SLH.55 Üye Güncelleme kısmındaki facebook için hata veriyor.Ben facebook kendi sitesinden indirdim kurdum sorun olmadı.
Güncelleme kısmındaki facebook için hata veriyor.Ben facebook kendi sitesinden indirdim kurdum sorun olmadı.
haqanguven Üye Konu Sahibi SLH.55' Alıntı: Güncelleme kısmındaki facebook için hata veriyor.Ben facebook kendi sitesinden indirdim kurdum sorun olmadı. Genişletmek için tıkla ... hım onun nedenide 5800 olarak görmesinden kaynaklıdır. C6 veya n97 yapsam sorun olmaz ama kimlij yanlış olucak bu seferde
SLH.55' Alıntı: Güncelleme kısmındaki facebook için hata veriyor.Ben facebook kendi sitesinden indirdim kurdum sorun olmadı. Genişletmek için tıkla ... hım onun nedenide 5800 olarak görmesinden kaynaklıdır. C6 veya n97 yapsam sorun olmaz ama kimlij yanlış olucak bu seferde
haqanguven Üye Konu Sahibi halitozken' Alıntı: kimliğin yanlış olması ne gibi sorunlar çıkarır? Genişletmek için tıkla ... sadece hee yerde yanlış kimlik olur. Ama daha çok özellikten yararlanırsınız.
halitozken' Alıntı: kimliğin yanlış olması ne gibi sorunlar çıkarır? Genişletmek için tıkla ... sadece hee yerde yanlış kimlik olur. Ama daha çok özellikten yararlanırsınız.
haqanguven Üye Konu Sahibi halitozken' Alıntı: c6 veya n97 nasıl yapılır modu fln var mı ? Genişletmek için tıkla ... rambo ft in arşivnde var kimlikler onu indir rofs2 e at tamamdır
halitozken' Alıntı: c6 veya n97 nasıl yapılır modu fln var mı ? Genişletmek için tıkla ... rambo ft in arşivnde var kimlikler onu indir rofs2 e at tamamdır
haqanguven Üye Konu Sahibi halitozken' Alıntı: tamam kardeş çok sağol Genişletmek için tıkla ... rica ederim
halitozken Üye rambo ft in arşivini indirdim c6 ve n97 kimliklerinin ikisinide de denedim yine aynı hatayı aldım
haqanguven Üye Konu Sahibi halitozken' Alıntı: rambo ft in arşivini indirdim c6 ve n97 kimliklerinin ikisinide de denedim yine aynı hatayı aldım Genişletmek için tıkla ... usb de ve webde kimlikler değiştimi ona dikkat ettinmi
halitozken' Alıntı: rambo ft in arşivini indirdim c6 ve n97 kimliklerinin ikisinide de denedim yine aynı hatayı aldım Genişletmek için tıkla ... usb de ve webde kimlikler değiştimi ona dikkat ettinmi
halitozken Üye haqanguven' Alıntı: usb de ve webde kimlikler değiştimi ona dikkat ettinmi Genişletmek için tıkla ... hayır değişmedi
haqanguven' Alıntı: usb de ve webde kimlikler değiştimi ona dikkat ettinmi Genişletmek için tıkla ... hayır değişmedi
haqanguven Üye Konu Sahibi halitozken' Alıntı: hayır değişmedi Genişletmek için tıkla ... o zaman modu yapamadın
halitozken Üye haqanguven' Alıntı: o zaman modu yapamadın Genişletmek için tıkla ... rofs2'e attım yeniden paketleyip flashladım acaba modda mı bir sorun var ?
haqanguven' Alıntı: o zaman modu yapamadın Genişletmek için tıkla ... rofs2'e attım yeniden paketleyip flashladım acaba modda mı bir sorun var ?
haqanguven Üye Konu Sahibi halitozken' Alıntı: rofs2'e attım yeniden paketleyip flashladım acaba modda mı bir sorun var ? Genişletmek için tıkla ... bilmem ki oda olbilir. Yda pc öylr gördüğü için öyle kamıştır değişmiyordur
halitozken' Alıntı: rofs2'e attım yeniden paketleyip flashladım acaba modda mı bir sorun var ? Genişletmek için tıkla ... bilmem ki oda olbilir. Yda pc öylr gördüğü için öyle kamıştır değişmiyordur
haqanguven Üye Konu Sahibi http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...as-symbian-belle-fp4-01-12-2012-a-604563.html
Lancerr Üye ortalama ram ne kadar kardeşim senin diğer symbian bellede ki gibi bi performans olursa bunu kurmayı planlıyorum.
ortalama ram ne kadar kardeşim senin diğer symbian bellede ki gibi bi performans olursa bunu kurmayı planlıyorum.
haqanguven Üye Konu Sahibi Lancerr' Alıntı: ortalama ram ne kadar kardeşim senin diğer symbian bellede ki gibi bi performans olursa bunu kurmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla ... aynılar bu biraz daha fazla... az ama[/FONT
Lancerr' Alıntı: ortalama ram ne kadar kardeşim senin diğer symbian bellede ki gibi bi performans olursa bunu kurmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla ... aynılar bu biraz daha fazla... az ama[/FONT