5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bey bu cfw ye viber kurup deneme imkanınız oldu mu acaba?bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkürler
Evet çalışıyor. mağazadan yükle ve internetin açık olsun... aq bileşenlerini de birlikte yükleyecektir...
kardeşimbi sorum olucak v60 alttabanlı olmasada direk yazılımıyla karıştırılsa c6 nasılolur
anlamadım seni... başka bir telefonun yazılımı ilemi karıştıracaksın

peske

Üye
yani 700 yazılımla karıştırsak symbian ^3 uygulamaları açamazmıyız

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yani 700 yazılımla karıştırsak symbian ^3 uygulamaları açamazmıyız
:) port işi öyle kolay değildğir. c6 port bile zor oldu ve 5800 la c5 telefonu aynı olmasına rağmen c6 port c5 e olmuyor. 5800 a yapılacaklar bu kadardır bundan öteye ben bile gidemiyorum gitsem yapardım kardeşim.

peske

Üye
teşekkürederim yardımcı olduğun için bişey sorucam font atıyorum ama attığım font simgeleride değiştirip wp yapıyo bi font paketi linkin varmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürederim yardımcı olduğun için bişey sorucam font atıyorum ama attığım font simgeleride değiştirip wp yapıyo bi font paketi linkin varmı
Uyumlu fontları ana başlıkta verdim onun dışındaki fontları düzenlemen gerek

peske

Üye
abi AWE SOME DELTA fontunu çok beğendim ama bide simgeleri deiştirmese

altunc

altunc

Üye
çok teşekkürler harika oldu

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
awe some ben düzenlemiştim senin eski paketinde n alıp
ya ben hepsini yaptım dosyalar bulunamadı diyor acil yardım Allah rızası için.......................................:agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:
programı klasörde degil masaüstünde çalıştır bide yönetici olarakaçmayı dene

kokkki

Üye
Arkadaşlar orjinal v60 yazılımına nasıl geri dönerim. Link atablir misiniz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar orjinal v60 yazılımına nasıl geri dönerim. Link atablir misiniz?
Bunu yüklediğin gibi onuda yükle dönersin... biraz araştırma ile sitede orjinal dosyaları bulabilirsin...

kokkki

Üye
Evet arkadaşlar haklısınız gezince buldum. En güzeli orginal yazılımı diğerleri sadece göz boyama gibi bir şey :( ya yenisi alırız yada kullanmaya devam ederiz. Teşekkürler.

Ysn152

Ysn152

Üye
Abi AcilCevap Verirmisiniz Telefonun ŞArzı Normal Temeda KaçDiş Olsun Nokia 5800 Xm

Ysn152

Ysn152

Üye
Öyle Olursa Sorun olmaz Dimi
ABİ SONRA BU ÇIKTI NE DİYİM

peske

Üye
abi kendi fontumda yaptım sonunda buarada bişeysorucam c6 da yenilerinde symbian^3 var bunu 5800 a ayarlıyamazmıyız

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi kendi fontumda yaptım sonunda buarada bişeysorucam c6 da yenilerinde symbian^3 var bunu 5800 a ayarlıyamazmıyız
s^3 farklı sistem donanımsal olarak da çok yüksekdir o yüzden olmaz..

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
arkadaşlar bu cfwler cok güzel ama en yakın zamanda telefonuzu yenileyin bence ve rahatlıyım 1 yıldır bunu kulanıyorum 3 ay önce note 2 aldım ve cidden rahat

Üst Alt