hakan ben bu ikonlarla tema yapmayı düşünüyorum. Ne dersin?

o zaman fp5 in bir anlamı kalmaz herkez de aynı iconlar olur... kendin yapıp kullanacaksan buyur ama paylaşmahakan ben bu ikonlarla tema yapmayı düşünüyorum. Ne dersin?
tamam kardeşim. Emeğine saygı duyarım.
yazılımdan çekebiliyorsan çek ama hiç bir yerde paylaşılması yasaktır... bunda harcadığım günlerim zamanım var hiç bir şekilde hakkım helal değildir dağıtana
o zaman fp5 in bir anlamı kalmaz herkez de aynı iconlar olur... kendin yapıp kullanacaksan buyur ama paylaşma
Bencede Hocam. Gerçekten İyi Bir Emek Vermişsin...
tema olarak bulamazsın.. bunlar rofs2 için hazırlanmış iconlardır, gömülerek çalışır.. rofs2 kurcalasan bile çok dosya çekmen gerekhakan bi önceki sayfada en sonda yazdığım yorumu oku yanlış anlaşıldım galiba![]()
haklısın emek vermeden ortaya güzel bir şey çıkmıyor kardeşim
- - - Eklendi - - -
tema olarak bulamazsın.. bunlar rofs2 için hazırlanmış iconlardır, gömülerek çalışır.. rofs2 kurcalasan bile çok dosya çekmen gerek
hakan kardeş yazılımı yükledim baya iyi güzel olmuş ama biraz kasıntı yaptı![]()
yok ben onu genel söyledim zaten
Tamam vazgeçtim zaten de , başka yerlerde paylaşma, haktan felan bahsedince bi de benim alıntıma yazınca yanlış anlaşıldın galiba diye düşündüm.öyle bir niyetim yok zaten
yorumun için teşekkürler.. emeğime değdiğini görmek mutlu edici... güle güle kullanınhakan hocam ellerine gözlerine sağlık
rakibin yoktu
ama yine kendini aşmışsın
teşekkür ederim
reis sen birtanesin allah razı olsun wlan wllah sorun var google yaz geliyor cok kişide var bu sorun modem sorun yok lütfen
bazı telefonlarda problem olabilir bende neden problem yok ozaman wlan sorunu varsa hadi var olsa adam neden fp5 kadar çıkarsın yazılımlarını ? 
yükledim kullanmaya başladım mutluyum huzurluyum dağılın beyler![]()
- - - Eklendi - - -
tekrar eline koluna emeğine sağlık kardeşim
hehe güle güle kullanreis sen birtanesin allah razı olsun wlan wllah sorun var google yaz geliyor cok kişide var bu sorun modem sorun yok lütfen
yani. . .bak kardeşim dinle benibazı telefonlarda problem olabilir bende neden problem yok ozaman wlan sorunu varsa hadi var olsa adam neden fp5 kadar çıkarsın yazılımlarını ?
şuan sorunsuz yazılım diyebiliriz belkide hard format atmıyorsundur şöyle yap pcye bağla depolama modunda hafıza kartına sağ tıkla biçimlendir de biçimlendirildi diyince kabloyu çekme hafıza kartını telden çıkar sonra kabloyu çıkar telefonu kapat tak hafıza kartını
kırmızı + yeşil + kamera tuşu + telefonu açma tuşuna basılı tut ülke seçene kadar hiç çekme sonra o soru gelince bekle azıcık kendine gelsin telefon sonra seç dosya yöneticine gir hafıza kartına bidaha biçimlendir olmassa eğer telefonunda problem var kusura bakma![]()