5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Beklenen gün geldi ve an itibari ile telefona kurulumu yapıldı yanlız benimde bir kaç değerlendirmem olacak;
1.Telefonun menü giriş tuşu olarak bir kısayol oluşturulmamış menüye girebilmemiz için orta tuşa yani menü tuşuna basmamız geriyor(Bence kısayol tuşu olmalıydı diye düşünüyorum)
2.Telefonda 3.5G simgesi maalesef gitmiyor yani şebeke modu GSM olmasına rağmen ekranda simge mevcut buluyor benim bildiğim şebeke modu Çift mod kullanıldığı vakit 3G nin açılıyor olması yönünde

Forumda araştırdığım ve öğrendiğim bilgi ışığında 3G nin sürekli açık olması şarj süresinin azalmasına neden olduğu yönünde bu konuda herhangi bir düzeltme yapılabilirse ortaya çıkan emeğin tam anlamıyla başarıya ulaştığını söyleyebilirim

Başarılı bir tema kullanılmış görsellik tatmin edici şekilde dizayn edilmiş CFW de genel itibari ile gözüme çarpanlar bunlar

tarikkeriman

Üye
:tşk:

byd42

Üye
Dostum ellerine sağlık yazılımı kurdum harika olmuş. Başarılarının devamını beklerim.Saygılar.

---------- Eklendi @ 11:07:25 ---------- Yazıldı @ 11:02:37 ----------

Beklenen gün geldi ve an itibari ile telefona kurulumu yapıldı yanlız benimde bir kaç değerlendirmem olacak;
1.Telefonun menü giriş tuşu olarak bir kısayol oluşturulmamış menüye girebilmemiz için orta tuşa yani menü tuşuna basmamız geriyor(Bence kısayol tuşu olmalıydı diye düşünüyorum)
2.Telefonda 3.5G simgesi maalesef gitmiyor yani şebeke modu GSM olmasına rağmen ekranda simge mevcut buluyor benim bildiğim şebeke modu Çift mod kullanıldığı vakit 3G nin açılıyor olması yönünde

Forumda araştırdığım ve öğrendiğim bilgi ışığında 3G nin sürekli açık olması şarj süresinin azalmasına neden olduğu yönünde bu konuda herhangi bir düzeltme yapılabilirse ortaya çıkan emeğin tam anlamıyla başarıya ulaştığını söyleyebilirim

Başarılı bir tema kullanılmış görsellik tatmin edici şekilde dizayn edilmiş CFW de genel itibari ile gözüme çarpanlar bunlar

1.maddene cevap vermek istiyorum. Onu kendin ayarlayabilirsin.Arkadaş standart rehber yapmış. Onun çözümü ev ekranda içeriği düzenle de tekrar sol butona bas sağ seçim tuşundan ayarla onu :)

tektonik1907

tektonik1907

Üye
"byd42" Teşekkür ederim kardeşim bilginin sınırı olmadığını 3 dk önce idrak etmiş bulunuyorum :d:

Avunyali

Üye
ya Ben Yapamadım Bu Symbian Belle Final Demişsiniz o 3 Linktekinden 1 tanesi olan mı Final ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

1. soru^nun cozulduğünü düşünürüyorum.
2. Soru ise şuan denedim gsm seçince 3.5 g gdyor. Lütfen hard format we hafıza kartını bicimlendiriniz. Yazılımdan tam werim almak istiyorsanız ana başlıkta açıklamaları dikkate alın... Hard format we hafıza kartını biçimlendir dene kardeşim

Mrt045

Üye
Hakan abi temaları da isterız ona :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya Ben Yapamadım Bu Symbian Belle Final Demişsiniz o 3 Linktekinden 1 tanesi olan mı Final ??

jaf + nokia suiteyi we kullanmak istediğin menü düzeni indirceksin. Resimlerde gördügün menü düzeni 4x4 dür. Indir ve anabaşlıkta jaf kurulumu we kullanımın anlattım

byd42

Üye
"byd42" Teşekkür ederim kardeşim bilginin sınırı olmadığını 3 dk önce idrak etmiş bulunuyorum :d:
Rica ederim kardeşim yapamayanlar varsa detaylı anlatabilirim. Hakan kardeşimin anlattıklarını dikkate alırsanız sorunsuz yükleyebilirsiniz.

