ana başlıkta değişiklikleri yazdımbende symbian yüklü burdaki talimatları izleyerek yapmıştım yazılım sürüm tarihi 01.02.2013 farklı güncellemeler neler anlayamadım aynı gbi gözüküyor değişimleri öğrenebilirmiyim acaba
isteğe bağlıdırlar. widgetleri uygulama yükler gibi. font değişiminide anlattım zaten...tm teşekkürler peki bu alta eklediğiniz rar dosyaları nedir nasıl yüklücem telefona
ne demek kardeş kararlarına saygım var yaptıkların yeter sağolasın ama yapsanda fena olmaz yaniAllaha emanetsin
saolasın kardeşimresource/ apps avkon.mif i değiştir
S^3 cfwlerdeki iconlardan bahsediyorsan onlar buna uymazSenin başka bi cfw'de daha güzel ikonlar vardı onlardan alıntı yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam, dosyaları var mı sende?
S^3 cfwlerdeki iconlardan bahsediyorsan onlar buna uymaz
Yok hacı, symbian anna cfw'si galiba, ondaki ikonları çok beğenmiştim. Ve ya orijinal ikonları ekleyebilir miyim OFW'den?
modlar bölümünde icon paketleri var onları kullanabilirsin ama çok hata alırsın hatalarıda çözmen gerekecek...
Sağlık olsun o zaman napalım kalsın böyleHadi ya bende bundan korkuyordumSağlık olsun o zaman napalım kalsın böyle
bencede bulaşma
qt uygulamasıdır. belle Shell cfwm gibidir...
acaba bunu x6 için yapabilir miyiz ki ? çok güzelmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tüm her şeyi eksiksiz yapıyorum hiç bir problem yaşamadan fakat tam yüklemeye başlıyacak server bulunamadı diye bir hata veriyor bunun nedeni ne olabilir.
- - - Eklendi - - -
daha önce kurmuştum hiç bir problem çıkmamıştı
5800 & X6^Symbian Belle