Arama esnasında arka planda çıkan mor baloncuklu resmi kaldırabilir miyiz?
Bir de daha önce bir arkadaş da belirtmişti, fp4'deki gibi bunda da müzik çalar albüm, sanatçı vs. listelemesini düzenli şekilde yapmıyor. Şarkıların hepsinde albüm vs. bilgileri olduğu halde çoğunu bilinmeyen olarak atıyor.
Arama esnasında arka planda çıkan mor baloncuklu resmi kaldırabilir miyiz?
Bir de daha önce bir arkadaş da belirtmişti, fp4'deki gibi bunda da müzik çalar albüm, sanatçı vs. listelemesini düzenli şekilde yapmıyor. Şarkıların hepsinde albüm vs. bilgileri olduğu halde çoğunu bilinmeyen olarak atıyor.
İkinci konuda ise fp4'te de aynı sıkıntı vardı.
Yalnız denediğim bir çok CFW'de bu sorun var, OFW'lerde yok. Belki de C6 porttan kaynaklanıyor.
N97mini portlu CFW denemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam onda bu sorun yoktu.
İkinci konuda ise fp4'te de aynı sıkıntı vardı.
Yalnız denediğim bir çok CFW'de bu sorun var, OFW'lerde yok. Belki de C6 porttan kaynaklanıyor.
N97mini portlu CFW denemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam onda bu sorun yoktu.
Bütün şarkılarda olsa tamam da bazılarında yapıyor. Kafasına göre yani.
Telefonda bilgileri girince düzeltiyor ama 80-90 tane albüm tek tek uğraşılmaz.
Neyse kardeşim bunun dışında gayet güzel bir CFW.
Yeni çalışmalarını merakla bekliyoruz.
Saygılar.
Bütün şarkılarda olsa tamam da bazılarında yapıyor. Kafasına göre yani.
Telefonda bilgileri girince düzeltiyor ama 80-90 tane albüm tek tek uğraşılmaz.
Neyse kardeşim bunun dışında gayet güzel bir CFW.
Yeni çalışmalarını merakla bekliyoruz.
Saygılar.
kardeş yüklemeden önce hafıza kartını çıkarmıştım. şimdi geri taktım şifre istiyor. hafıza kartına da daha önce şifre koymamıştım. bu sorunu nasıl hallederiz?
kardeş yüklemeden önce hafıza kartını çıkarmıştım. şimdi geri taktım şifre istiyor. hafıza kartına da daha önce şifre koymamıştım. bu sorunu nasıl hallederiz?
kardeş Searching for JAF saved location of ini...Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-KEY: 9000AAC9
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
hatası alıyorum neden olur
- - - Eklendi - - -
daha önce xp kullanıyodum direk oluyodu da win7 kurdum sıkıntı çıkartıyo
kardeş Searching for JAF saved location of ini...Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-KEY: 9000AAC9
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
hatası alıyorum neden olur
- - - Eklendi - - -
daha önce xp kullanıyodum direk oluyodu da win7 kurdum sıkıntı çıkartıyo
Meraba hakan bişi sorucam ben şimdi ben bu symbian belle yi yükledim ama şarjı çok az gidiyo ve ben eski sisteme geri dönmek istiyorum ne yapabilirim..
Bide şey dicem ben bu ipada göre puffin web browser fln varya flash gerektiren oyunları ordan oynayabiliyoruz peki 5800 a göre varmı böyle bişey?
Meraba hakan bişi sorucam ben şimdi ben bu symbian belle yi yükledim ama şarjı çok az gidiyo ve ben eski sisteme geri dönmek istiyorum ne yapabilirim..
Bide şey dicem ben bu ipada göre puffin web browser fln varya flash gerektiren oyunları ordan oynayabiliyoruz peki 5800 a göre varmı böyle bişey?
bende mod peketleri var ama bişey anlamadım. benim mod paketlerinde Menü Yazılarını Ortalama gibi şeyler var. onu değiştirmem için hangi mod paketi kullanmam lazım. varsa elinde göndere bilir misin
bende mod peketleri var ama bişey anlamadım. benim mod paketlerinde Menü Yazılarını Ortalama gibi şeyler var. onu değiştirmem için hangi mod paketi kullanmam lazım. varsa elinde göndere bilir misin