5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye
hakan ben bu ikonlarla tema yapmayı düşünüyorum. Ne dersin?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Süleyman

Süleyman

Üye
tamam kardeşim. Emeğine saygı duyarım.

codblackops2

codblackops2

Üye
hakan bi önceki sayfada en sonda yazdığım yorumu oku yanlış anlaşıldım galiba :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
hakan kardeş yazılımı yükledim baya iyi güzel olmuş ama biraz kasıntı yaptı :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye

haklısın emek vermeden ortaya güzel bir şey çıkmıyor kardeşim

- - - Eklendi - - -

tema olarak bulamazsın.. bunlar rofs2 için hazırlanmış iconlardır, gömülerek çalışır.. rofs2 kurcalasan bile çok dosya çekmen gerek

Tamam vazgeçtim zaten de , başka yerlerde paylaşma, haktan felan bahsedince bi de benim alıntıma yazınca yanlış anlaşıldın galiba diye düşündüm.öyle bir niyetim yok zaten

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş yazılımı yükledim baya iyi güzel olmuş ama biraz kasıntı yaptı :ehe

ana başlıkta notlarımı dikkate al ve yazılımı yükledikten sonra hemen kurcalama otursun yazılım ondan sonra...

- - - Eklendi - - -

Tamam vazgeçtim zaten de , başka yerlerde paylaşma, haktan felan bahsedince bi de benim alıntıma yazınca yanlış anlaşıldın galiba diye düşündüm.öyle bir niyetim yok zaten
yok ben onu genel söyledim zaten

mcmgrant

Üye
hakan hocam ellerine gözlerine sağlık
rakibin yoktu
ama yine kendini aşmışsın
teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam ellerine gözlerine sağlık
rakibin yoktu
ama yine kendini aşmışsın
teşekkür ederim
yorumun için teşekkürler.. emeğime değdiğini görmek mutlu edici... güle güle kullanın

• Beğen
Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
reis sen birtanesin allah razı olsun wlan wllah sorun var google yaz geliyor cok kişide var bu sorun modem sorun yok lütfen

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
reis sen birtanesin allah razı olsun wlan wllah sorun var google yaz geliyor cok kişide var bu sorun modem sorun yok lütfen

bak kardeşim dinle beni :) bazı telefonlarda problem olabilir bende neden problem yok ozaman wlan sorunu varsa hadi var olsa adam neden fp5 kadar çıkarsın yazılımlarını ?
şuan sorunsuz yazılım diyebiliriz belkide hard format atmıyorsundur şöyle yap pcye bağla depolama modunda hafıza kartına sağ tıkla biçimlendir de biçimlendirildi diyince kabloyu çekme hafıza kartını telden çıkar sonra kabloyu çıkar telefonu kapat tak hafıza kartını
kırmızı + yeşil + kamera tuşu + telefonu açma tuşuna basılı tut ülke seçene kadar hiç çekme sonra o soru gelince bekle azıcık kendine gelsin telefon sonra seç dosya yöneticine gir hafıza kartına bidaha biçimlendir olmassa eğer telefonunda problem var kusura bakma :)

pissed26

pissed26

Üye
yükledim kullanmaya başladım mutluyum huzurluyum dağılın beyler :D :D

- - - Eklendi - - -

tekrar eline koluna emeğine sağlık kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yükledim kullanmaya başladım mutluyum huzurluyum dağılın beyler :D :D

- - - Eklendi - - -

tekrar eline koluna emeğine sağlık kardeşim

:) hehe güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

rica ederim... valla sorun yaşıyorsan ana başlıklardan önerdiğim notlardan başka yapacak bir şeyim yok... wlanda sorun olsa kimse kullanmazdı bir tek sorun sende var demek ki donanımsaldır sendeki

- - - Eklendi - - -

bak kardeşim dinle beni :) bazı telefonlarda problem olabilir bende neden problem yok ozaman wlan sorunu varsa hadi var olsa adam neden fp5 kadar çıkarsın yazılımlarını ?
şuan sorunsuz yazılım diyebiliriz belkide hard format atmıyorsundur şöyle yap pcye bağla depolama modunda hafıza kartına sağ tıkla biçimlendir de biçimlendirildi diyince kabloyu çekme hafıza kartını telden çıkar sonra kabloyu çıkar telefonu kapat tak hafıza kartını
kırmızı + yeşil + kamera tuşu + telefonu açma tuşuna basılı tut ülke seçene kadar hiç çekme sonra o soru gelince bekle azıcık kendine gelsin telefon sonra seç dosya yöneticine gir hafıza kartına bidaha biçimlendir olmassa eğer telefonunda problem var kusura bakma :)
yani. . .

qweratomic

qweratomic

Üye
Gerçekten çok memnunum çok iyi olmuş tekrar ellerine sağlık hiç problem yok
Bazı arkadaşlar modeme bağlanma sıkıntısı çekmiş
Arkadaşlar şunları deneyin bakalım. inş. olur
1-Modem access point ise girmiyor.(normal modem kullan)
2-İnternete çok yüklenirsen de girmiyor (indirmeleri kapat)
Ben çözümümü böyle bulmuştum belki size de yararı olur...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan kardeş Fp5'i paylaşmışsın harika gerçekten hemen eski telefona yüklüyorum..Çalışmaların çok güzel Symbian^3 ede güncellemelerini bekliyorum..Teşekkürler paylaşım ve emeğin için..

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan kardeş akşam musaitsen fp4 güncelleyek bana özelden mesaj at saati

Üst Alt