Nokiaya giriyorum Nokia PC suito geliyo sonra onun içine bu klasörlör yok ben oluşturuyom olmuyo şimdide nokanın oraya hepsini oluşturdum olmadı Allah aşkına yardım Ya Millet nasıl yapıyor
Nokiaya giriyorum Nokia PC suito geliyo sonra onun içine bu klasörlör yok ben oluşturuyom olmuyo şimdide nokanın oraya hepsini oluşturdum olmadı Allah aşkına yardım Ya Millet nasıl yapıyor
bir konuya yazki karışmasın... diğer konuda cevapladım bu sorunu... pc ile alakalıdır... virüs programını kapat jaf ı tekrar kur dene olmuyorsa başka pc de dene yada pc ye format at..
1 haftadır teli flaşlayıp duruyorum. anna 7.9 güzel ama bnm tel için türkçesini bulamadım. hakan abinin türkçeleştirdiği fw den dili alıp 5530 için olan anna 7.9 u türkçe yaptım ama yazı dili türkçe olmadı. yardım edebilecek biri olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. forumda yeniyim pek bilmiyorum bi hatam varsa hoş görünüze sığınıyorum
türkçe yazı dili de ekledim ama alfasayısalda türkçe karakterler yok qwerty klavde var alfasayısalda yok.. ama galiba kendim yazıp kendim okuyorum.. yokmu yardım edebilecek hayır sever bi arkadaş