5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

HakaN-06

Üye
Ufak tefek hatalar var hocam zaten arkadaşlar bildirmiş yeni güncellemeyle onlarda hallolursa tadından yenmez. Eline koluna sağlık

İyide kardeşim bende Nokia'nın içinde Phoenix klasörü çıkmıyor... Ne yapacağım şimdi ben...

patr_10

Üye
googleda batarya ve şebeke ikonu gizleme yaz-bu forumda olması lazım-konu var oraya gir dosyayı indirip rardan çıkartıp c:\sys\bin içine x-plore ile at yeniden başlat....
bunu yaptıktan sonra format eski haline getirir değil mi???

bende de bir takım sorunlar ortaya çıktı 2 haftadan sonra. program çıkışlarında direk munu ekranına atıyor, yada şöyle anlatayım, dosya yöneticisinden bi müzik açıp, geri dediğimde ilk menü ekranına geliyor.. nedendir acaba?

HakaN-06

Üye
Mesajlardaki sorunu çözmek için karakter kodlamasını indirgenmiş destek yapmayı deneyin arkadaşlar düzeldi sanırım hata

nizam67

Üye
hakan abi ben senin önceki yazılımı yükledim de abi bunda ki tuş kilifini ve tuşlar kilitli iken arama gelince o tuş aç ve cevapla sürüklemejerini nasıl buna atabilirım

Konu Sahibi

müzik player güncellemesini yükledin diye oluyor

- - - Eklendi - - -

hakan abi ben senin önceki yazılımı yükledim de abi bunda ki tuş kilifini ve tuşlar kilitli iken arama gelince o tuş aç ve cevapla sürüklemejerini nasıl buna atabilirım

sürüklemeli tuş klidi modunu kullan

- - - Eklendi - - -

İyide kardeşim bende Nokia'nın içinde Phoenix klasörü çıkmıyor... Ne yapacağım şimdi ben...

kendin oluştur

nizam67

Üye
iste o mod var mi abi nereye ataçam onu rof 2içine

- - - Eklendi - - -

bu yazılımın içimden alabilirmiyim onu ben yada nasıl alırım

oguzton

Üye
benim bir kaç sorunum var da madem yeni güncelleme geliyormuş belirteyim hemen
1-) nokianın kendi internet tarayıcısındaki yazıların küçük olması
2-) panodan bir yazı kopyalarken renkli olarak belirtmiyor yani mavi yapamıyorum yazdığım yazıyı kopyalarken sorun çıkıyor tabi eksik geliyor genelde yazı.
3-) 26 haziran güncellemesindeki siyah symbian belle teması yerine orijinal symbian belle temasını getirebilir miyiz ?

hakan kardeşim bir de ikonlarda değişiklik yapmayı düşünüyor musun ? mesela tck belle v2 deki ikonlara baktım onlar muhteşem olmuş sen ne düşünüyorsun ?

şimdiden teşekkürler

Xanymore

Üye
Sürüklemeli tuş kilidi nasıl oluyor hakan kardeş ?

- - - Eklendi - - -

Bide belle topbarı yapamadım yardım edermisin

- - - Eklendi - - -

Tamam kardeş yardımların için sağol herşeyi yaptım sayılır bi sıkıntı olursa mesaj atarım

Lancerr

Üye
hakan ben font değiştirmek istiyorum yani yazı tipini falan. nasıl yapabilirim flash yoluyla mı yine

yha herşey 4 4lük ama bazı şeylri yüklerken sorun çıkıyor malesef. telim hacklı ama ona rağmen bazı uygulamaları yüklemiyor nokia belle shell yükleme sıkıntısı pek yok...........