5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
NOTE 2 ALMAYI DÜSÜNDÜNMÜ ONA ROM YAPARSIN NOKİA SYMBİAN KAPALI KAYNAKLI İKEN HARİKALAR YARATILDI ANDROİDDE SENİ DÜSÜNEMİYORUN
Yakın zamanlarda yeni cihaz almayı düşünüyorum ama androidli bir cihaz almayı düşünmüyorum şuan... Evet açık kaynak olması çok güzel, geçsem hem room hemde mod paylaşımlarına başlarım fakat sevemedim androidi...

peske

Üye
bana bi hacker lazım

peske

Üye
bende bu cfw yi kullanıyorım ancak durup dururken telefon hafızası dolmaya başlıyo fw ile alakası olmadığını düşünüyorum bi temizleyici program varmı bu konuyla ilgili
şimdiden saolun

Konu Sahibi
Bildiğim uygulama yok ama v5 uygulama bölümünde bakabilirsin... Yada konu açarak yardım alabilirsin...

Abi peki java oyunlarda ofwye göre kasma donma falan olur mu

ben 5800 a oyun yukleme geregi bile duymadim.adam gibi oyun yok zaten windows phone v8 kullaniyorum sadece ramblow acik bos ram 24 mb.
indepent v7 xstarface arkadasin romunu begendim onu deneyecem

musivya

Üye
Ya galerideki resimleri görüyor fakat okumuyor, kırık resim simgesi çıkıyor. Videolar da aynı şekilde. Ne yapmam gerek bu sorunu düzeltmek için?

beni jaf ini dosyalarını bulamıyor 500 kez kontrol ettim ama olmuyor acil yardım şimdiden Allah razı olsun abi süpersin Allah razı olsun

Konu Sahibi
Abi peki java oyunlarda ofwye göre kasma donma falan olur mu
denemedim. bir bilgim yok malesef
beni jaf ini dosyalarını bulamıyor 500 kez kontrol ettim ama olmuyor acil yardım şimdiden Allah razı olsun
abi süpersin Allah razı olsun
güle güle kullan kardeşim
Ya galerideki resimleri görüyor fakat okumuyor, kırık resim simgesi çıkıyor. Videolar da aynı şekilde. Ne yapmam gerek bu sorunu düzeltmek için?
yazılımdan sonra mutlaka hard format ve hafıza kartını biçimlendirmeniz gerekmektedir yoksa böyle hatalar almanız normaldir

07talha

Üye
benim 5800 var rom patcher zararlı olurmu yani tel hacklemek zararlımı

07talha

Üye
arkadaşlar bu nasıl yükleniyor rom patcher dışında birşeyler varmış

07talha

Üye
jaf yüklenmiyor failure:0xe0000235 diye hata geliyor tamam diyorum sonra main failure 0xe0000235 diye hata veriyor

Talha programi direk basa ustunde ve windows xp sp3 uyumlulugunda calistiriyormusun