Hakan nasılsın iyisindir inşallah emektar benim bugün kırılıverdi yav fp5 kuruluydu neyse yaptırmak istemiyorum telefonu zaten cfw falan sıktı beni böyle s^3 işletim sistemli telefonlarada fw yapıyorsun şuan kullandığın telefon nedir ondan alayım bari![]()
Allaha şükür iyi diyelim iyi olalım. Sende iyisindir umarım.701 ve c7 var. Alabiliyorsan 701 al yada 808.
kız bana abi dedi o koydu birazcık telefonu fırlattım paramparça oldu neyse ya 808 alıyım bari 
İyi gibiyim morellerim bozuk böyle iştekız bana abi dedi o koydu birazcık telefonu fırlattım paramparça oldu neyse ya 808 alıyım bari
![]()
tamamHocam eline sağlık harika bi yazılım olmuş. Şİmdi hocam maruzatlarım var umarım yardımcı olursun. Öncelikle yazı tipini değiştirmeyi anlattığın gibi uyguladım. Yazı tipi değişti ama geri alamıyorum. Resource klasörü E de. OpenAll ı disable etmeme rağmen olmuyor. Birde bu güncellemelerde 9 tane güncelleme var. Müzik çalar 15.1 ve haritalar da mevcut. Bunları yüklesem güncellemelerden sıkıntı olur mu ? Şimdiden teşekkürler.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Hocam eline sağlık harika bi yazılım olmuş. Şİmdi hocam maruzatlarım var umarım yardımcı olursun. Öncelikle yazı tipini değiştirmeyi anlattığın gibi uyguladım. Yazı tipi değişti ama geri alamıyorum. Resource klasörü E de. OpenAll ı disable etmeme rağmen olmuyor. Birde bu güncellemelerde 9 tane güncelleme var. Müzik çalar 15.1 ve haritalar da mevcut. Bunları yüklesem güncellemelerden sıkıntı olur mu ? Şimdiden teşekkürler.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
open4all yamasını aktif et fonts klasörünün ismini a yap telefonu kapat aç orjinale döner. Güncellemeler sana kalmış kimileri zaten yazılımda gömülü. müzik çaları güncellersen çıkışta menüye atma sorunu ooluşur
hard format atıp hafıza kartını biçimlendir düzelicektir...Eline sağlık da, Belle bar sorun yaratıyor bende. Seçenekler, yerine ¥ññññ gibi yazılar çıkıyor. Bunu Türkçe dil dosyası atarak düzeltebilir miyim?
Hakan Yeni Güncelleme Çıkarcan Zamn Böle Birşey Yapsan Çok Güzel Olur..
Resimler
Bölle Olmasada Olur Meego Hakan İcon Yaparsan Çok Güzel Olur Bir Düşün![]()
hayırlısı olsun. s^3 te usb ile şarj olduğu için jaf ile olmaz ancak phoenixle olur... konu anlatımları var ordan bak ve benim mod paketimi indir neyi nereye atacağın yazılı ayrıca yarın s^3 lere yeni cfw geliyorteşşekkürler hakan 808 aldımyanlız alışkanlık olmuş herhalde jaf ile flash atmaya çalıştım
birde fw yapmasını beceremedim 5800 alıştığım için sanırım![]()

hard format atıp hafıza kartını biçimlendir düzelicektir...
- - - Eklendi - - -
kolay onlar ama görünümü bozamam böyle daha iyi
- - - Eklendi - - -
hayırlısı olsun. s^3 te usb ile şarj olduğu için jaf ile olmaz ancak phoenixle olur... konu anlatımları var ordan bak ve benim mod paketimi indir neyi nereye atacağın yazılı ayrıca yarın s^3 lere yeni cfw geliyor![]()
bazılarına core veya rofs2 yazmıyor yani txt dosyası yok onu uda rofs3 rofs2 core ye mi atıcaz 
Hakan Yeni Güncelleme Çıkarcan Zamn Böle Birşey Yapsan Çok Güzel Olur..
Resimler
Bölle Olmasada Olur Meego Hakan İcon Yaparsan Çok Güzel Olur Bir Düşün![]()