5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

lupa

Üye
Ana konuda eski fw dönmek isteyenler için orjinal fw dosyasını indirebileceğimiz linkide verseydin keşke.. Hocam yaw bir ton site var ve türlü türlü link... :/

hakan şuna baksana adam yapmış bee

Konu Sahibi
Ana konuda eski fw dönmek isteyenler için orjinal fw dosyasını indirebileceğimiz linkide verseydin keşke.. Hocam yaw bir ton site var ve türlü türlü link... :/

navifrm uygulamasını indir. Ofw yi o uygulamayla indircen

- - - Eklendi - - -

hakan şuna baksana adam yapmış bee

mobildeyim link filan gözükmüyor

lupa

Üye
Hocam daha yeni yükledim senin fw test aşamasındadır. Bakalım nasıl olmuş.
Not Nokia suit ile kullanılabilirmi?

Neagf

Üye
telefonun bidaha acılmaması gıbı bı ıhtımali var mı

Konu Sahibi
telefonun bidaha acılmaması gıbı bı ıhtımali var mı

yok açılı

- - - Eklendi - - -

Hocam daha yeni yükledim senin fw test aşamasındadır. Bakalım nasıl olmuş.
Not Nokia suit ile kullanılabilirmi?

tamam kardeşim. Nokia suite pc ile tabikide bağlanırsın

- - - Eklendi - - -

linki mobille değiştirdim

şimdi izledim belle shell gibi uygulama bu

emo1360

Üye
Bu ana ekrandaki içeriklerden daha fazla bulabilirmiyim bulabilirsem nerden bulurum

attila24

Üye
şimdilik şarj bitmedi bitince tekrar demezecegim hem hard format attım hem hafıza kartını biçimlendirdim titreşimler için ne yapabilirim? Teşekkürler

KEyQUAD

Üye
Üç dört kere silmeden ard arda sıfıra basılı tutup denesene boşluk bırakıyo mu ?

lazye

Üye
hakan abi bişey dicem şu symbian anna v7.9 türkçe ne zaman çevirirsin bide tr klavye eklemen lazm herhalde

KEyQUAD

Üye
Hacı hangi moddan kaynaklaniyor acaba, ilave olarak yazarken gecikmeyi 1sn den 0,5 saniyeye düşürücü modu kullandım o olabilir mi? Yazılımda var mıydı?

Konu Sahibi
hakan abi bişey dicem şu symbian anna v7.9 türkçe ne zaman çevirirsin bide tr klavye eklemen lazm herhalde
çevirdim bile uploada başlıcam şimdi. rahat ol sorunsuz herşey ful

- - - Eklendi - - -

Hacı hangi moddan kaynaklaniyor acaba, ilave olarak yazarken gecikmeyi 1sn den 0,5 saniyeye düşürücü modu kullandım o olabilir mi? Yazılımda var mıydı?
başka modlarda kullandıysan olur.. ben t9 hafıza kartına almıştım belki sen mod kullandıktan sonra hafıza kartında kalan kırıntılar yazılımı karıştırabilir...

ByKatre

Üye

bu kadar hızlı nasıl çevirdin

lazye

Üye
hakan abi ne zamana hazır olur acaba ? 1 saate kadar indirebilir miyim acaba ?

Konu Sahibi
5800 ve x6 için çıkıyor... upload şuan % 37 de ne zaman biter bilmiyorum...

5800 ve x6 için çıkıyor... upload şuan % 37 de ne zaman biter bilmiyorum...
Ya anlamadığım bir şey var. Latino nun fw lerinin bu fwlerden ne farkı var anlamıyorum. Karşılaştırdığında bizim yaptığımız fwler daha güzel bana göre. Sadece adı var diyemi kullanıyorlar acaba