5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Hakan nasılsın iyisindir inşallah emektar benim bugün kırılıverdi yav fp5 kuruluydu neyse yaptırmak istemiyorum telefonu zaten cfw falan sıktı beni böyle s^3 işletim sistemli telefonlarada fw yapıyorsun şuan kullandığın telefon nedir ondan alayım bari :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan nasılsın iyisindir inşallah emektar benim bugün kırılıverdi yav fp5 kuruluydu neyse yaptırmak istemiyorum telefonu zaten cfw falan sıktı beni böyle s^3 işletim sistemli telefonlarada fw yapıyorsun şuan kullandığın telefon nedir ondan alayım bari :)

Allaha şükür iyi diyelim iyi olalım. Sende iyisindir umarım.701 ve c7 var. Alabiliyorsan 701 al yada 808.

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye

Allaha şükür iyi diyelim iyi olalım. Sende iyisindir umarım.701 ve c7 var. Alabiliyorsan 701 al yada 808.

İyi gibiyim morellerim bozuk böyle işte :) kız bana abi dedi o koydu birazcık telefonu fırlattım paramparça oldu neyse ya 808 alıyım bari :)

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Hocam eline sağlık harika bi yazılım olmuş. Şİmdi hocam maruzatlarım var umarım yardımcı olursun. Öncelikle yazı tipini değiştirmeyi anlattığın gibi uyguladım. Yazı tipi değişti ama geri alamıyorum. Resource klasörü E de. OpenAll ı disable etmeme rağmen olmuyor. Birde bu güncellemelerde 9 tane güncelleme var. Müzik çalar 15.1 ve haritalar da mevcut. Bunları yüklesem güncellemelerden sıkıntı olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam eline sağlık harika bi yazılım olmuş. Şİmdi hocam maruzatlarım var umarım yardımcı olursun. Öncelikle yazı tipini değiştirmeyi anlattığın gibi uyguladım. Yazı tipi değişti ama geri alamıyorum. Resource klasörü E de. OpenAll ı disable etmeme rağmen olmuyor. Birde bu güncellemelerde 9 tane güncelleme var. Müzik çalar 15.1 ve haritalar da mevcut. Bunları yüklesem güncellemelerden sıkıntı olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

open4all yamasını aktif et fonts klasörünün ismini a yap telefonu kapat aç orjinale döner. Güncellemeler sana kalmış kimileri zaten yazılımda gömülü. müzik çaları güncellersen çıkışta menüye atma sorunu ooluşur

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye

open4all yamasını aktif et fonts klasörünün ismini a yap telefonu kapat aç orjinale döner. Güncellemeler sana kalmış kimileri zaten yazılımda gömülü. müzik çaları güncellersen çıkışta menüye atma sorunu ooluşur

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Eyvallah hocam. :)

ca_sus

Üye
hocam ben kurdum bunu ana şim hafıza si dolu diyor bakıyorum mesaj yok şim hafıza sinda rehber de de topu topu 100 numara var nasıl hallederiz bu sorunu

hikmet366

hikmet366

Üye
Hakan Yeni Güncelleme Çıkarcan Zamn Böle Birşey Yapsan Çok Güzel Olur..

Resimler

Bölle Olmasada Olur Meego Hakan İcon Yaparsan Çok Güzel Olur Bir Düşün :oke:

stuffalp

Üye
Eline sağlık da, Belle bar sorun yaratıyor bende. Seçenekler, yerine ¥ññññ gibi yazılar çıkıyor. Bunu Türkçe dil dosyası atarak düzeltebilir miyim?

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
teşşekkürler hakan 808 aldım :) yanlız alışkanlık olmuş herhalde jaf ile flash atmaya çalıştım :ehe
birde fw yapmasını beceremedim 5800 alıştığım için sanırım :D

hikmet366

hikmet366

Üye

Resimler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık da, Belle bar sorun yaratıyor bende. Seçenekler, yerine ¥ññññ gibi yazılar çıkıyor. Bunu Türkçe dil dosyası atarak düzeltebilir miyim?
hard format atıp hafıza kartını biçimlendir düzelicektir...

- - - Eklendi - - -

Resimler

kolay onlar ama görünümü bozamam böyle daha iyi

- - - Eklendi - - -

teşşekkürler hakan 808 aldım :) yanlız alışkanlık olmuş herhalde jaf ile flash atmaya çalıştım :ehe
birde fw yapmasını beceremedim 5800 alıştığım için sanırım :D
hayırlısı olsun. s^3 te usb ile şarj olduğu için jaf ile olmaz ancak phoenixle olur... konu anlatımları var ordan bak ve benim mod paketimi indir neyi nereye atacağın yazılı ayrıca yarın s^3 lere yeni cfw geliyor :)

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
hard format atıp hafıza kartını biçimlendir düzelicektir...

- - - Eklendi - - -

kolay onlar ama görünümü bozamam böyle daha iyi

- - - Eklendi - - -

hayırlısı olsun. s^3 te usb ile şarj olduğu için jaf ile olmaz ancak phoenixle olur... konu anlatımları var ordan bak ve benim mod paketimi indir neyi nereye atacağın yazılı ayrıca yarın s^3 lere yeni cfw geliyor :)

oley :ehe bazılarına core veya rofs2 yazmıyor yani txt dosyası yok onu uda rofs3 rofs2 core ye mi atıcaz :)

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
abi web browser işi ne oldu

stuffalp

Üye
Hala aynı. :\

tdd46

tdd46

Üye
flash a tıklayınca aşagıdaki yazı cıkıyor

Can't detect flashing server
you have selected to flash
mcu:
ppm:
make sure you have checked the version of the phone before flashing
downgradıng wıll kıll the phone
continue
tamam diyorum telefonu usb bağlayıp açma tuşuna bir kere basıp çekiyorum. önce pc den usb aygıtı bağlandı sesi geliyor ardından hemen usb aygıtı kaldırıldı sesi geliyor. bir türlü yükleyemedim ?

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye

Resimler

Kardeş sende bunun modu varsa pm atsana

Chatlack07

Üye
Linkler niye açılmıyor ya .s

Üst Alt