5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
C5-03 de çalışır mı ?

patr_10

patr_10

Üye
​şimdi düzeldi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 de çalışır mı ?

Çalışmaz Kardeşim...

----------Eklendi @ 09:56:07 ---------- Yazıldı @ 09:55:18 ----------

Saol usta, Ellerine sağlık. Düzeldi Link :)

Güle güle kullan kardeşim

----------Eklendi @ 09:58:01 ---------- Yazıldı @ 09:56:07 ----------

Invalid or Deleted File.
The you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.

If you believe you have reached this page in error, please contact .

mediafire de de bu uyarıyı veriyo

----------Eklendi @ 11:51:36 ---------- Yazıldı @ 11:50:11 ----------

jaf+emülatörde böyle bi hata yok ama menülerde bu hatayı veriyo

4x4 menü düzenine link eklendi 3x4 ü daha upload ediyorum oda eklenicek daha eklenmedi ana başlıkta

----------Eklendi @ 09:59:12 ---------- Yazıldı @ 09:58:01 ----------

​şimdi düzeldi

Tamam Kardeşim

----------Eklendi @ 10:01:35 ---------- Yazıldı @ 09:59:12 ----------

Sözlük Uygulaması Nedeniyle Linkler Tekrardan Yenilendi . . . Güle Güle Kullanın. . .

aliosman166

aliosman166

Üye
telefonun kendi tarayıcısından m.facebook a girdiğimizde dokunmatik site açılıyor normal mobil siteye girmenin bir yolu yok mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi tarayıcısından m.facebook a girdiğimizde dokunmatik site açılıyor normal mobil siteye girmenin bir yolu yok mu?

browseri editlemem gerek... bise dusunuyorum eger o olursa guncelleme getircem. ama olmazsa bi faceden sebep guncelleme getirmem.

yanlizsevdali

Üye
mrb ben bu cf yi n8 gibi bekliyordum ama aynı cf ve biraz degişiklik var o kadar hatta sormustum n8 inki gbi batarya ve sebeke ikonları yukarda mı diye birde aramada titreme modu bence gereksiz boş yere bataryayı erken bitirir ben böyle düşünüyorum

aliosman166

aliosman166

Üye
browseri editlemem gerek... bise dusunuyorum eger o olursa guncelleme getircem. ama olmazsa bi faceden sebep guncelleme getirmem.

tamam kardeş.. Peki ses kaydedici neden kaldırıldı onu anlayamadm?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş.. Peki ses kaydedici neden kaldırıldı onu anlayamadm?

ben bu cfw yi kendime yaptim. guzel oldu herkes begendi diye paylastim. kullanmadigim programlari sildim... sozluk bile eklemiyordum istege gore yukledim. eger istek cok olursa ki istenilen programlari yuklerim.

----------Eklendi @ 19:08:56 ---------- Yazıldı @ 19:03:08 ----------

mrb ben bu cf yi n8 gibi bekliyordum ama aynı cf ve biraz degişiklik var o kadar hatta sormustum n8 inki gbi batarya ve sebeke ikonları yukarda mı diye birde aramada titreme modu bence gereksiz boş yere bataryayı erken bitirir ben böyle düşünüyorum

yorumun icin tesekkurler kardesim. eger istenilirse kaldiririm

aliosman166

aliosman166

Üye

istersen sen kendin tercihlerden titreşimi kapatabilirsin kaldırılmasına gerek yok titreşimin olmasını isteyenler illa ki vardır..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
istersen sen kendin tercihlerden titreşimi kapatabilirsin kaldırılmasına gerek yok titreşimin olmasını isteyenler illa ki vardır..

yani titresimi kapatinca kapanir.. ama sessizde titresimi kullananlar mecbur onuda kullanicak.

aliosman166

aliosman166

Üye
peki bu CFW c6-00 a da yüklenebiliyor mu?
Ve tuş kilidini kapatırken elin birazcık kilide basılı kaldığında tuş kilidi kapanıp geri açılıyor güncelleme getirdiğin zaman bu sorunu da çözebilirsen iyi olur..

Furkan-E

Üye
​10 Mart güncellemesinde ne gibi değişiklikler var?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki bu CFW c6-00 a da yüklenebiliyor mu?
Ve tuş kilidini kapatırken elin birazcık kilide basılı kaldığında tuş kilidi kapanıp geri açılıyor güncelleme getirdiğin zaman bu sorunu da çözebilirsen iyi olur..

yüklenmez. Ewet şuan bende farkettim. m.facebook, tus klidi suan bunlar sorun biraz daha kullanin hatalari söyleyinki çözeyim güncelleme getireyim. We istediginiz uygulamalari modlarida söyleyin ekliyeyim.

----------Eklendi @ 10:16:51 ---------- Yazıldı @ 10:14:51 ----------

​10 Mart güncellemesinde ne gibi değişiklikler var?

ana başlıkta gerekli açıklamalar var kardeşim. Hatalar minumuna düstù, boot ekranı değişti. Yatay menüde çıkmayan geri tuşu sorunu düzeltildi filan...

aliosman166

aliosman166

Üye
pek emin değilim ama nokia mağaza telefonu n97 gibi görüyor galiba el feneri uygulamasını indirmek istedğimde sizin n97 telefonunuza uyumlu değil felan yazıyor.. ayrıca bilgisayardan nokia mağazaya girdim kendi accountumla giriş yaptığımda telefonun modeli n97 yazıyordu..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceden yüklediğin cfwlerde n97 kimliği varsa ondan öyle tanıyordur... 5800 kimliği modu uyguladım 5800 görüyor benim telefonumu heryerden sendede büyük ihtimalle nokia mağaza ayarlarından 5800 ı seç sorunun düzelicektir...

aliosman166

aliosman166

Üye
Daha önceden yüklediğin cfwlerde n97 kimliği varsa ondan öyle tanıyordur... 5800 kimliği modu uyguladım 5800 görüyor benim telefonumu heryerden sendede büyük ihtimalle nokia mağaza ayarlarından 5800 ı seç sorunun düzelicektir...
daha önce cfw yüklemedim ama neyse tmm dediğin gibi yaparım..

agun35

Üye
Sağdadır.. gözüküyorsa dosya isimleri boşver... tabikide olur hemde sağlam olur,hata almazsın.. yalnız yazılımada gömerken aynı yere atıcaksın dikkat et yoksa çalışmaz...
Hakan kardeşim beceremedim galiba tek tek aldım dosyaları hepsini aynı yerlerine attım flashladım ses komutları seçneği çıktı ama açılmıyor neyse yardımın için Teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim beceremedim galiba tek tek aldım dosyaları hepsini aynı yerlerine attım flashladım ses komutları seçneği çıktı ama açılmıyor neyse yardımın için Teşekkür ederim
O zaman güncelleme çıkana kadar bekle... ne istiyorsanız yazın ona göre ekliyeyim yazılıma ama çoğunlukla istenilenleri eklerim...

212celal

212celal

Üye
herhangi bir bilgisayardan bu Cfw yi kurabilirmiyim, nasıl yapacağımı bilmiyorum

Üst Alt