5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

osmaann

osmaann

Üye
HAKAN REYİZ benim teli taktım tam flash a bastım telefonunda acma tusuna bir kez bastım ama usb hatası verdi telefonu tusa basınca görüyo ama hemen gidiyo yani telefonu kısa bi süre görüyo yanlış bişe mi yaptım acill yardım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
HAKAN REYİZ benim teli taktım tam flash a bastım telefonunda acma tusuna bir kez bastım ama usb hatası verdi telefonu tusa basınca görüyo ama hemen gidiyo yani telefonu kısa bi süre görüyo yanlış bişe mi yaptım acill yardım

jafta yapılan işlemleri kopyala buraya yapıştır...

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Valla Çook güzel ama içine 3D Browserde Yüklü olsaydı SÜper olurdu bide 4x4 olsa n8 ikon da süperrr olurdu bu böle eskisi bundan daha güzel... neyse eline sağlık ..

modlar bölümünde herşey var birazda kendinize göre düzenleyiniz. rica ederim

- - - Eklendi - - -

teşekkürler güzel çalışma :oke:

rica ederim güle güle kullan

ByKatre

ByKatre

Üye
sony sketch font varmı

hikmet366

hikmet366

Üye
bu cfwnin ilk halinin fotosu varmı hakan sende çok merak ediyorum ben tek fp4 fp5 fp6 yı gördüm fp3 fp2 fp1 görmedim bunlardan herhangi birinin fotosu varmı hakan merak ediyorum

ByKatre

ByKatre

Üye
Hakan Anlamadığüım bir şekilde böyle oldunasıl düzelir

- - - Eklendi - - -

fp5 den al yok bende o font

- - - Eklendi - - -

google resimlerinde var çıkıyor

elimde fp5 yok neyse boşver

- - - Eklendi - - -

fp5 den al yok bende o font

- - - Eklendi - - -

google resimlerinde var çıkıyor

elimde fp5 yok neyse boşver

- - - Eklendi - - -

o üç nokta kötü oluyor

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
fontu ben düzenledi yazılar ekrana sıgmayınca öyle oluyor çaresi yok

- - - Eklendi - - -

tuş kili programlarında olmuo

- - - Eklendi - - -

hakan abi biri senin yazılımını telefona yüklemiş satıo

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/tertemiz-5800--kutu-8gb-3d-yazlilmli-belle-70147499

ByKatre

ByKatre

Üye
Çaresi yoksa kötü boyutlarını biraz küçült olmaz ni kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
fontu ben düzenledi yazılar ekrana sıgmayınca öyle oluyor çaresi yok

- - - Eklendi - - -

tuş kili programlarında olmuo

- - - Eklendi - - -

hakan abi biri senin yazılımını telefona yüklemiş satıo

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/tertemiz-5800--kutu-8gb-3d-yazlilmli-belle-70147499

tam bir dolandırıcı adam.ama satmak için öyle diyor

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Abicm Symbian için (5800) android teması var mıdır? Daha öncelerde 5800 a android yüklemenin mümkün olmadığını görmüştük. O halde teması vardır herhalde... Lütfen yardım edin.
:islik

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abicm Symbian için (5800) android teması var mıdır? Daha öncelerde 5800 a android yüklemenin mümkün olmadığını görmüştük. O halde teması vardır herhalde... Lütfen yardım edin.
:islik

temalar bölümünde bak

keser03

Üye
Kardes sana bisex soracam bu nokia c6 tel sol menü tuşu nasıl değiştiririz tarif etsene

phasca312

Üye
kardeş benim x6 nın tuş kilidi çıktı sorun olurmu bunu flashlasam telefona yani ben normalde süreli kullanıorum tuş kilidini bunu atıncada öyle kullanabilirmiyim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim x6 nın tuş kilidi çıktı sorun olurmu bunu flashlasam telefona yani ben normalde süreli kullanıorum tuş kilidini bunu atıncada öyle kullanabilirmiyim?

kullanırsın.. menü tuşu ile tuş kilidini açabilirsin... otomatik tuş kilidi var zaten oda devreye girer ve tuş kilidi tuşuna ihtiyacın olmaz

phasca312

Üye
teşekkürler bide flash atmadan önce hard formata gerek warmı

keser03

Üye
pardon kardeş yanlış sordum soruyu 603 belle yazılımın sol menü değişimini tarif etsene nokıa 603 olacak hem tuştan menüye giriyor hemde sol menü tuşundan giriyor benim istediğim sadece tuşa bastığında menüye girecek tek taraftan

carandiru

carandiru

Üye
kardeşim 4x4 de rar içerisinden sadece "RM-356_60.0.003_prd.rofs2" çıkıyor bunuda jaf kabul etmiyor çözüm nedir? 3x4 deki dosyalardan tamamlayım dedim jaf ta rm-356 yı seçtiğimde bu yazıyor

FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bide flash atmadan önce hard formata gerek warmı

yok ama sonradan atıp hafıza kartını biçimlendirirsen temiz sistem olur ve hiç hata almazsın

- - - Eklendi - - -

kardeşim 4x4 de rar içerisinden sadece "RM-356_60.0.003_prd.rofs2" çıkıyor bunuda jaf kabul etmiyor çözüm nedir? 3x4 deki dosyalardan tamamlayım dedim jaf ta rm-356 yı seçtiğimde bu yazıyor

FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE

4x4 ü kullanacaksan 3x4 ten eksik dosyaları al

- - - Eklendi - - -

pardon kardeş yanlış sordum soruyu 603 belle yazılımın sol menü değişimini tarif etsene nokıa 603 olacak hem tuştan menüye giriyor hemde sol menü tuşundan giriyor benim istediğim sadece tuşa bastığında menüye girecek tek taraftan

uygulama bölümüne bak tuş kilidi oluyordu galiba onu kullanabilirsin ayrıca s^3 konusuna yaz v5 cfw sine yazarsan milletin kafası karışır.

phasca312

Üye
kardeş ben ilk defa cfw atıcam jaf da rm 356mı işaretlicem telefon x6

Üst Alt