hocam hakkın kolay kolay ödenmez C7 ye yaptığın yazılımı da anneme kurdum çok güzel gerçekten o da memnunbundan sonrası içinde kolay gelsin
ama sen cfw yapmazsan sıkılmazmısın hocam
![]()

şimdi 5800 a yukleyınce işletim sistemi tamamen değiişip geri dönüş olmuyormu ?
hocam kendine tester bul diğer s60v5 telefonlar içinde çıkarsana
s^3 de testerlerle çalışmak istedim bi türlü olmadı x6 bile tester olmadan yapıyorum...yardımcı ola bılcek kımse yok mu acaba...
jafıda kurman lazımovi suit var jafi kurmama gerek var mi? Yoksa bile ne yapıcam:S anlatım karmaşık geldi
OGM JAF PKEY EMULATOR bu programı baslatım dıer dosyaları denılen yerlere dosyalar actım ama bu programı denılen ayarlada ayarladım ama bır turlu tlfna yukleyemedım..
merhaba jafı kurarken çalışmayı durdurdu hatası aldım.işletim sistemi w7 home premium.
jafı kurdum fwyide kuruyodum ama telefonda kocal modeda kaldı.acil yardım lütfen
saol kardeş birde cfw zarar görmemiştir demi haqanguven?kapatıp acınca duzelıyor bendede oyle olmustu..
saol kardeş birde cfw zarar görmemiştir demi haqanguven?
jafı kurdum fwyide kuruyodum ama telefonda kocal modeda kaldı.acil yardım lütfen
slm programı yukledım kurdum menü tuşuna bastıgımda acılan menu sayfasında sag ve sol alt tarafta turkce karekter bulunmayan yazı var 2. ise ekran kapandıgında sol yesıl tus yanık kalıyorr.. çözümü varmı ..
hakan sana bi önerim var. Şu win phone temasıni kurup yazı boyutunu büyük yapıyosun aynı win phone gıbı oluyo tek sorun alttaki yazılar onları orijinaldeki gıbı sağ tarafa simge olarak alırsan güzel benzetme olur.saygılar
yani yeni çalışman cfw olarak s60v5 de win phone gıbı olur![]()