haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu rofs2 midir nedir herkez heryerde baska birşey yazmıs, hakan kardeş sen biliyorsun diye çatır çatır yazmıssın yok öyle yapın yok böyle yapın diye sağolasın yine mecbur değilsin yardım etmeye çalışıyorsun ama bilmeyen adam anlamaz. Neyse cfw güzel artık gülü seven dikenine katlanır tuş kilidi sensörünede alışacağız yapcak birşey yok.
dostum fw güzel fakat ben hangisini yüklesem karıştırdım,anna temalı olan fw ayrı ve diğer yaprak görünümlü ikonları farklı tema ayrı fw demi hangisini yüklesem ikiside bir fwde olsa ...
güncellemede kaldırcam. Neden yardım etmek istemiyeyim... Nokia firm ware editör uygulamasını indir. Sonra o uygulamayla rofs2 gösterip, çıkart diceksin. Modu atıp değişimi onaylıycaksın. Sonra repack yapıp dosyayı yeniden paketliceksin. Sonrada jaflıycaksın. Uygulamayı indirip denemeden bişe anlamazsın kardeşim.
5230 a yüklenir mi bu telefon destekelr mi?? acil yardımmm ltfen...
Yardım etmek istemiyorsun demedimki, mecbur olmadığın halde yardım etmeye calıstıgını söyledim, iyi birsey sanırım buAma yardım ederken kendin iyi bildigin icin karsındakinide biliyor gibi düsünüp baya bir terimsel anlatmıssın. Neyse konuya dönersek aksama deniyecegim insallah halledebilirim, teşükkürler
navifirmden orjinal fw yi indir jaf yoluyla at resetlenecektir güvenlik koduBelki yanlış bir yerde derman arıyorum ama konunun popülerliliğine dayanamadımSelam hakan bana yardım edebileceğini umduğum bir konuda sana danışmak istedim elimde nokia 5300 xpressmusic telefon var fakat güvenlik kodunu uzun zamandır kullanmadığım için unuttum ve telefonu her açtığımda güvenlik kodu soruyor yani telefon açılmıyor denemediğim yol kalmadı nokia pc suite ile pc ye bağlayabilsem halledebilirim diye düşünüyorum ama aksi şeytan telefon açılmadığı için bağlantıyı gerçekleştiremiyorum NSS programı ile oluyor mu bilmiyorum ama telefonu o program üszerinden de tanıtamadım bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim
navifirmden orjinal fw yi indir jaf yoluyla at resetlenecektir güvenlik kodu
Bu dediğin yöntem 5300 için değil dimi bak 5800 değil yanlış yazmadım
hakan şu güvenlik kodu için verdiğin 3. linkte na yapacaz ımei istiyo yazdım securıty master code geldi ne işe yarıyo o
hakan cfw yükledikten sonra güvenlik kodu koymaya gittiğimde kod istiyo yazdım yeni güvenlik kodu istedi yazdım onay istedi yazdım sonra hata verdim sorun ne
arkadaş güvenlik kodunu unutmuş ona yazdım ben onları.. senda unuttuysan güvenlik ayarlarından kilit koduna gir siteden aldığın master codu ilk yaz sonrada yeni kodunu yaz güvenlik kodun değişir.. tabi her telefonda olumlu sonuç alınamıyor..genelde eski telefonlarda işe yarıyor...
hakan cfw yükledikten sonra güvenlik kodu koymaya gittiğimde kod istiyo yazdım yeni güvenlik kodu istedi yazdım onay istedi yazdım sonra hata verdim sorun ne
ilk önce 12345 yazıcaksın.. sonra yeni kodu yazıcaksın
hakan şimdi oldu çok saol ya kafayı yemek üzereydim
ne hikmetse bilmiyorum ama ben cfw attığımda güvenlik kodu hiç değişmedi
Hakan bana verdiğin sitelerden ilk ikisi açılıyor fakat üçüncüsü açılmıyor ilk ikisi bir işe yaramadı olursa tabi ben sana imei no yu göndersem benim yerime denermisin kodu bana gönderirsin bende telefona girerim olursa öyle yapalım özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?