C5-03 de çalışır mı ?
Saol usta, Ellerine sağlık. Düzeldi Link![]()
Invalid or Deleted File.
The you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.
If you believe you have reached this page in error, please contactLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mediafire de de bu uyarıyı veriyo
----------Eklendi @ 11:51:36 ---------- Yazıldı @ 11:50:11 ----------
jaf+emülatörde böyle bi hata yok ama menülerde bu hatayı veriyo
​şimdi düzeldi
telefonun kendi tarayıcısından m.facebook a girdiğimizde dokunmatik site açılıyor normal mobil siteye girmenin bir yolu yok mu?
browseri editlemem gerek... bise dusunuyorum eger o olursa guncelleme getircem. ama olmazsa bi faceden sebep guncelleme getirmem.
tamam kardeş.. Peki ses kaydedici neden kaldırıldı onu anlayamadm?
mrb ben bu cf yi n8 gibi bekliyordum ama aynı cf ve biraz degişiklik var o kadar hatta sormustum n8 inki gbi batarya ve sebeke ikonları yukarda mı diye birde aramada titreme modu bence gereksiz boş yere bataryayı erken bitirir ben böyle düşünüyorum
mrb ben bu cf yi n8 gibi bekliyordum ama aynı cf ve biraz degişiklik var o kadar hatta sormustum n8 inki gbi batarya ve sebeke ikonları yukarda mı diye birde aramada titreme modu bence gereksiz boş yere bataryayı erken bitirir ben böyle düşünüyorum
istersen sen kendin tercihlerden titreşimi kapatabilirsin kaldırılmasına gerek yok titreşimin olmasını isteyenler illa ki vardır..
peki bu CFW c6-00 a da yüklenebiliyor mu?
Ve tuş kilidini kapatırken elin birazcık kilide basılı kaldığında tuş kilidi kapanıp geri açılıyor güncelleme getirdiğin zaman bu sorunu da çözebilirsen iyi olur..
​10 Mart güncellemesinde ne gibi değişiklikler var?
daha önce cfw yüklemedim ama neyse tmm dediğin gibi yaparım..Daha önceden yüklediğin cfwlerde n97 kimliği varsa ondan öyle tanıyordur... 5800 kimliği modu uyguladım 5800 görüyor benim telefonumu heryerden sendede büyük ihtimalle nokia mağaza ayarlarından 5800 ı seç sorunun düzelicektir...
Tamam bi dene kardeşimdaha önce cfw yüklemedim ama neyse tmm dediğin gibi yaparım..
Hakan kardeşim beceremedim galiba tek tek aldım dosyaları hepsini aynı yerlerine attım flashladım ses komutları seçneği çıktı ama açılmıyor neyse yardımın için Teşekkür ederimSağdadır.. gözüküyorsa dosya isimleri boşver... tabikide olur hemde sağlam olur,hata almazsın.. yalnız yazılımada gömerken aynı yere atıcaksın dikkat et yoksa çalışmaz...
O zaman güncelleme çıkana kadar bekle... ne istiyorsanız yazın ona göre ekliyeyim yazılıma ama çoğunlukla istenilenleri eklerim...Hakan kardeşim beceremedim galiba tek tek aldım dosyaları hepsini aynı yerlerine attım flashladım ses komutları seçneği çıktı ama açılmıyor neyse yardımın için Teşekkür ederim