bastım ne kadar bekleyeceğim ?

bilgisayarda yüklenişi gözüküyor fazla uzun sürmüyo telefon kendiliğinden açıldığında kabloyu çıkar telefonun flashlanmıştır..

Üst Alt