5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

mahsunece

Üye

telefonun sistemine tabikide zararı yok öyle bişe olsa yayınlamazdık.
Orjinal değildir görünümü kazandırıldı.
Özellik orjinal yazılımdan kat kat çoktur...

Peki şu belle de ki gibi 6 ayrı giriş ekranı varmı.

mahsunece

Üye

hayır tek giriş ekranı var ve özelleştirilebiliyor

Keşke giriş ekranı artılırsaydı daha iyi olurdu.

- - - Eklendi - - -

peki nokianın orjinal versiyonu yüklemek istersem tekrardan yükleyebilirmiyim ve nasıl yükleyebilirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Keşke giriş ekranı artılırsaydı daha iyi olurdu.

- - - Eklendi - - -

peki nokianın orjinal versiyonu yüklemek istersem tekrardan yükleyebilirmiyim ve nasıl yükleyebilirim.

5800 a bunların olduğuna dua et :) bunu attığın gibi orjinal yazılımıda atıp orjinale dönmüş olursun

mahsunece

Üye
:)
nokia suite den yükleme olmuyor değilmi. Yani orjinal sürüm için suite kullanamam mı.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
:)
nokia suite den yükleme olmuyor değilmi. Yani orjinal sürüm için suite kullanamam mı.

Symbian^3'te çok kez denedim ve yaptım Suite'ten ofwye dönülebiliyor. Yalnız şuraya dikkat etmek lazım orjinal product koda göre yazılım yüklüyor. Örneğin yurtdışından gelen Türkçe olmayan bir cihazsa ofwye dönünce Türkçe olmayacak. Bunun çözümü ise Türkçe fw dosyaları ile flash atmak. Kolay gelsin ...

mahsunece

Üye
cevaplar için teşekkür ederim.
ben cihazı türkiyeden aldım:) kvk garantisiyle. yurtdışından mı gelmiş yada başka bişeymi onunla ilgili bilgim yok:)

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
cevaplar için teşekkür ederim.
ben cihazı türkiyeden aldım:) kvk garantisiyle. yurtdışından mı gelmiş yada başka bişeymi onunla ilgili bilgim yok:)

Cihaz Türkiye'den alındıysa problem yok demektir. Ver ayarı gitsin :D Tak kablonu, yükle yazılımını. Şarja dikkat et, Allah muhafaza zayıf batarya devamında çökmüş bir telefon getirir. Tekrardan kolay gelsin ...

mahsunece

Üye

Cihaz Türkiye'den alındıysa problem yok demektir. Ver ayarı gitsin :D Tak kablonu, yükle yazılımını. Şarja dikkat et, Allah muhafaza zayıf batarya devamında çökmüş bir telefon getirir. Tekrardan kolay gelsin ...

:) çok teşekkür ediyorum.

yayluu

Üye
öncelikle çok teşekkür ediyorum. Cfw çok güzel olmuş. İçinde gereksiz program, ıvır zıvır hiçbirsey yok. Gayet hızlı ve 2 gündür bir sorum gözlemlemedim. Umarım şarzıda iyi gider. Bir ricam olacaktı sizden. Ev ekranına 3. kısayol widgetini cfw kurulu iken telefondan nasıl ekleyebilirim? Bir de menü bardaki kısayolları değistirebilir miyim tel. üzerinden?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle çok teşekkür ediyorum. Cfw çok güzel olmuş. İçinde gereksiz program, ıvır zıvır hiçbirsey yok. Gayet hızlı ve 2 gündür bir sorum gözlemlemedim. Umarım şarzıda iyi gider. Bir ricam olacaktı sizden. Ev ekranına 3. kısayol widgetini cfw kurulu iken telefondan nasıl ekleyebilirim? Bir de menü bardaki kısayolları değistirebilir miyim tel. üzerinden?

rica ederim.. Bilgi için teşekkürler... Media bar kısa yolları ancak rofs2 i düzenleyerek yapabilirsin... Kısayol3 üde modlar bölümünden modu indirip c hafızasına atıp rom patcherdab c2z yamasını aktif edip dene ya olur ya olmaz denemediğim bişey onun için kesin bişey diyemiyorum

bjkliyus

Üye
bu yazılım oluyor değilmi ? Telefonun işletim sistemi tamamen bellemi olacak?ben de yuklicemde bunu yukledgmzde bellenin uygulamalarını, oyunlarını indirip kullanabilecekmiyiz yani?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu yazılım oluyor değilmi ? Telefonun işletim sistemi tamamen bellemi olacak?ben de yuklicemde bunu yukledgmzde bellenin uygulamalarını, oyunlarını indirip kullanabilecekmiyiz yani?

hayır sadece görsellik uyarlanmıştır...

bjkliyus

Üye
peki x6ya uygun belle yazılımı yukleyemezmiyiz olursa eğer linkini verirmsn?

yayluu

Üye

rica ederim.. Bilgi için teşekkürler... Media bar kısa yolları ancak rofs2 i düzenleyerek yapabilirsin... Kısayol3 üde modlar bölümünden modu indirip c hafızasına atıp rom patcherdab c2z yamasını aktif edip dene ya olur ya olmaz denemediğim bişey onun için kesin bişey diyemiyorum

Media bar kalsın o zaman şimdilik bakalım. Mod bölümünü bir gezelim bakalım. Bu cfw için uğreşmaya değer. gerçekten çok hoşuma gitti. Emeğinize için teşekkürler tekrar...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Media bar kalsın o zaman şimdilik bakalım. Mod bölümünü bir gezelim bakalım. Bu cfw için uğreşmaya değer. gerçekten çok hoşuma gitti. Emeğinize için teşekkürler tekrar...

sende saolasın güle güle kullan. Sanada kolay gelsin.

bjkliyus

Üye
hocam soruma cevap verirmsn çok önemli de

bjkliyus

Üye
x6ya gore belle yazılımı yuklenemezmi kaldırırmı olursa linki varsa verirmsn

Üst Alt