5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan ofw calisman varmi

- - - Eklendi - - -

hakan ofw calisman varmi yada yapacakmisin
artık 5800 ve x6 a cfw çalışması yapmıyorum kardeşim. S^3 e yapıyorum onuda 1 sene içinde bırakacağım. nedenide nokianın symbianı bırakması. kısacası ıphone yolu gözüktü... Nokia symbiana dönerse ıphone filan dinlemem satar yeni Nokia ile gelirim :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
bu cfw orj ofwden ıyımi?

mehmet84com

mehmet84com

Üye
merhaba arkadaşlar ben maxicep ailesini yeni üyesiyim ve günlerdir uğraşıyorum fakat bi türlü yaşamadım x 6 ya anna veya belle yüklemeyi anladığım kadarıyla bu iş kabiliyet işi o da ben de yok bana teamwier üzerinden yardımcı olacak arkadaş varmı acaba lütfen ilginiz için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla...

mehmet84com

mehmet84com

Üye
Allah rizasi için yardim edin yoksa bununla uğraşirken kafayi yiyecem...kimse yokmu.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Şöyle bi default ikonlardan oluşan bi cfw yapsan batarya performansı iyi olan.

efekentli63

Üye
son güncelleme yok mu artık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar teşekkür etsem azdır.

duan yeter

- - - Eklendi - - -

son güncelleme yok mu artık

hayır. Finaldi bu son güncelleme

- - - Eklendi - - -

Şöyle bi default ikonlardan oluşan bi cfw yapsan batarya performansı iyi olan.

5800 isteyen var satmayı düşünü

- - - Eklendi - - -

bu cfw orj ofwden ıyımi?

Cfwlerin hepsi ofw den iyidi

- - - Eklendi - - -

Allah rizasi için yardim edin yoksa bununla uğraşirken kafayi yiyecem...kimse yokmu.

nerde takılıyorsun kardeşim

halitozken

halitozken

Üye

ram sorunu sende var. Hafıza kartı çıkart yazılımı at. Sonra hard format at. Ondan sonra hafıza kartını tak

Tamamdır sorun WhatsApp tan kaynaklanıyormuş sildim ramde 59,68 gördüm çok teşekkürler yinede :D

mehmet84com

mehmet84com

Üye
kardeş ben yeni duydum bu x 6 ya belle yüklendiğini ben bu teamwier şifresini felan versem bana yardımcı olurmusunuz...

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
kardeş yola bakayım belki yaparım
yanlnız anca saat 19.30 gibi açabiliom

mehmet84com

mehmet84com

Üye
kardeş yola bakayım belki yaparım
yanlnız anca saat 19.30 gibi açabiliom

Tamam bu akşam ben 19.00 da evde olurum ve bilgisayarı açtığımda şifreyi bağlantı kodunu gönderirim çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam kim burda olursa yaz yardım ederiz. Ben bu aralar müsaitim. Şimdide yapabilirim

mehmet84com

mehmet84com

Üye
sayın hakan güven yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim şuan x 6 başka bir şey oldu telefonu kullanmakta zorluk çekiyorum eline sağlık...eğer ben daha uğraşsaydim 40 yıl sonra belki başarırdim

safolduk

Üye
Hocam benim X6 sertçe yere düştükten sonra şöyle bir hata alıyorum;"Telefon Açılması Hatalı. Satıcınızla görüşün" fp4 yüklüydü şimdi bide fp6 yı yükledim durum aynı tel. açılmıyor bi yardımcı olabilirseniz,şimdiden eyvallah.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam benim X6 sertçe yere düştükten sonra şöyle bir hata alıyorum;"Telefon Açılması Hatalı. Satıcınızla görüşün" fp4 yüklüydü şimdi bide fp6 yı yükledim durum aynı tel. açılmıyor bi yardımcı olabilirseniz,şimdiden eyvallah.

depoyı hafıza kartını biçimlendir hard format at ve yazılımı tekrardan at. Sorun devam ederse donanımsaldır...

safolduk

Üye
hocam öncelikle telefon açılmadan depoyu nasıl biçimlendirebilirim ve verileri kurtarmak mümkünmü?

- - - Eklendi - - -

depoyı hafıza kartını biçimlendir hard format at ve yazılımı tekrardan at. Sorun devam ederse donanımsaldır...
hocam öncelikle telefon açılmadan depoyu nasıl biçimlendire bilirim ve verileri kurtarmak mümkün mü?
Biçimlendirme yapmadan çözebilir miyiz olayı?

Üst Alt