aliosman166
Üye
o girdiğin siteye bağlı birşey yani boyutu büyük bir siteye girdiğinde ram yetmiyor ve hafıza dolu diyor.. ama hep aynı hatayı alıyorsan m.facebook ta dahi geliyosa orasını bilemeyeceğim..eline sağlık gayet hızlı ve stabil olmuş bir kaç eksikleri var bir dahaki güncellemede giderirmisin eksikleri bence T9 çalışmıyor kamera orjinalinde daha iyi çekiyordu sanki son olarakta tarayıcı bir kaç sayfa sonra hafıza dolu uyarısı yapıyor otomatik kapanıyor kurulum yaptıktan sonra hard format atdım ve hafıza kartı biçimlendirmesi yaptım ama malesef tarayıcının sorunu gitmedi
ustad tarıf ettıgın gıbı temayı kaldırdım lakın flaslama işlemınde nokıa yazısına gelınce reset atmaya basladı telefon sorun nedır acaba tesekkurler
aynısı bende de olmuştu sadece 3. temayı sil yeter ve çok gerekli olmayan modları uygulama..ustad tarıf ettıgın gıbı temayı kaldırdım lakın flaslama işlemınde nokıa yazısına gelınce reset atmaya basladı telefon sorun nedır acaba tesekkurler
usta tamam yükledim ama sorun var birincisi tuş kilitli iken arama geldiğinde o sarı cevapla ve kırmızı kilidi aç fonskiyonu takıla takıla geliyo müzik takılı telefon çalarken ve telefonu kapattıktan sonra açınca menüden ev ekranına gecerken tema efekti han, üste doğru kayıyoya artık o olmuyo nedendir?
Telefonum win98'den Win7'ye geçti sankiKullandığım özelliklerden yana hiç bi sıkıntım yok, on numara beş yıldız
hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi. Hemen yazılım otrmaz braz kullan.
hard format ne zaman atayım yazılımdan hemen sonramı ve kartı ne zaman biçimlendirmem lazım hard format atarken hafıza kartını cıkarmam lazım mı?
peki kardeşim yazılım atarken hafıza kartı içindemi olmalı birde şunu sorağım tuş kilitli iken mesaj geliyorya ikona basıp kiliti açıyorum tuş takımı ışıkları ta cevap yazınca aydınlanıyor o nedendir?
yazılımı attıktan snra atıcaksın. İlk önce hafıza kartını biçimle. Kapat tlfnu at hard formatı snra açılınca hafıza kartını bidaha biçimle. Arama gldgnde ilk önce takılcak bekle normal kayınca kapat bidaha ara düzeldigini görüceksin.
peki kardeşim yazılım atarken hafıza kartı içindemi olmalı birde şunu sorağım tuş kilitli iken mesaj geliyorya ikona basıp kiliti açıyorum tuş takımı ışıkları ta cevap yazınca aydınlanıyor o nedendir?
tamam kaç kere hard format attım yinede telefonu kapatıyorum tema efekti bozuluyo sonra hard format düzeltiyo kapanınca tel tekrar bozuluyo onu anlamadım
farketmez isteğine bağlı takılı dursun yada durmasın sen bilirsin... Tuş takımı ışıkları hep öyle yanar... Tuş kldini klitleynce söner.
---------- Eklendi @ 11:13:06 ---------- Yazıldı @ 11:09:01 ----------
Bu arada yazılımı atmışsan tekrardan atmana gerek yok hard format ve hafıza kartını biçimlendir yeter.
tamam kaç kere hard format attım yinede telefonu kapatıyorum tema efekti bozuluyo sonra hard format düzeltiyo kapanınca tel tekrar bozuluyo onu anlamadım
istersen farklı bir tema efekti verebilirim eğer yapabileceksen? (oldukça sade daha az şarj ve ram yer)tamam kaç kere hard format attım yinede telefonu kapatıyorum tema efekti bozuluyo sonra hard format düzeltiyo kapanınca tel tekrar bozuluyo onu anlamadım
Bende de şu zil sesi takılma sorunu oluyo çok, bazen takılıyor bazen takılmıyor. Hatta aramayı açarken yine titreşim oluyor, bazen o titreşim takılıyor telefon titrek kalıyorTek sorunum aramalarda yani o kısma hiç mod yapmasan daha iyiydi.
kardeş ya amatörsün ya da çok acele ile yapılmış bişey çok hata var hiç program yok menü düzeni bi garip ama bunu yapmışsan daha iyilerini yaprsın yeni gelene kadar eski yazılımı kullamaya devam
ve smileler kaldırdım demişsin hal duruyodu bide şu temaları atsana kardeşim güzele benziyo arada kalmışsa görmemiş olablirim
kardeş yaptığın cfw gerçekten çok kaliteli çok beğeniyorumc5 tuş kilidi yerine 5800 orjinal mavi kaydırmayı eklemeye çalıştım olmadı bir sonraki yazılımda koyarsan çok sevinirim şimdiden
kardeş herşey çok güzel bence tek eksik var o zaten vardı ama belki gözünden kaçmıştır yapabilirmisin bilmiyorum herhangi bişeyi işaretle değimizde üstüne tıklıyoruz tekrar işa.kald. dan işaretle dioruz direk üstüne tıklaınca işaretlese büyük kolaylık nokianın diğer telleri gibi
---------- Eklendi @ 16:07:20 ---------- Yazıldı @ 16:04:28 ----------
c5 tuş kilidi ney onu anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?