haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
menü iconlarını ve tema efektini değiştirdim şuan yazılım tam istediğim gibi
5800 a v70 güncellemesi çıkarsa ki inşallah çıkar v70 e v42 yi portlayalım çok iyi olur
bu arada bir sorun değil ama t9 hafızası yeniden tel hafızasına kaçmış galiba x-plore da gezerken C nin içinde gördüm
yardımlarınız için çok teşekkürler artık telefon değiştirmek yerine cfw daha mantıklı duruyor telefona tekrardan hayran oldumyeni güncellemede t9 da düzeldi mi
t9 hala aynı http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...runu-ariyoruz-t-c-k-v1-final-icin-624425.html burada t9 yapım çalışmaları var oradan bir sonuç çıkarsa biz de faydalanırız..yardımlarınız için çok teşekkürler artık telefon değiştirmek yerine cfw daha mantıklı duruyor telefona tekrardan hayran oldumyeni güncellemede t9 da düzeldi mi
aynen yedeğini al flash attıktan sonraki predic klasörü ile değiş..
t9 zayıf malesef... Elle ekliceksiniz... Predich klasörünün yedeğini alıp, formattan sonra geri yüklerseniz kelimeleriniz gitmiyor...
giden gitti artık çözüm yolu yokmu
sağolun maşallah pek bir etkin sayfa anında cevapsohbet mesajlarınin yazısı küçük birde onu büyütürsek süper olacak ayarlardan büyüt diyorum sohbet büyümüyor
sağolun maşallah pek bir etkin sayfa anında cevapsohbet mesajlarınin yazısı küçük birde onu büyütürsek süper olacak ayarlardan büyüt diyorum sohbet büyümüyor
http://qfs.mobi/f110718
http://qfs.mobi/f110721
Bu Ikisini Predic Klasörüne At X-Plore Ile Atmadan Önce Içindeki Dosyaları Sil Üstüne Yazma
dostluk kardeşlik burda paylaşınlarınız için sağolun telefondan giriyorum şu an t9 da yarin hallettim mi tamamdır sağolun
dostluk kardeşlik burda paylaşınlarınız için sağolun telefondan giriyorum şu an t9 da yarin hallettim mi tamamdır sağolun
saolsun arkadaşlar ellerinden geldiği kadar herkese yardımcı oluyorlar... Pure font kullanıldığı için öyle... Büyümez o boyutta kullanmalısın... Yazı fontu değiştirirsen hata alırsın...
---------- Eklendi @ 19:54:01 ---------- Yazıldı @ 19:52:42 ----------
yazılım için arkadaşlara yardımların için teşekkürler kardeşim...
Önemi Yok Hakan Kardeşim Her Zaman
Halledersin Basit Bişey ZatenT.C.K Için T9 Topluyorum Benden Gelicek Hazne Galiba
son olarakn8 deki müzik çalar bizim telefona yüklenemez mi acaba ?
sırf t9 yüzünden başka cfw'ye geçtimama ısrarla bunu takip ediyorum. navibar hastalığı var bende ara ara değiştirecem artıkın
ofw mi bilmiyorum ama rasimin cfw'si samsung gibi bi şey ekranıt9 un çözümü yakındır... Ofw de t9 sorunu yok onun üstüne kurulan cfwlerde sorun olmaz zaten kardeşim
bugünlük kafa şişirmem yeterli gibi çok olmadan gideyim ben yine devam ederiz herhalde iyi geceler
ofw mi bilmiyorum ama rasimin cfw'si samsung gibi bi şey ekranıgayet güzel ama navibar yok işte o yüzden senin güncellemeyi de indirdim arada bunu kullanacam arada onu artık t9 u da idare edecem
hayırlısı artık... Finale yaklaşsın bende cfwmde paylaşıcam t9 predich ini.. Emeğine sağlık şimdiden kardeşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?