5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Xanymore

Üye
Hakan kardeş ben bi cfw denicemde gaiba v52 atarsam ne olur ?

Xanymore

Üye
Ama ben bu cfw yi yapmadan önce telefon v52 di atınca v60 oldu

- - - Eklendi - - -

Konunun linkini atabilirim istersen

benimde v52ydi bu cfwyi atmadan önce v60 yapınca bir daha v52'ye asla dönemezsin dedi tanıdığım bi modder.

rapport

Üye
kardeşim ya son zamanlarda takip edemedim de 1 eylülden sonra çıkmadı demi bi güncelleme isim değişmişde

Konu Sahibi
Hakan kardeş ben bi cfw denicemde gaiba v52 atarsam ne olur ?

tlfn açılmaz düşük versiyon olmaz

- - - Eklendi - - -

v60 sürümün üzerine v52 CFW,OFW atarsın telefonun yazılımı çöker dye biliyorumi

doğrudur kardeşim

- - - Eklendi - - -

Ama ben bu cfw yi yapmadan önce telefon v52 di atınca v60 oldu

- - - Eklendi - - -

Konunun linkini atabilirim istersen

yüksek versiyon atarsın ama düşüremezsin. Kuçüklüğüne dönebiliyomusun

Tepkiler: Knight43

AntiLopp

Üye
Öncelikle Mrb İyi Günler..
Bu 'CVF' dediginiz yazılımı telefonuma nasıl kurabalirim?
Ve benim 5800 XM Telefonumun sürümü 'V60.0.003' yüklediğim zaman herhangi bir sorun oLuşturur mu?
Bana az da olsa detaylı bir bilgi verirseniz çok Sevinirim..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...
(Konudan bilgi edinmeye çalıştım ama herkes bişiler söylemiş, kafam karıştı..)

CFW'yi kurman için yeterli bilgi konunun içinde mevcut. Konunun içinde 'Jaf Kurulumu ve Yapılışı' isimli başlık altında anlatılmış. Telefonu güncellemekte herhangi bir sorun oluşmaz. Sürümünü yükseltmekle telefonun verimliliğini artırmış olursun.///
Benimde bir sorum olacak; Led modunu pack ile kaldırmışsınız. Ama led modu benim hoşuma gidiyor. Bu led modunu tekrar yazılıma nasıl geri gömerim. Ayrıca led modu için gerekli dosyalar nelerdir?

Konu Sahibi
ana başlıkta herşey detaylı kardeşim

- - - Eklendi - - -

Led modunu tekrar nasıl geri gömeceğim konusunda yardımcı olacak mısınız?

Konu Sahibi
Led modunu tekrar nasıl geri gömeceğim konusunda yardımcı olacak mısınız?
mod arşvimde var led modu.. rofs2 atman yeterli olur.. rofs2 mod gömmeyi bilmiyosan ya güncellemeyi bekle fena bi led moduyla dönücek yazılım yada herkes kendi cfw sini yapabilicek konusuna bak

mod arşvimde var led modu.. rofs2 atman yeterli olur.. rofs2 mod gömmeyi bilmiyosan ya güncellemeyi bekle fena bi led moduyla dönücek yazılım yada herkes kendi cfw sini yapabilicek konusuna bak
Fena bir led modunu merak ettim doğrusu Oluşabilecek hatalarda az ise 'Bu CFW bir harika dostum!' )

Konu Sahibi
Fena bir led modunu merak ettim doğrusu Oluşabilecek hatalarda az ise 'Bu CFW bir harika dostum!' )
şarj dolarken yeşil yanar... dolum bittiğinde kırmızı tuş yanıp sönerrr güle güle kullan kardeşim

Thief

Üye

Güncellemeyi bekle derken hocam güncelleme yoldamı ?

Ellerine sağlık , emeğine sağlık hocam.Kullandığım en güzel cfw gerçekten lakin menüdeki resimler klasörünün iconunu nasıl değiştirebilirim beyaz çiçek yerine anna daki gibi dağlı olan iconu nasıl koyabilirim ?

Konu Sahibi
Güncellemeyi bekle derken hocam güncelleme yoldamı ?
şaunlık yok yapılan 3 4 modlama var ilerde güncelleme çıkar

- - - Eklendi - - -

hehe

- - - Eklendi - - -

modlar bölümünde icon paketleri var onları kullanabilirsin yada başka tema kullan..
teşekkürler güzel yorumun için güle güle kullan kardeşim