Avunyali

Üye

jaf + nokia suiteyi we kullanmak istediğin menü düzeni indirceksin. Resimlerde gördügün menü düzeni 4x4 dür. Indir ve anabaşlıkta jaf kurulumu we kullanımın anlattım

Deniyorum Güzel Olursa Çok Minnettar Olacağm Size

---------- Eklendi @ 12:00:14 ---------- Yazıldı @ 11:53:38 ----------

Jaf.exe HATAsı Var OGM JAF ' ı çalıştırırken o jafı nereye atıyoruz ???

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Deniyorum Güzel Olursa Çok Minnettar Olacağm Size

---------- Eklendi @ 12:00:14 ---------- Yazıldı @ 11:53:38 ----------

Jaf.exe HATAsı Var OGM JAF ' ı çalıştırırken o jafı nereye atıyoruz ???

sag tikla yonetici olarak calistir de. isletim sistemin ne?

Avunyali

Üye
win7 :) Yönetici Çalıştırdım Olmadı :) Acaba Sizin o Attığınız Patchı bşka yere mi atacağız?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim yapamayanlar varsa detaylı anlatabilirim. Hakan kardeşimin anlattıklarını dikkate alırsanız sorunsuz yükleyebilirsiniz.

kardesim ben sehir disindayim pek bakamiyorum yapamayanlara yardimci olursan sevinirim

---------- Eklendi @ 09:09:19 ---------- Yazıldı @ 09:07:38 ----------

win7 :) Yönetici Çalıştırdım Olmadı :) Acaba Sizin o Attığınız Patchı bşka yere mi atacağız?

hayir ogm olan emulator. sen nokia suiti ve jafi kurdunmu tam olarak ne yaptin

nizam67

Üye
ben yükledim süper ama bu konumlama yöntemleri var resimlerde o ne oluyor telde bulamadım ben nasıl bulurum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim süper ama bu konumlama yöntemleri var resimlerde o ne oluyor telde bulamadım ben nasıl bulurum

haritalar icin o. ayarlar telefon uygulama ayarlari konumlamada bulabilirsin..

Avunyali

Üye

kardesim ben sehir disindayim pek bakamiyorum yapamayanlara yardimci olursan sevinirim

---------- Eklendi @ 09:09:19 ---------- Yazıldı @ 09:07:38 ----------

hayir ogm olan emulator. sen nokia suiti ve jafi kurdunmu tam olarak ne yaptin

Bakın Nokia Suite Kurulu zaten Bu JAF 1.8 i de kurdum Sonra Bu OGM JAF editörüde masaüstüne Atıp uyumluluk değiştirdim İlk önce OGM yi Açtı GO ya bastım Not Find JAF.exe hatası verdi OMG yi JAF'ın dizinine attım yine çalışmadı .. yine aynı hata

Mrt045

Üye
Yazılımdaki temalar çok güzel upload eder misin :)

nizam67

Üye
abi ellerine sağlık geceden beri kullanıyorum birtek hata bulamadım süper valla helal olsun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Bakın Nokia Suite Kurulu zaten Bu JAF 1.8 i de kurdum Sonra Bu OGM JAF editörüde masaüstüne Atıp uyumluluk değiştirdim İlk önce OGM yi Açtı GO ya bastım Not Find JAF.exe hatası verdi OMG yi JAF'ın dizinine attım yine çalışmadı .. yine aynı hata

jaf usb driveri system32 nin icine kopyaladinmi

---------- Eklendi @ 09:21:13 ---------- Yazıldı @ 09:19:56 ----------

abi ellerine sağlık geceden beri kullanıyorum birtek hata bulamadım süper valla helal olsun

saolasin guzel yorumun icin gule gule kullan kardesim

Üst Alt