haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
rica ederim...teşekkürler
linkler daha siteye yüklenmedi.. şuan upload ediyorum siteye eklenince yorum atıcam o zaman indirebilirsiniz...5800 Symbian Belle Final [27.02.2012 Güncel] ben bun uindiremedim nasıl indireleceğini yazarmıısnız
geri dönüş mümkündür.. bunu atar gibi orjinalinide atıcaksın.. orjinalinide navifrmden indiriceksin...Hocam geri donus mumkun mudur ? Eger mumkunse onuda anlatir misiniz?
rica ederim...
----------Eklendi @ 17:04:42 ---------- Yazıldı @ 17:04:02 ----------
linkler daha siteye yüklenmedi.. şuan upload ediyorum siteye eklenince yorum atıcam o zaman indirebilirsiniz...
----------Eklendi @ 17:05:59 ---------- Yazıldı @ 17:04:42 ----------
geri dönüş mümkündür.. bunu atar gibi orjinalinide atıcaksın.. orjinalinide navifrmden indiriceksin...
----------Eklendi @ 17:29:53 ---------- Yazıldı @ 17:05:59 ----------
Symbian Belle 3x4 Ve 4x4 Menü Düzeni Ana Başlıkta Eklenmiştir...
Açıklamalar Ve Resimlere Bakarak Nelerin eklendiğini Görebilirsiniz..
Yazılımı Yükledikten Sonra Telefonun Kendine Gelmesi için Bekleme ekranında Bildirimlerin Gelmesini Bekleyiniz...
Mutlaka İlk Önce Fafıza Kartını Biçimleyiniz Ve Hard Format Atınız...
Güle Güle Kullanın Arkadaşlar...
v60nın üzerine.. önerin için teşekkür edeerim ama resimlerde bakarsan gerekli açıklamayı yaptım orda yazılım sürümü kaç gözüküyor.. ana başlıktada eklerim sorun değil...
Öncelikle Yeni yazılım herkese hayırlı olsun. Resimler güzel gözüküyor. Fakat ben birşey sormak istiyorum bu yazılım hangi sürüm üstüne? v52 mi v60 mı bunu söylerseniz sevinirim. Ayrıca Ana sayfayada yazmanızı öneririm.
v60nın üzerine.. önerin için teşekkür edeerim ama resimlerde bakarsan gerekli açıklamayı yaptım orda yazılım sürümü kaç gözüküyor.. ana başlıktada eklerim sorun değil...
önemli değil kardeşim
kusura bakmayın hiç dikkatimi çekmedi.
önemli değil kardeşim
Tamam Kardeşim.. İlgin için teşekkürler...
Şuan kota sınırda öbür ay indiririm artık. Zaten iki gün var. Deneyip görüşlerimi bildiririm.
Dostum Bu balıkları nasıl silebilirim biraz sade olsun istiyorum balıklar dışında herşey hoş olmuş
effeckler hoş sadece balıklar kısmını çıkartmak istiyorumTema efektini kapalı yap açılmazlar zaten... yazılımdan silmek istiyorsan Resource/effects klasörünün içindekileri sil... silinirler yazılımdan
Başka efek ekleyebilirsin.. sadece balıkları çıkartamazsın...effeckler hoş sadece balıklar kısmını çıkartmak istiyorum
1. sayfada resimlere bak hal oldu konumdaki wifi seçeneğikardeşim o haritlarda wifi seçeneğini hallettiğinde özel mesaj atabilir misin
Daha hızlı Açılsın die Kaldırdım.. Güncelleme gelirse Güzel Değişik Bi Efek Ekleye Bilirim...Hocam kurdum her şey güzel şimdilik.Boot daki nokia animasyonunu kaldırmasaydın keşke yinede havası oluyordu.Tema efekti bence balıklar kısmı gitmemiş şimdi başka tema gömcem.Bir sonraki güncellemede (4x4) şunlarıda eklermisin ; Keylock,Accelswitch,RomPatcher.Şimdiden ellerine sağlık...
OHh be Sağol : )) Eline saglık
Şuan Bi Sorun Yok Dimi yine Güncellencekse sonra indiriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?