5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi

güncellemede kaldırcam. Neden yardım etmek istemiyeyim... Nokia firm ware editör uygulamasını indir. Sonra o uygulamayla rofs2 gösterip, çıkart diceksin. Modu atıp değişimi onaylıycaksın. Sonra repack yapıp dosyayı yeniden paketliceksin. Sonrada jaflıycaksın. Uygulamayı indirip denemeden bişe anlamazsın kardeşim.

dostum fw güzel fakat ben hangisini yüklesem karıştırdım,anna temalı olan fw ayrı ve diğer yaprak görünümlü ikonları farklı tema ayrı fw demi hangisini yüklesem ikiside bir fwde olsa ...

Konu Sahibi
dostum fw güzel fakat ben hangisini yüklesem karıştırdım,anna temalı olan fw ayrı ve diğer yaprak görünümlü ikonları farklı tema ayrı fw demi hangisini yüklesem ikiside bir fwde olsa ...

sen hangi temadan bahsediyorsun.. bu konu altında yorumlarda gördüğün ekli temadanmı.. yoksa diğer cfwm Symbian Anna olandanmı

yuksek41

Üye
5230 a yüklenir mi bu telefon destekelr mi?? acil yardımmm ltfen...

isovn

Üye

Yardım etmek istemiyorsun demedimki, mecbur olmadığın halde yardım etmeye calıstıgını söyledim, iyi birsey sanırım bu Ama yardım ederken kendin iyi bildigin icin karsındakinide biliyor gibi düsünüp baya bir terimsel anlatmıssın. Neyse konuya dönersek aksama deniyecegim insallah halledebilirim, teşükkürler

Konu Sahibi
5230 a yüklenir mi bu telefon destekelr mi?? acil yardımmm ltfen...

hayır. Portlaman lazım

---------- Eklendi @ 08:12:49 ---------- Yazıldı @ 08:11:55 ----------

dene yapamazsan haber ver...

Belki yanlış bir yerde derman arıyorum ama konunun popülerliliğine dayanamadım Selam hakan bana yardım edebileceğini umduğum bir konuda sana danışmak istedim elimde nokia 5300 xpressmusic telefon var fakat güvenlik kodunu uzun zamandır kullanmadığım için unuttum ve telefonu her açtığımda güvenlik kodu soruyor yani telefon açılmıyor denemediğim yol kalmadı nokia pc suite ile pc ye bağlayabilsem halledebilirim diye düşünüyorum ama aksi şeytan telefon açılmadığı için bağlantıyı gerçekleştiremiyorum NSS programı ile oluyor mu bilmiyorum ama telefonu o program üszerinden de tanıtamadım bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim

Konu Sahibi
navifirmden orjinal fw yi indir jaf yoluyla at resetlenecektir güvenlik kodu

Konu Sahibi
Bu dediğin yöntem 5300 için değil dimi bak 5800 değil yanlış yazmadım

yok doğru anladım 5300 telefonun...
navifirmde var yazılımı...
ilk önce verdiğim sitelerde bi dene en son olarak jaf yolunu denersin

3. verdiğim linkten kesin olumlu sonuç alman lazım ben genelde onu kullanıyorum arkadaşlar unutunca

ykpknl

Üye
hakan şu güvenlik kodu için verdiğin 3. linkte na yapacaz ımei istiyo yazdım securıty master code geldi ne işe yarıyo o

Konu Sahibi
hakan şu güvenlik kodu için verdiğin 3. linkte na yapacaz ımei istiyo yazdım securıty master code geldi ne işe yarıyo o

arkadaş güvenlik kodunu unutmuş ona yazdım ben onları.. senda unuttuysan güvenlik ayarlarından kilit koduna gir siteden aldığın master codu ilk yaz sonrada yeni kodunu yaz güvenlik kodun değişir.. tabi her telefonda olumlu sonuç alınamıyor..genelde eski telefonlarda işe yarıyor...

ykpknl

Üye
hakan cfw yükledikten sonra güvenlik kodu koymaya gittiğimde kod istiyo yazdım yeni güvenlik kodu istedi yazdım onay istedi yazdım sonra hata verdim sorun ne

Konu Sahibi
hakan cfw yükledikten sonra güvenlik kodu koymaya gittiğimde kod istiyo yazdım yeni güvenlik kodu istedi yazdım onay istedi yazdım sonra hata verdim sorun ne

ilk önce 12345 yazıcaksın.. sonra yeni kodu yazıcaksın

ne hikmetse bilmiyorum ama ben cfw attığımda güvenlik kodu hiç değişmedi

Hakan bana verdiğin sitelerden ilk ikisi açılıyor fakat üçüncüsü açılmıyor ilk ikisi bir işe yaramadı olursa tabi ben sana imei no yu göndersem benim yerime denermisin kodu bana gönderirsin bende telefona girerim olursa öyle yapalım özelden

Konu Sahibi

bendede açılmıyor şuan sonra dene kardeşim