aliosman166
Üye
öyle olması lazım zaten sen flasha basıp ewet dedikten sonra power a bir kez basıp bırakıyosun bu yazdığın bölüm ve devamı geliyor..Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,German,Hungarian,Ukrainian,Russian,Romanian,Bulgarian
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
bu neyin nesi şimdi
Öncelikle ellerine sağlık kardeşim ama ben hâlâ müzik çalardan şarkı silemiyorum hiç bir şeyi halletmemişsin nasıl olacak ?
siz hangi smile ler yüzünden tartışıyosunuz mesajlardaki smile ler kalkmadı bildirimlerdeki smiller kaldırıldı sadece.. Yazılmda eksiklikler veya beğenmedğniz şeyler olabilir forumda büyük bir mod arşivi var nokia firmware editör ile o modları uygulayabilirsiniz temalardan birini kaldırdığınızda büyük bir yer açılıyor ROFS2 de istediğiniz modu uygulayın.. Ben eleştirecek olursam eski tema efekti ve eski menü ikonları olsa bir de şu ararken bir kere kapatırken 2 kere titrer kalkmamış o da kalkarsa çok iyi bir CFW
bilgisayarı 3 kere aç kapa yaptıktan sonra yükledim local mod yazdı telefonda hard format attım şu an çalışıyo telefon hafıza kartınıda biçimlendirip incelemey geçicem yorumlarımı daha sonrasında yazarım şimdiden eline koluna sağlık kardeş ilk yüklememi yapmış oldum sayende
öyle olması lazım zaten sen flasha basıp ewet dedikten sonra power a bir kez basıp bırakıyosun bu yazdığın bölüm ve devamı geliyor..
not found olumsuz bişey ama doğru olanı o
emeğine sağlık kardeş ilk yüklemem olduğu icin kendi hatalarımdan zor yükledim ama gercekte yüklemeyi anlatılan şekilde yaparsan cok basit telefonu bu kadar değiştirirmi bir program harika oldu şimdi sağol
eline sağlık kardeş
şu arama ekranına hiç mod koymasaydın keşke :S ne yaptıysam, mp3 zil sesi takılıyor.
P.s. : tuşlar kilitliyken donuyor, kilit açıkken donmuyor.
valla benim için tek hata ohafıza kartında 450 tane mp3 var diye mi oluyoru acaba? 8gb hafıza kartının 5gb kadarı boş zaten. Arama kısmına dokunmasan bence bundan iyi cfw yok forumda denemediğim cfw yok zaten
deniycem tekrar yazarım, telefon takılıyor aramayı açarken, titreşim kalkmamış o da takılıyor, açıyorum telefonu telefon upuzun titriyor falan derken kendine geliyo da cevap verebiliyorum. çok sıkıntılı oldu o ya :S
benim şarj çabuk bitiyor dün şarj ettim bugün şimdi bitti o kadarda kullanmadım neden çabuk biter?
benim şarj çabuk bitiyor dün şarj ettim bugün şimdi bitti o kadarda kullanmadım neden çabuk biter?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?