haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Acaba Sadece 5800 damı oluyor acaba onu sorucam Benim telfon C5-03
---------- Eklendi @ 13:02:23 ---------- Yazıldı @ 13:01:22 ----------
Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
HATALARI
bir kaç eksik var tabi bana göre
Keylock-Menü-Sensör aç kapa tuşları lazım
sensör ve keylock u buldum eğer varsa bana menü nün linkini verebilirmisin ?
hm tamam Saoln ) Olmadı
Hakan kardeşim şimdi farkıma vardım. Ev ekranında favori kartvizitler çalışmıyor Kartviziti seçiyorum. Atama yapmıyor sadece kartviziti seçin işlevinden başka işlem yapamıyor. Fakat favori seçtikten sonra o kartvizit gözükmüyor. Böyle bir sorun var. Kayıtlar telefon hafızasında olarak kullanıyorum.
error booting phone diye bir hata veriyo
..
---------- Eklendi @ 11:49:10 ---------- Yazıldı @ 11:46:14 ----------
ini den rm-356 secerken 2 tane var alttakini sec
yanında 5800 D-1 yazan ı mı??
---------- Eklendi @ 14:56:58 ---------- Yazıldı @ 14:51:47 ----------
ayrıca 2 tane yok ki 1 tane var o da yanında 5800 D-1 YAZAN
---------- Eklendi @ 14:57:15 ---------- Yazıldı @ 14:56:58 ----------
napcamm
---------- Eklendi @ 14:57:34 ---------- Yazıldı @ 14:57:15 ----------
---------- Eklendi @ 14:58:28 ---------- Yazıldı @ 14:57:34 ----------
tamam hakan abi hata giderildi kusura bakma
kullanilan sim hafizasini telefon hafizasi sec. yeni kart vizit olustur. onu duzenle ve resim ekle sonra bekleme ekranina gel kartvizit 1. ye tikla ve kartviziti sec tamamdor suan denedim sorunsuz yukleniyor..
Kardeşim ben daha önce yedekten rehberi yükledim favorilere ekle dedim bir halt ettimkarıştırdım iyice bende hiç uğraşmadım direk soft format çektim canıma tak etti senin dediğini yaptım.Tamam sorunsuz çalıştı kardeşim teşekkürler. (Favorilere ekle yaparsanız sizinde canınız sıkabilir onun için tavsiye etmiyorum)
sa hakan abi bn telefonu 2.el aldım usb kablosu yok usb kablosuz ve hafıza kartına biçim atmadan bu işlemler yapılamıyor galiba öylemi?
kullanilan sim hafizasini telefon hafizasi sec. yeni kart vizit olustur. onu duzenle ve resim ekle sonra bekleme ekranina gel kartvizit 1. ye tikla ve kartviziti sec tamamdor suan denedim sorunsuz yukleniyor..
Kardeşim ben daha önce yedekten rehberi yükledim favorilere ekle dedim bir halt ettimkarıştırdım iyice bende hiç uğraşmadım direk soft format çektim canıma tak etti senin dediğini yaptım.Tamam sorunsuz çalıştı kardeşim teşekkürler. (Favorilere ekle yaparsanız sizinde canınız sıkabilir onun için tavsiye etmiyorum)
rica ederim kardesim. sorun halloldugunuda sevindim
+ Yapılan düzenlemeler iyi olmuş ancak;
- Müzik kütüphanesinde çalma listeleri silinmiyor. (Bir kere yapıyorsun ondan sonra silemiyorsun, yenisini yapacaksın)
yeni güncellemeyi v42 ye dene istersen
ewet simdi farkina vardim bende. onu duzeltmistim sonradan tus klidi titresimini kaldirmayi attim ondan karisti.. of offf
yeni güncellemeyi v42 ye dene istersen
Program Files/Nokia/Phoenix diye dosya yok benmi oluşturmam lazım
N9 da iyi ama parası da iyi
donanım yetmez, yazılımsal olarak herşey hal olmuyor malesef. Onu bunu bilmem ama s^3 e ben geçebilirim. C7 alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?