HAKAN REYİZ benim teli taktım tam flash a bastım telefonunda acma tusuna bir kez bastım ama usb hatası verdi telefonu tusa basınca görüyo ama hemen gidiyo yani telefonu kısa bi süre görüyo yanlış bişe mi yaptım acill yardım
Valla Çook güzel ama içine 3D Browserde Yüklü olsaydı SÜper olurdu bide 4x4 olsa n8 ikon da süperrr olurdu bu böle eskisi bundan daha güzel... neyse eline sağlık ..
teşekkürler güzel çalışma![]()
sony sketch font varmı
bu cfwnin ilk halinin fotosu varmı hakan sende çok merak ediyorum ben tek fp4 fp5 fp6 yı gördüm fp3 fp2 fp1 görmedim bunlardan herhangi birinin fotosu varmı hakan merak ediyorum
fp5 den al yok bende o font
- - - Eklendi - - -
google resimlerinde var çıkıyor
fp5 den al yok bende o font
- - - Eklendi - - -
google resimlerinde var çıkıyor
fontu ben düzenledi yazılar ekrana sıgmayınca öyle oluyor çaresi yok
- - - Eklendi - - -
tuş kili programlarında olmuo
- - - Eklendi - - -
hakan abi biri senin yazılımını telefona yüklemiş satıo
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/tertemiz-5800--kutu-8gb-3d-yazlilmli-belle-70147499
Abicm Symbian için (5800) android teması var mıdır? Daha öncelerde 5800 a android yüklemenin mümkün olmadığını görmüştük. O halde teması vardır herhalde... Lütfen yardım edin.
![]()
Kardes sana bisex soracam bu nokia c6 tel sol menü tuşu nasıl değiştiririz tarif etsene
kardeş benim x6 nın tuş kilidi çıktı sorun olurmu bunu flashlasam telefona yani ben normalde süreli kullanıorum tuş kilidini bunu atıncada öyle kullanabilirmiyim?
teşekkürler bide flash atmadan önce hard formata gerek warmı
kardeşim 4x4 de rar içerisinden sadece "RM-356_60.0.003_prd.rofs2" çıkıyor bunuda jaf kabul etmiyor çözüm nedir? 3x4 deki dosyalardan tamamlayım dedim jaf ta rm-356 yı seçtiğimde bu yazıyor
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
pardon kardeş yanlış sordum soruyu 603 belle yazılımın sol menü değişimini tarif etsene nokıa 603 olacak hem tuştan menüye giriyor hemde sol menü tuşundan giriyor benim istediğim sadece tuşa bastığında menüye girecek tek taraftan