şahsen benim hoşuma gitmiyor siz sonradan kendize göre yapın onukardeşim senden bi ricam olcak fp4 de nokia n8 ikonları kullansan daha bi hoş olur. (bana göre)
ama yine de karar senin![]()
kullandığın uygulamardan biri karıştırıyordur normalde öyle b hata yok kardeşim
haklısın büyük ihtimalle sorun nokia battery monitörde çünki 1dk içinde 8 saaten 7-6 saate kadar inebiliyor.. Ama yine de güzel stabil bir yazılım
bir de avantaj mı dezavantaj mı anlaamadım hafıza dolu uyarısı verse bile uygulamalardan atmıyor mesela müzik çalar + opera mobile hafıza dolu diyor ama müzik çalardan atmıyor sen uygulamaları kapatmamakta ısrar edersen telefon oncd donuyor sonra resr atıyor...
) ama sonradan donma ve reset atma gibi bir durum başıma gelmedi.Hakan kardeşim bi bedava internet olayı vardı onun için bi ayar yapılıyodu onu benm için bi yazarmısın...
Hakan kardeşim bi bedava internet olayı vardı onun için bi ayar yapılıyodu onu benm için bi yazarmısın...
bedava ınternet olayı burda ulu orta yazılıp paylaşılması sakıncalı ! Bende kullanıyorum pm atarsan yardımcı olurum.

c6-01 deki kücük klavye ve digerleri eklenebilir mi bu yazılıma ?
hım c6 port genel hatasıdır yapcak bişe yok kardeşim ... oto güncellemede sorun yok gayet stabil çalışıyorKardeşim bu problem dile getirildimi bilmiyorum ama 490 küsür sayfayı gezemedim. Bana gelen msjlar o gün içerisinde saatleri düzgün yazarken bir sonraki gün her msjın saati 07.11'e dönüyor. Ertesi gün 08.11 oluyor. Birde otomatik zaman yenileme modundan gsm operatörünün saati ayarlanmıyor.
haklısın büyük ihtimalle sorun nokia battery monitörde çünki 1dk içinde 8 saaten 7-6 saate kadar inebiliyor.. Ama yine de güzel stabil bir yazılım
bir de avantaj mı dezavantaj mı anlaamadım hafıza dolu uyarısı verse bile uygulamalardan atmıyor mesela müzik çalar + opera mobile hafıza dolu diyor ama müzik çalardan atmıyor sen uygulamaları kapatmamakta ısrar edersen telefon oncd donuyor sonra resr atıyor...

evet bu bendede olmadı ama işin açıkçası ben hiç hafıza dolu uyarısı almıyorumdediğin durum Opera Mobile da bende de oluyor, bazı sitelerde hafıza dolu uyarısı almama rağmen programdan atmıyor sörf yapmaya devam ediyorum (ki benim işime geliyor) ama sonradan donma ve reset atma gibi bir durum başıma gelmedi.
gelçi yazılımı baya boşalttım e-mail bile yok bende 
Hakan kardeş 5800 telefonuma başta shell yükledim sorunsuz çalıştı daha sonra ikonlar küçük olduğu için sadece belleyi yükledim oda sorunsuz bir şekilde çalıştı daha sonra sanada sorarak orjinal yazılım yükleyeyim dedim yükleme yarıda kesildi ekran demo modunda kaldı sonra tekrar denedim oldu eski orjinal yazılıma döndü fakat 5 dakikada bir reset atmaya başladı ne yaptıysam düzelmedi bende telefoncuya götürüp bataryanın altından kablo takıp yine yazılım attırdım ama maalesef düzelmedi bununla ilgili yapabileceğim birşey varmı varsa yardımcı olursan sevinirim.
Kardeş eline koluna sağlık ilk yüklediğim cfw unutmam bu cfwyi.
Ayrıca çok da güzel anlatmışsın.![]()
![]()

arkadaşlar ben v52 kullanıyorum bunu yüklemeden önce v60 a yükseltiptemi kurmam lazım yoksa v52 den direk kursam olurmu?
tek tük hatalar var bilmiyorum düzelttin mi ama ı karakteri yok telefonda ve karakter olarak ilk yazıldığında 64 karakter harcıyor onun dışında rehber aramasında ç ş felan da yok. eklersen ve düzeltirsen süper olur cwf harika herkese tavsiye ederim

atmasının nedeni mobil siteler dışında gezinip ram yetersizliğinden atıyor... 7.4 e hiç rastlamadım... operayı kullan derim daha akıcıdır...tarayıcı sürekli kapanıyor bir bende mi sorun çıkarıyor acaba? hakan kardeşim fp4 te 7.4 sürümlü browseri de mi entegre edemezsin? daha önce eski bir cfw de görmüştün 7.4 browser vardı gerçek mi bilmiyorum