x-scarface
Üye
bu cfw ile handlerden film indiremyn mu yani onumu dmek istiyorsun. Tam anlamadım kardeşim
kardeşım k.bakma anlatamadım. simdi senin hand.ler ile dünden beri downloadın dibine vurdum : sımdıde senın bu cwfyi indireym dedm inmiyor anlatabildm mi
anladım şimdi kardeşim... Dün bişey oldu handlere çalışmıyordu şimdi normal... Ama hemen başlamıyor... Bekle biraz... Baktın olmuyor duraklat devam ettir bekle... Kimi siteleride desteklemiyor başlamıyor kardeşim
eline saglık kardeş güzel olmuş belle topbar v20.00 sisteme ekleyebilirmisin forumda uygulama var
eywallah kardeşim kral adamsın
hand.ler dediğiniz nedir kardeşim
anladım şimdi kardeşim... Dün bişey oldu handlere çalışmıyordu şimdi normal... Ama hemen başlamıyor... Bekle biraz... Baktın olmuyor duraklat devam ettir bekle... Kimi siteleride desteklemiyor başlamıyor kardeşim
hand.ler dediğiniz nedir kardeşimilgimi çekti ama aradım taradım tam olarak ne olduğunu anlayamadım
En yakın telefoncudagerçek bellenin yerini tutmazzz sadece alt menü olmus digital saat nerde gerisi nerde süsü nerde sarj kısmı nerde perde nerde ????
hocam 3g kapalı halde bile sebeke simgesi 3g şeklinde gözüküyor birde mesaj da ki sohbeti ev ekranına kısayol olarak nasıl koyabilirız ?
En yakın telefoncuda
Güzel Bi Çalışma Eline Sağlık Yalnız Her Ne yaptıysam Hatta bana tavsiye edebilceğin tüm yolları denedim ama bi türlü media barı çalıştıramadım..
bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızlıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..Ben kurdum gayet güzel ve hızlı fakat 3 adet sorun var..
1.Media bar çalışmıyor
2.Kaydırmalı tuş kilidi butonu 3-4 denemede sonra kilitliyor tuşları ve ekranı
3.Galeride her resim görünüyor (bunu daha önce yazmıştım gelince çözüm getirecektiniz)
bunların dışında orjinalden daha güzel bir sistem olurturmuşsun bu sorunlar giderilince başkada bişey kullanmam sizin cfw den başka.
büyük sitelerde dolaşıyorsundur ondan ram yetmiyor.. operayı indir onunla dolaş..usta normal web tarayıcıda gezerken 10 dk sonra falan atıyor.
sohbetı ev ekranına kısayol olarak nasıl koyabilirız ve sohbette mesaj yazarken yüz ifadelerı çıkmıyor
sohbet ev ekranına konulmuyor.. yüz ifadelerine dikkat etmedim bilmiyorum..sohbetı ev ekranına kısayol olarak nasıl koyabilirız ve sohbette mesaj yazarken yüz ifadelerı çıkmıyor
rica ederim elimden geldiğimce bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum keyfine bak sensaol osman ilgilendiğin için... Yorucu bi gündü gezmekten pek bakamadım sayfaya...
bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızla,ıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..
---------- Eklendi @ 22:21:56 ---------- Yazıldı @ 22:20:59 ----------
büyük sitelerde dolaşıyorsundur ondan ram yetmiyor.. operayı indir onunla dolaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?