ben kimseye yasak koymak istemezdim. Isteyen yazılımın üstünde oynayıp düzenleyip kendi konusunu açabilirdi ben bu kadar emek verdim emegimin çöpe atıldığını gördüm o yüzden yasakladım... Konuyla ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim
- - - Eklendi - - -
uğraşsaydım oda olurdu ama bu kadar benden kardeşim. İnşallah yapan çıkar... Güle güle kullanın
@Hakan Eline sağlık -Hayırlı olsun.
Yazılımda Tek Hata QT yüklenmiyor bende yükliyemedim.(Mağazadan)
Fakat QT paketim var benim Her daim kullandığım.Hafıza kartına yüklenen O yükleniyor. Araştırmadım ama QT Kalıntı dosyası kalmış olabilir.
Shell Yazılımı yapıp Rofts Dosyaları karışıp içinde Qt kalıntı bırakmış olabilirsin diye Düşünüyorum.
Yazılımda Güzel Sadelik ve orjinallik adına C6 adına En iyilerinden diyebilirim.
Hayırlı olsun tekrar.
Birde Senden Ricam Yazılımı zaten indirdim İçinden N9 icon Paketini çekebilirmiyim.._?
Bide şu Belle müzik Moduna bakayım dedim yine bende gözükmedi.Anlamadım Gitti
@Hakan Eline sağlık -Hayırlı olsun.
Yazılımda Tek Hata QT yüklenmiyor bende yükliyemedim.(Mağazadan)
Fakat QT paketim var benim Her daim kullandığım.Hafıza kartına yüklenen O yükleniyor. Araştırmadım ama QT Kalıntı dosyası kalmış olabilir.
Shell Yazılımı yapıp Rofts Dosyaları karışıp içinde Qt kalıntı bırakmış olabilirsin diye Düşünüyorum.
Hayırlı olsun tekrar.
teşekkürler. önceki versiyonda kamera focus yaparken (kamera tuşuna yarım basarken) ses çıkıyodu telefon sessizde de olsa. bu versiyonda düzeltildi mi?