Süleyman
Üye
arkadaşlar ben biraz yeniyim.5800a bu sürümü yüklediğimizde aynı c6-01deki gibi symbian belle mi oluyor.ve mesela angry birds gibi s^3 oyunlarını yukleyebiliyormuyuz.iyi günler...
n97 telefonum olmadığım için yapamam kardeşimeline sağlık N97 icinde yapamaz mısın acaba bı belle hakan ?
telefonumun dokunmatik filmi koptuğu için güncelleme üstünde çalışamıyorum o yüzden ertelendi güncellemeGÜncellemede neler olacak kardeş ide geçen yani 07.07 de çıkacak diye başlık değişmişti erteledin mi hakan kardeş
angry birds in v5 oyunu var zaten onu yüklearkadaşlar ben biraz yeniyim.5800a bu sürümü yüklediğimizde aynı c6-01deki gibi symbian belle mi oluyor.ve mesela angry birds gibi s^3 oyunlarını yukleyebiliyormuyuz.iyi günler...
güle güle kullan kardeşimKardeşim eline sağlı Allah senden razı olsun teşekkürler...
ayarlardan aylini seç
bunda bir türlü mesaj okuyucuyu çalıştıramadım. Hep girdiğimde dil ve ses ayarlarını kontrol edin yazıyor yapıyorum geri diyorum mesaj okuyucudan çıkıyor. Tekrar giriyorum yine aynı dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
nokianın sitesinden yenisini indir kardeşimKardeş pc suite bozuk
ayarlarda aylin zaten seçili fakat ben yinede seçiyorum hiçbir değişiklik yok. Bi daha format atıp deniyorum simdi
ayarlardan aylini seç
- - - Eklendi - - -
nokianın sitesinden yenisini indir kardeşim
güncellemede ilgilenicem...
ayarlarda aylin zaten seçili fakat ben yinede seçiyorum hiçbir değişiklik yok. Bi daha format atıp deniyorum simdi
- - - Eklendi - - -
denedim değişen birşey yok
neyse sertifika hatası veriyorTamamda kardeş sürümü ne ?
- - - Eklendi - - -
Kardeş sertifika hatası veriyor bu seferde
teşekkürler... telefonumun ekran filmini kopardığım için garantiye verdim yazılım güncelleme çalışmaları o yüzden durdu... telefonum ne zaman gelir bilmiyorum ama geldiğinde hemen çalışmalra başlaycam... o yüzden tarih veremiyorum...hakan kardeş eline emeğine sağlık az çok bütün yorumları okudum ve neredeyse hepsi olumlu yönde bu yazılımı yüklemekten başka daha iyi bir seçenek olmadığını düşünüyorum. yalnız bir güncellemenin daha geleceğinden ve daha sonra ertelendiğinden bahsetmişsin acaba son bir güncellemeyi ne zaman yayınlayacağınla ilgili tahmini bir tarih verebilir misin
,Hakan abi 150 sayfa yorum okudum hepsi iyi yönde ama bir sorum olacak orjinal sürümü nasıl yükleyebiliriz biraz daha detaylı anlatsan olur mu?
http://www.maxicep.com/modifikasyon...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html Burda kullanımmı bölümünde 2. adımı neye göre versiyon seçiyoruz... Çok güzel olmuş
ekte verdiğim dosyayı kur sağ seçim tuşu olarak ata tamamdır kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---------- Eklendi @ 21:04:07 ---------- Yazıldı @ 21:03:29 ----------
teşekkürler oldu...
bende bugün yükledim. teşekkürler, fakat bu sag seçim tuşuna tuş kilidi eklentisini keşke yükleseydin. yine lazım oldu, bulamıyorum
güncellemede ilgilenicem...
- - - Eklendi - - -
neyse sertifika hatası veriyor
- - - Eklendi - - -
teşekkürler... telefonumun ekran filmini kopardığım için garantiye verdim yazılım güncelleme çalışmaları o yüzden durdu... telefonum ne zaman gelir bilmiyorum ama geldiğinde hemen çalışmalra başlaycam... o yüzden tarih veremiyorum...
- - - Eklendi - - -
,
2. bölümde v60 ı seçiyorsun daha altı olmaz... 3. bölümdede telefonun rengini ve ibdirmeye başlıyorsun bunu attığın gibi onuda atıyorsun
win7 işletim sistemine sahipsen.. uyumluluk modu ayarlarını dediğim gibi yap.. xp se bişe yapma kapat uyumluluğuogm jaf pkey emulator v.5.exe çalışmıyor ne yapmalıyım acil yardım
local modede kalıyorsa usb yi çıkart bataryayı çıkart tak tamamdırs.a bunun yuklendığını nasıl anlıyoz resımdekı gıbı yazılar var tel kapalı da bağlı cok beklıyozmu
- - - Eklendi - - -
mehmet_enes_41@hotmail.com lutfen yardım edın acılll buraya mesaj atarsanız sevınırm
tarihini bilmmiyorum ama en son sürüm v60 dırtamam sağol tekrar anlatım için ama resimde seçili olan 20.0.12 mi v60 sürümü
ilgin için sağol hakan kardeşim bakıyorum herkese yardım ediyorsun. Ama ben o programı masaüstüne bile atamıyorum zıp ten çıkaramıyorum bozuk diyo atmıyo çalıştırmıyobaşka bi yolu var mi acaba ?
teşekkürler... telefonumun ekran filmini kopardığım için garantiye verdim yazılım güncelleme çalışmaları o yüzden durdu... telefonum ne zaman gelir bilmiyorum ama geldiğinde hemen çalışmalra başlaycam... o yüzden tarih veremiyorum...
- - - Eklendi - - -
ekran filmi kulanıcı hatası değilmi garanti nasıl yapıyor kardeş sadece sordum hani içindeki film kabloları dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?