haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
bastım flashı bastım flashı düzeldi
bazı arkadaşlar cfw lerinde belle topbar ı aktif etmiş bizde neden olmuyor ki?
hmm..
hehe
---------- Eklendi @ 15:27:58 ---------- Yazıldı @ 15:26:57 ----------
sağlıklı çalışmıyor kendi kendine kapanıyor
flaşlama ne demek
flaşlama ne demek
hayır yok kardeşim.. arada olur öylegençler bşiy sorcam ben de ilk defa ofwden cfw e geçiş yaptım az önce tel. local mod da kaldı ben de pili çıkardım taktım ve açtım yeni fw gayet başarıyla yüklenmiş bi sıkıntı olur mu yani Local mode da kalmasının bi zararı var mıdır ??
gençler bşiy sorcam ben de ilk defa ofwden cfw e geçiş yaptım az önce tel. local mod da kaldı ben de pili çıkardım taktım ve açtım yeni fw gayet başarıyla yüklenmiş bi sıkıntı olur mu yani Local mode da kalmasının bi zararı var mıdır ??
hayır yok kardeşim.. arada olur öyle
gençler bşiy sorcam ben de ilk defa ofwden cfw e geçiş yaptım az önce tel. local mod da kaldı ben de pili çıkardım taktım ve açtım yeni fw gayet başarıyla yüklenmiş bi sıkıntı olur mu yani Local mode da kalmasının bi zararı var mıdır ??
kardeş merhaba birsey soracaktım. Iki önceki güncellemende menüde ki simgeler rahat bir şekilde düzenlenebiliyordu fakat bu son güncellemede menüde simgelerin yerini değiştirmek olum gibi. Sürekli ilk kısımda duruyor alttaki simgeleri düzeltmek için bayağı uğraşmak gerekiyor neden oldu acaba bilgin var mi
local mode da kaldı diyorsun da az bekleseydin sabır etseydin de sağ sağlim kursaydı cfw yi neden çekiyorsun ?bence sen bekleyemedin kurulumun tamamemn bitmesini...
evet hardformat attım kardeş
himm. O zaman söyle sorayım kardeş mesela menüde alt kısımlardayken düzenle deyince en üste çıkarıyormu sizde de ?
selamlar.... bu güncellemeyi nasıl geri alıyoruz ?
evden çıkarken bu cfw'yi flashlayıp çıktım ama foursquare'i kullanamıyorum. c6 portlu cfw'lerden nefret ettim iyice :S internet bağlantı noktasını sorduramıyorum programa, var mı bi taktiği falan?
bu program ne işe yarıyor benim telde 5800.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?