hocam bu jafla ofw yükleyebilirmiyim ?
5230a yükleyecem birşey olmaz değilmi birde rambo demişti nokia süite ovi süite falan yüklü olursa tel local modda kalır böyle birşey olmaz değilmi ?
JAF ı kurarken hata alıyorum kardeşim onu nasıl halletcem
kardeşim ne kadar sürüyo ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pil kullanımı 4 gün
Arkada opera mobile, belle top bar, 6 tane widget açık ve boş ram 33 mb daha ne olsun
helal olsun kardeşim sana iyi iş çıkarmışsın.....
team viewerden ben yapayım istersenYa kardeşim ben bunu yüklemeyi beceremedim bi yardim etsen bu jaf programinin kurulumunde ve açiliminda hatalar veriyo kuramiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu yazılım ya yeni bir çığır yada ufak bir hatası var bu pil ne yaa görünce şok oldum ....O.o
hakan bugüne kadar çıkardığın tüm cfwleri kurdum hepsi başarılı gayet güzel ama bu sonuncusu tam harika. Seni tebrik etmek istiyorum![]()
Dolby tadında müzik dinleme keyfi desem yeterli olur 
teşekkürler kardeşim... güncellemede sanki dahada güzel olucak gibi geliyor banaDolby tadında müzik dinleme keyfi desem yeterli olur
![]()
sabırsızlıkla bekliyor olucam başarılar simdiden teşekkürler kardeşkesınlıkle yeterli olursabırsızlıkla bekliyor olucam başarılar simdiden
![]()
Hakan bende beceremedim şu jaf olayını çözemedim gitti,team ile yardımcı olurmusun
ne ne kadar sürüyor...
- - - Eklendi - - -
teşekkürler bilgi için... güle güle kullan kardeş
- - - Eklendi - - -
team viewerden ben yapayım istersen
Sonunda hallettim,eline sağlıkHakan bende beceremedim şu jaf olayını çözemedim gitti,team ile yardımcı olurmusun
Hakan bende beceremedim şu jaf olayını çözemedim gitti,team ile yardımcı olurmusun
- - - Eklendi - - -
Sonunda hallettim,eline sağlık

hakan yeni güncelleme ne zaman ?